Sabia Engizek slaat keihard terug naar Sylvie Meis. Ook over Rafael doet ze een boekje open...

Geen categoriejan 22 2016, 9:00
Sabia heeft geen goed woord over voor Sylvie Meis.
Sabia Engizek heeft hard uitgehaald naar Sylvie Meis naar aanleiding van de venijnige sneerfoto die Sylvie vorige maand op Instagram postte. Sylvie zette een oude foto met Rafael en Sabia opnieuw in scene, maar dan met twee huidige vrienden in plaats van haar ex-man en ex-BFF. "Echte vrienden", zette ze erbij – een keiharde uithaal naar Sabia, die het op dat moment al ontzettend zwaar had met het verwerken van haar miskraam. Sabia heeft geen goed woord over voor de actie van Sylvie, schrijft de Telegraaf:

"Wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gooien", zegt Sabia tegen de Duitse zender Pro Sieben. "Ze heeft publiekelijk haar ware aard laten zien."

Sabia voelde zich zeer gekwetst door de uithaal van Sylvie, maar dat was nog niets vergeleken met het enorme leed dat ze doormaakte na haar miskraam. Na het bericht dat Sabia's zwangerschap tot een ongelukkig einde was gekomen, staken al direct geruchten de kop op dat Sabia de zwangerschap en miskraam van A tot Z uit haar duim had gezogen. Vreselijk, vindt Sabia. Na de dood van haar kindje – dat ze Rafael Ramon heeft genoemd, naar vader Rafael van der Vaart – ging ze door een absoluut dal:

"Dan denk ik: mensen, zijn jullie gek geworden?! Zelfs als mijn arts geen zwijgplicht zou hebben zou men nog steeds zeggen dat ik hem wel zal hebben omgekocht om te liegen. Als ze me zouden zien huilen bij het graf van mijn kind, zeggen ze nog dat het allemaal nep is..."

Ook over Rafael doet Sabia een boekje open. Het enige dat de voetballer van zich liet horen na Sabia's miskraam, was een sms'je. Een telefoongesprek kon er kennelijk niet vanaf. RTL schrijft:

“Hallo Sabia, ik heb net het bericht ontvangen en ik vind het heel erg”, schreef de profvoetballer. Hij hoopt dat ze steun vindt bij haar kinderen Katharina, Amaya en Daamin. “Hij schreef verder dat het hem veel verdriet deed. Voor hem is het ook treurig”, aldus Sabia.

Al met al heeft Sabia een enorm traumatisch einde gehad van 2015, waarin ze geen steun vond bij haar dierbaren. Rafael stuurde slechts een sms'je en zelfs haar eigen familie liet haar in de steek. Ze lijkt haar zelfvertrouwen echter terug te hebben, want in haar openhartige interview neemt ze geen blad voor de mond.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten