Links gaat voor onbeperkte immigratie: 'Nee, nee, stel geen quotum in voor asielzoekers!'

Geen categoriejan 24 2016, 20:00
Oostenrijk heeft een maximum ingesteld voor het aantal vluchtelingen in 2016. Er gaan nu stemmen op om hetzelfde te doen in Nederland.
Het Forum voor de Democratie van Thierry Baudet vraagt zijn volgers op Twitter wat zijn van dit idee vinden. De resultaten liegen er (tot dusverre) niet om: de overgrote meerderheid vindt het een fan-tas-tisch idee.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/691184140201414656
Chef Vonk (van de Volkskrant) Kustaw Bessems denkt er echter heel anders over. Volgens deze linkse rakker zorgt een quotum namelijk alleen maar voor problemen. Immers, wat te doen als het quotum bereikt is en een asielzoeker alsnog naar Nederland probeert te komen?
Screen Shot 2016-01-24 at 11.53.26
Ongelooflijk genoeg heb ik hier wel een antwoord op: dan wordt die dus teruggestuurd. Of doorgestuurd naar een ander Europees land.
Het klinkt misschien heel gek, maar het mooie van quota is dat je ophoudt als het quotum bereikt is. Dat is de bedoeling ervan, anders hoef je helemaal geen quotum in te stellen. En nee, Nederland is het aan niemand verplicht om ongelimiteerd mensen toe te laten. Dat is nu niet zo, en al helemaal niet als er een quotum komt.
De enige mensen die dat niet begrijpen zijn figuren die vinden dat er helemaal geen maxima moeten zijn; die denken dat, als er 20 miljoen asielzoekers naar Nederland komen, we ze met open armen moeten verwelkomen. Ieder ander mens begrijpt dat dit volkomen belachelijk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten