Quincy Gario: ‘Spelend meisje aan het strand is keihard racisme’

Wanneer je dacht dat het toch écht niet gekker kon..

Quinsy Gario is bekend van zijn manische strijd tegen de nobele figuur van Zwarte Piet, die hij elk jaar tot vervelens toe voert van elke september tot en met elke december. Maar wat doet Quinsy de rest van het jaar? Nou, gewoon. Hetzelfde. Alleen dan zonder zwarte piet.

Met andere woorden: strijden tegen een fantoom wat volgens hem racisme is. Zijn nieuwste vondst is een artikel op Joop.nl, waarin een boswachter zijn liefde voor de Nederlandse stranden betuigt en oproept doet deze niet al te vol te bouwen. Goed: je kan het daar mee eens of oneens zijn, maar met rassen of huidskleuren heeft zo’n stuk natuurlijk in de verste verte niks te maken…

fotomeisje

Maar toch is het Gario een doorn in het oog. Waarom? Vanwege de foto waarop een blank meisje in een jurk in de golven springt.

Want wat dat is? Keihard racisme natuurlijk!

gariotewwet

En bovendien zet het ook nog eens aan tot haat en geweld!

haatgeweldgario

Het meisje is de kleindochter van fotograaf Roel Wijnants, die de foto anderhalf jaar geleden op fotowebsite Flickr plaatste. “De springende juweel,” noemde hij zijn nageslacht liefkozend. Maar volgens Gario is er niets liefs aan. Het meisje mag dan wel leuk spelen aan de waterkant, maar eigenlijk is dit allemaal gewoon dikke white power-onzin! Foto’s van stranden kan je namelijk maar op één manier afbeelden: zonder blanke mensen. Want iedereen weet dat die er niet thuishoren. Toch?

Of wel natuurlijk. Of dit is gewoon een onschuldige foto zonder bijbedoelingen en race hustler Quinsy Gario moet gewoon even z’n vervelende hoofd leren houden. Ik vermoed – eerlijk gezegd – vooral dat laatste. Heel hard. En één schrale troost voor mij: Twitter is het met me eens.

https://twitter.com/snebbert/status/689456638307106816

Hoera!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Ni28

  Q.G. is een juweeltje voor een psychiater.

 2. Wim

  Maken ze een foto op een vuilnisbelt dan pakken ze Quinsy Gario wel.

 3. vigilante

  Wat wil die pannekoek dan?
  Een gestagede jankfoto van een Aylan?

 4. Beukman

  Gario maakt het inderdaad nogal bont. Straks mogen we het ook niet meer hebben over de “blanke duinen”.
  Het aardige van zo’n stukkie als hierboven is wel dat de racisten weer uit hun holen komen kruipen, om hun visie te geven. Quinsey zou zich daar beter zorgen over kunnen maken: over het feit dat racistische baggertaal tegenwoordig politiek correct geaccepteerd gemeengoed is.

  1. Krijgsman

   Vigilante heeft zo zijn eigen gevoel voor humor.

  2. LantR.fant

   Nou betrap ik u er alweer op, dat u uw racistische denkbeelden -heel erg foei- op anderen hier probeert te projecteren.

 5. van Urk

  Tja, De Zeeuwse kust is namelijk niet de Goudkust waar de zwarte mens wel vandaan komt, anders had men daar een foto van gemaakt met een zwarte meisje erop (maar goed, als men daar in Afrika een blank meisje liet rondhuppelen dan was het ook weer racisme geweest waaruit blijkt dat een blanke in principe nergens op de wereld populair op een foto mag staan omdat het racisme is). Dus ik snap het niet wat het nou allemaal met racisme te maken heeft. Quinsy wil zeker dat alles in een hoofdzakelijk “blanke” land opgefraaid wordt met alleen maar naar voren geschoven zwarte mensen op posters, tijdschriften,televisie tot aan deuren en ramen aan toe! toedeloe

 6. V.K.

  -Haha,

  -Ken wel meer van die ziekelijke black-power mannetjes zoals Quinsy.

  https://youtu.be/Q659IaXrS3Y

 7. V.K.

  -Overigens vreemd artikel over de kust.

  -Zoals je van Joop mag verwachten, dat dan wel weer. Het artikel gaat namelijk over de bebouwing van de kust, geen woord over die lelijke windmolens in zee welke dus wel de horizon verpesten. Op de foto is overigens geen windmolen te bekennen, maar ja het gaat over de bebouwing op landzijde…ach beter was het geweest om voor een foto genomen met de zee in de rug te kiezen.

 8. Krijgsman

  Uiteraard heeft de bijdrage van Frank niets met racisme te maken.

  1. Arno

   feiten zijn het dus dat melden is ook al racisme ?

  2. Krijgsman

   Alle bijdragen waarin een verband wordt gelegd tussen huidskleur en intelligentie en vaardigheden zijn onzin, Frank.

   Gelukkig bestaat het mensenras niet.

   1. V.K.

    -@Simon,

    -Dat roept die blondevrouwenmagneet Quinsi al jaren.

    -Wat is je punt?

   2. Krijgsman

    Frank, je kunt niet alles weten maar dit is wetenschappelijke consensus.

   3. Kodi

    Laat eens een bekwame Aziatische vakvrouw in de discipline tandheelkunde een inkijkje nemen in iemand anders’ gebit en zij kan aan het gebit zien welke raciale kenmerken de dominante zijn.

   4. IJscoman

    Hoi Dopper. ‘Krijgsman’ is een leuke nieuwe nick voor de zondag.

 9. toetssteen

  Feitelijk is uitgerekend Gario in dit geval de racist, maar dat heeft hij zelf overduidelijk niet in de gaten. Er springt een meisje vrolijk in de vloedlijn, 99,9% van de mensen zien een vrolijk meisje dat het water verwelkomt, Gario ziet alleen de huidskleur.
  Ach de mislukte kunstenaar mislukt ook in dit, net Tinkebel.

  1. Wachteres

   Het probleem is @Toets, dat zulke mensen door onze ‘elite’ serieus genomen worden.

   Door zo’n onbenul wordt er al jaren over zwarte piet gediscussieerd.

   Mijn opvatting is, als ik in een land woon waar bepaalde zaken mij niet aanstaan dan moet ik vertrekken.

   En daar houd ik mezelf ook aan.

   1. toetssteen

    @Wachteres
    Mijn idee. En tevens vind ik dat zo’n staat zich aan de eigen principes moet houden en niet moet gaan aaien. Dat werkt immers niet. Geef verongelijkten een vinger en je bent je hand kwijt.

 10. Seneca

  Dit is puur racisme. Wat is dit verdomme voor een land waar een overduidelijke racist zijn haat tegen de ‘blanke’ kan uitschreeuwen en daarvoor nog betaald krijgt ook. Deze ‘kunstenaar’ is goed in het uitvreten van zijn gastheren de blanke Nederlandse bevolking. Als iemand via twitter vraagt om een referendum in Sliedrecht om de bevolking te peilen in hoeverre men bereid is om een stelletje gelukszoekers tevens racisten, onderdak te bieden, wordt deze man door de politie bezocht en de racist QG kan zijn gif ongehinderd in de wereld spuien. Wat een land en wat zijn de NL’ers laf!

  1. toetssteen

   @Seneca
   Ik schreef een antwoord, maar dat verdween weer eens op onnavolgbare wijze.
   Het begint zeer irritant te worden onderwijl. Nog afgezien van het feit dat ik telkenmale terug moet naar de homepage.

 11. Frank

  Een ad hominem en een ad verecundiam in één betrekkelijk korte zin.Complimenten, krijgsman.

  1. Krijgsman

   U blijkt de essentie van beide drogredenen niet te doorgronden.

 12. janszm

  Zonder dat mooie hoofd is hij beter. Geeft niets, hersenloos.

 13. Viertel

  Meneer Engelbart, dan verwacht ik dat u in actie komt tegen de bijdrage van de heer Krijsman van 21 uur geleden.

  1. V.K.

   -Inderdaad @ Viertel.

   -Dit is dan ook mijn laatste bijdrage aan de DDS.

 14. Nicky

  Ach ja IQ

  IQ per land
  Gemiddelde IQ per land in de wereld!
  1 South Korea 106
  2 Japan 105
  3 Taiwan 104
  4 Singapore 103
  5 Austria 102
  5 Germany 102
  5 Italy 102
  5 Netherlands 102
  9 Sweden 101
  9 Switzerland 101
  36 Malaysia 92
  38 Thailand 91
  39 Croatia 90
  39 Peru 90
  39 Turkey 90
  42 Colombia 89
  42 Indonesia 89

  Neem je de meest recente doorrekeningen van Lynn en Vanhanen. Dan zie je meteen (‘gelijk’ voor de lagere IQ’s in NL) dat het hier niet gaat om enkel welvaart. Landen met een laag IQ lijken nauwelijks als land te kunnen functioneren.

  Kijk naar Afghanistan (75), Congo (68) Haïti (67), Liberia (68), Soedan (77,5), Jemen (80,5), Somalië (72), of Irak (87). We hebben het dan praktisch over ‘failed states.’

  Het heeft niets met huidskleur of met Islammoham te maken.

  1. Kodi

   Dit staatje geeft uitstekend aan uit wat voor landen we geen immigranten moeten willen, want met dit soort immigranten daalt het gemiddelde IQ van ons land. Zeg maar geïmporteerde verdomming.

  2. Kodi

   Dat al die Islamitische landen zo’n laag IQ hebben doet mij dan de volgende vraag rijzen:

   Maakt of houdt de Islam de mensen dom of is de Islam voor domme mensen die graag dom gehouden willen blijven worden?

   Misschien zijn beide wel waar.

 15. EijsDennis

  Zolang hij blanken ziet, zal hij zich gediscrimineerd voelen. Hij zal het dagelijks dus moeilijk hebben op straat waar zoveel blanken nog vrij rondlopen. Hij zal zich ernstig bedreigd voelen tussen die racistische blanken, want dat zijn ze al, volgens hem, omdat ze vrij op straat lopen. Dat is op zich natuurlijk al racistisch, want daarmee geven ze hun White power weer. Nee ze moeten al zo bang zijn dat ze de straat niet opdurven, zodat quincy het idee kan krijgen dat blanken niet meer bestaan, zodat hij zich dan veilig kan voelen. En zwarte piet is een blanke die vermomd is als neger, volgens hem, en dat beangstigend hem. Wie weet zijn nog meer zwarte broeders eigenlijk blank. Dus ik snap waarom hij tegen zwarte piet is, zijn paranoïde inborst raakt er door verward.

 16. toetssteen

  @Tim
  Als een link naar een neutraal blog (FD, FTM En DWN) gezien wordt als zijnde racistisch dan vrees ik dat er wat misging. Ik wens het daar maar even bij te houden omdat ik me er zeer wel van bewust ben dat het niet meevalt.
  Maar Tim, als je zo politiek correct te werk gaat, waarom dan zo eenzijdig?

  Ik heb niets met racisme Tim, mijn eigen kleinkinderen zijn een mooie mengeling van een Mafkees uit de polder met een B opleiding die nu meer verdient door verdienste in verweggistan. Ik heb twee kleinzoons waar ik asap weer naar af zou reizen, maar ik moet weer wat onderzoeken inzake kanker ondergaan. Jaja, ik ben zo xenofoob hè.

  Ik bèn geen xeno, ik ben deze discussie kotszat! Ja ik heb wat Egyptisch bloed, vandaar mijn ooit zwarte haar. So what???

 17. jackvanderveen

  Die Quincy, de onderontwikkelde soepjurk, kan beter zijn bek houden.
  Reinste racisme hetgeen er uit zijn onreine geest en bek komt namelijk.
  Laat hem werken voor zijn geld dan hoeft hij niet allerlei racistische fratsen te gaan opsporen op het internet.
  De uitkeringskoning van de Randstad!!!

 18. jackvanderveen

  Beste Tim Engelbart, had jouw artikel over deze Quinsy dan beter niet geplaatst kunnen worden? Want het artikel is zo racistisch als de neten indien de denkbeelden en meningen van deze Quincy juist vertaald zijn.

 19. corfo

  Niet teveel aandacht besteden aan deze Halve Gario !!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.