Vreemden geven schoonmaker de fooi van zijn leven als hij bijna 3.000 euro teruggeeft

Geen categoriejan 04 2016, 14:00
Dankzij zijn eerlijkheid krijgt hij bijna tien keer zoveel van vreemden.
Toen schoonmaker Johnny "Thumper" Duckworth $3000 (2750 euro) in contanten op de grond van het fastfoodrestaurant vond waar hij werkt, besloot hij onmiddellijk om het geld terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.
Dit terwijl Johnny geen vaste woning heeft en zelfs in de koude winter op zijn fiets naar zijn werk moet rijden. Desondanks gaf hij het geld meteen aan zijn baas.
De Huffington Post legt uit:

"I dropped it in his hand and went back to work," Duckworth told Today.com. "I didn't think about the money. I was thinking about doing my job, getting it done."
According to KKCO-TV, the envelope contained an ATM slip which Duckworth's boss, Randy Emmons, took to the bank. The bank was able to trace the money to a regular customer of the diner, Darrell Cox.

Cox had dat enorme bedrag bij zich omdat hij kerstcadeau's wilde kopen. Toen hij zijn rekening betaalde viel het echter uit zijn zak. Op het moment dat hij hoorde dat Johnny zijn geld had ingeleverd ging hij naar het restaurant, waar hij Johnny $300 overhandigde, oftewel 275 euro.
Johnny's werkgever besloot ook om hem te helpen. Daartoe zette hij een GoFundMe-pagina op. Het doel was om $3000 op te halen, oftewel 2750 euro. Korte tijd later zagen ze echter dat er maar liefst 27.599 dollar was opgehaald; bijna het tienvoudige.
Johnny's baas is er ontzettend blij mee. Zijn werknemer heeft namelijk niets te makken, maar helaas is hij gewoon niet in staat om Johnny meer te laten werken. Op deze manier kan hij de arme, maar buitengewoon eerlijke man toch nog een handje helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten