Vrouw eet vijf Big Mac-menu's per dag... Om haar kinderen te redden

Geen categoriejan 27 2016, 21:00
Deze vrouw heeft geen keuze, ze moet eten voor haar leven: het leven van haar kinderen.
Een Big Mac op zijn tijd kan natuurlijk heerlijk zijn. Toch staan ze niet echt bekend als erg gezond: op ongeveer anderhalf Big Mac-menu kan de gemiddelde vrouw al een dag leven wat betreft calorieën. Het is dan ook schrikken als je hoort hoeveel Kim Tucci (no pun intended) uit Australië elk dag moet eten: een portie gelijk aan vijf van deze calorieënbom-menu's.
Lijdt deze vrouw aan obesitas? Eigenlijk niet, al is de kans best groot dat ze dat wel gaat oplopen. Kim moet namelijk zoveel eten puur en alleen om haar kinderen in leven te houden: haar ongeboren kinderen in haar buik. Het is best normaal dat vrouwen tijdens de zwangerschap meer eten dan normaal en zodoende een beetje aankomen. En dan hebben we het pas over één ongeboren vrucht. Kim is echter niet zwanger van één kind. Een tweeling dan? Ook niet. Een drieling? Nee. Een vierling..? Zelfs dat niet! Nee, Kim gaat binnenkort van een vijfling bevallen.
[caption id="attachment_130258" align="aligncenter" width="700"]Foto: Erin Elizabeth Foto: Erin Elizabeth[/caption]
Het zal een drukke boel zijn in die buik, dat is zeker. Maar ook een hongerige boel, want vijf kinderen hebben toch echt vijf keer zoveel voedsel nodig als één kind. Eet de moeder niet voldoende, dan zullen ze gewoon verhongeren. Kim kan zich dan ook met een gerust hart volproppen zonder de kans te lopen over een jaar 200 kilo te wegen. Maar het gaat allemaal niet zo makkelijk. De kinderen nemen zoveel ruimte in, dat haar maag verdrukt wordt en helemaal geen ruimte heeft voor zoveel voedsel. Eten is dan ook allesbehalve een pretje geworden voor deze aanstaande moeder. Ze zegt ook constant pijn te hebben, wat niet meer dan normaal lijkt in die complexe situatie.
Maar Kim en haar familie staan er niet alleen voor. Ze heeft een Facebookpagina, 'Surprised by Five', geopend waar ze over haar opmerkelijke zwangerschap schrijft. Het begon als onschuldig tijdsverdrijf, maar inmiddels stromen de steunbetuigingen binnen. Ze heeft inmiddels ook haar adres op de pagina gezet, nadat velen hadden aangeboden cadeaus op te sturen voor de aanstaande kinderen. En het bleef hier niet bij: een masseuse uit de buurt las hoeveel pijn Kim had, en bood aan om langs te komen. Dat was een enorm succes: Kim had eventjes helemaal geen pijn beweert ze.
Door de lichte overbevolking van haar buik zal Kim niet normaal kunnen bevallen. Er zal een keizersnede nodig zijn om de kinderen ter wereld te brengen. Laten we hopen dat dit allemaal voorspoedig zal lopen, en ook niet onbelangrijk: dat Kim snel weer normaal, en met plezier kan eten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten