Merkel: na de oorlog gaan de vluchtelingen terug!

Geen categoriejan 30 2016, 20:00
En daar trapt dus absoluut niemand in.
De Duitse bondskanselier Angela Merkel probeert het Duitse volk enigszins te kalmeren -- men is daar ook helemaal van streek door de vluchtelingencrisis, wat niet zo gek is omdat duizend 'asielzoekers' tijdens oudjaarsnacht honderden vrouwen misbruikten in Hamburg. Hoe? Door ze te vertellen dat de vluchtelingen uit het Midden-Oosten na de oorlog gewoon terug gaan.
Ja, echt waar! Ze wonen dan waarschijnlijk al jaren in Duitsland, maar dat geeft niet! Welnee: dan worden ze gewoon op de trein of het vliegtuig gezet en teruggestuurd naar the hellhole waar ze vandaan komen.

"Vluchtelingen hebben een tijdelijke verblijfsvergunning. We verwachten dat jullie - zodra er weer vrede is in Syrië en zodra IS is verslagen in Irak - teruggaan naar jullie land." Dat zei de Duitse bondskanselier Merkel tijdens een bijeenkomst van haar partij, de CDU.

Het probleem hiermee is natuurlijk dat dit ook gezegd werd over andere grote vluchtelingenstromen en zelfs over arbeidsmigranten. Die laatsten zouden een paar jaar in West-Europa werken en daarna weer terug gaan naar huis. Wat de eersten betreft werd altijd gezegd: als het rustig is in hun thuisland gaan ze weer terug naar hun familie. Echt waar! Dat willen ze zélf ook!
Niet dus.
Het zal dit keer niet anders zijn -- niet in Duitsland en niet in Nederland. Als het eenmaal rustig is in Syrië en Irak (en Afghanistan, Eritrea, Somalië en noem maar op) zal politiekcorrect en multicultureel links namelijk roepen dat het 'ronduit a-so-ciaal!' is om de vluchtelingen terug te sturen. 'Ze hebben hier een heel leven opgebouwd! En de kleine kinderen dan?! Die zijn alleen Nederland/Duitsland gewend!' Het gevolg: niemand gaat terug, de vluchtelingen worden 'nieuwe-Europeanen.'
Het is sympathiek van Merkel dat ze haar volk tevreden probeert te houden, maar geen hond die hier intrapt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten