Professor Sneep wilde kort voor zijn dood graag dat je deze video zou bekijken

Geen categoriejan 18 2016, 20:00
Acteur Alan Rickman was niet alleen een goede acteur, maar ook een goede man. Eén van de laatste films waar hij aan meewerkte is de video hieronder, die bedoeld was om geld in te zamelen voor vluchtelingen.
Studenten aan Oxford maakten de video in de hoop dat die viraal zou gaan. Ze geven de opbrengsten ervan aan twee stichtingen: Save The Children en Refugee Council. En daar zijn ze behoorlijk in geslaagd. In totaal is de video namelijk al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken.
Geen slechte prestatie, zeker niet gezien het feit dat de video slechts een maand geleden op YouTube verscheen.
Eén van de redenen voor het succes van de video is ongetwijfeld dat Rickman eraan meewerkte. In de video legt hij uit:

We willen dat deze video viraal gaat zodat we vluchtelingen kunnen helpen. We zijn langzaam views aan het verzamelen, net zoals deze schildpad de aardbei langzaam verorbert. Het werkt als volgt: hoe meer views de video verzamelt, hoe meer geld van advertentie-inkomsten YouTube ons geeft.

Wij geven dat geld aan Save The Children en het Refugee Council. Het enige wat jij hoeft te doen is de film te kijken en vervolgens te delen. Samen kunnen jij en deze schildpad een enorme impact hebben.

Op dit moment heeft de video al 2300 euro opgeleverd. Ik zou zeggen: laten wij de organisaties in kwestie ook helpen door de video met zoveel mogelijk mensen te delen! Als je dat niet voor jezelf doet, doe het dan voor Alan Rickman, die helaas op te jonge leeftijd overleed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten