Wilders: ‘Ik ga regeren, en anders komt er een revolte!’

wilders-trap
Foto: Screenshot RTLXL.nl

Zijn de gunstige peilingen de PVV-leider desalniettemin een ietsiepietsie naar de geblondeerde bol gestegen?

Een uiterst dubieuze uitspraak van PVV-leider Geert Wilders gisteren in het NRC Handelsblad. Nu de PVV inmiddels al maandenlang de peilingen aanvoert en Tweede Kamerverkiezingen nog maar een krap jaar van ons verwijderd zijn, lijken journalisten alvast te pivoteren naar de volgende fase. Want wat gebeurt er als de PVV ook daadwerkelijk de grootste wordt? Gaat de PVV dan regeren?

Nou en of, aldus Wilders. Dat gaat gebeuren, goedschiks of kwaadschiks. Krijgt de PVV zijn zin niet? Oké, ook prima. Maar dan organiseert Wilders wel even doodleuk een heuse revolte:

CZ-lqRuW0AAyp1_Aldus een interview in de NRC gisteren.

Laat Wilders hier zijn masker vallen? Is de zogenaamde strijder voor vrijheid en democratie dan eigenlijk een enge autoritaire machtswellusteling die desnoods een half land bekogelt met molotov-cocktails en brandende rollen wc-papier om zijn zin maar te krijgen? Die vraag is zeer legitiem op het moment.

Wat Geert Wilders lijkt te vergeten is dat hij momenteel op 42 zetels in de peilingen staat. Alhoewel dat een uitstekend resultaat is voor de PVV, betekent dat óók dat er in totaal 108 zetels zijn voor partijen die níét de PVV zijn. Met andere woorden: meer dan tweederde van alle kiezers heeft gestemd op iemand anders dan Geert Wilders en zijn trawanten. Wat bedoelt Wilders met ‘de mensen zullen dit niet accepteren’?

Mocht Wilders uit de regering worden gehouden – en die kans is aanwezig – dan hébben die mensen dat maar te accepteren. Dat is namelijk óók democratie.

Wilders heeft een punt als hij zegt dat je zero tolerance moet tonen jegens anti-democratische sharia-moslims die hier graag de boel op stelten zetten en hun Middeleeuwse regels willen afkondigen. Maar zo’n zelfde houding moet je ook hebben tegen andere democratiehaters. Als dat Wilders’ eigen aanhangers zijn: so be it. Terreur is terreur, en moet je altijd uitroeien. Ook een mogelijke volksopstand van PVV-schorem.

Revoltes zijn namelijk niet leuk of nobel, maar altijd bruut en vilein. Kijk maar naar de Arabische Lente die vijf jaar geleden begon in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en op Marokko na iedere staat daar ernstig destabiliseerde en er islamitisch terrorisme baarde. Tunesië, Egypte, Syrië en Libië.. Allemaal zijn ze een stuk slechter af dan pakweg vijfenhalf jaar terug.

Ondanks wat velen ervan verwachtten bracht de Arabische Lente bracht met alle revoltes dus eigenlijk vooral kommer en kwel mee. Het democratische utopia waar complete volksstammen van droomden bleek uiteindelijk niets meer dan een fata morgana. Bittere teleurstelling. En zo gaat het eigenlijk met alle revoltes: ze beloven beterschap, maar brengen alleen bittere ellende.

Mogen wij onszelf dus ook behoeden voor de revoltes van de nu al grimmige PVV Lente.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

65 reacties

 1.   

  CORDON SANITAIRE is geen democratie.
  Als andere partijen een partij die in werkelijkheid 42 zetels zou verwerven opzij schuiven met gebruik van een ondemocratisch cordon sanitaire. Dan zullen inderdaad kiezers terecht fel reageren.

  1.   

   De vraag is wat voor revolte zou links organiseren als de PVV de meerderheid krijgt. Men is er nu al niet vies van om politici uit de weg te ruimen(vermoorden) en politiek gerichte processen te beginnen tegen hun tegenstanders.
   Eigenlijk is die revolte van links al aan de gang gezien hun cordon sanitaire, moorden en politieke processen

  2.   

   Er is geen sprake van een cordon sanitaire. Gevreesd moet worden dat Anna dat begrip niet doorgrondt.
   Een Regering steunt op een meerderheid in de Tweede Kamer. Er is democratisch niets mis mee als die meerderheid wordt gevormd door andere partijen dan de grootste partij. Partijen bestaan niet in ons staatsrecht, er bestaan alleen gekozen volksvertegenwoordigers en die moeten democratische besluiten bij meerderheid nemen.

   1.   

    Bovendien, en ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: Geert heeft gezegd dat hij niet wil samenwerken met de VVD onder Rutte. Dan moet hij niet gaan lopen miezeren als andere partijen aangeven niet te willen samenwerken met de PVV onder Wilders.

   2.   

    Nee, dat is er inderdaad niet. De rest van de politiek negeert Wilders gewoon, maar een cordon sanitaire? kom op zeg!
    Dat zijn overigens diezelfde partijen, die ervoor gezorgd hebben dat de 1e kamer de voorstellen van een kabinet Rutte, met gedoogsteun van de PVV niet meer door de 1e kamer zouden komen.
    Een situatie, die na de bemoeienis van de PVV met de regering gewoon gehandhaafd blijft, zodat er geen beleid meer kan worden gemaakt en elke regering een hele roedel aan gedooghondjes achter zich aan moet slepen, die dan ook een beetje willen regeren.
    Dát is beleid waar u trots op kunt zijn.

    En voor zover als ik het kan overzien, krijgen we na deze regering een regering die bestaat uit heel veel clubjes van linkse signatuur. Met nog meer inperking van vrijheden, tradities etc. Met nog meer frustratie van de infrastructuur, met nog meer instroom van kanslozen.
    Als ze het 4 jaar met elkaar uithouden, dan valt het presidentschap Wilders automatisch in de armen.

    Het is aan linkse mensen moeilijk uit te leggen, en het duo Beukman & Krijgsman zijn tot overmaat van ramp ook niet bepaald de snuggersten uit het linkse gedachtengoed.
    Maar de PVV is niet het succesverhaal van Geert Wilders. De enorme -en groeiende aanhang- van de PVV is het totale falen van de traditionele kliek in de regering, die elke binding met de bevolking, die ze zou moeten vertegenwoordigen totaal verloren is.

    Schiet (naar goed links gebruik) de leider dood, in dit geval Wilders, dan komt er een andere terug. Nog populairder, nog valser.
    En uiteindelijk eindigt dit wanbeleid in een contrabeleid.
    Of we daar blij mee moeten zijn is vraag 2. Maar als het doorgaat zoals het nu gaat is dat nog het enig alternatief.

   3.   

    Wat een verschil tussen werkelijkheid en fictie.

 2.   

  Wat Wilders wil zeggen als er niets gebeurd komt er een revolte in dit land. Want dat het fout gaat is duidelijk.
  De rest van Tim is een klets verhaal om zijn Flipperkastpartij VNL te promoten.

 3.   

  Die Tim is nog gekker dan een deur. Was hij al flink door de mand gevallen in het programma Armoede in Nederland, nu maakt hij het weer waar door als een idioot te reageren.

  Geblondeerde leider – wat heeft dit toch steeds met de daden van Wilders te doen?

  ..molotov-cocktails en brandende rollen wc-papier om zijn zin maar te krijgen? Die vraag is zeer legitiem op het moment. Ja is dit zo Tim, gaat een revolte gepaard met molotov cocktails en brandende rollen wc-papier? En ja natuurlijk is nu zo’n vraag nog legitiem ook, ja volgens jou met je verknipte brein.

  En Geert heeft 42 zetels en dan komt de malloot weer met dat er 108 zijn die niet voor Wilders zijn. En dat de kans groot is dat Wilders toch niet gaat regeren. Ja Tim is voor democratie, want die 108 zetels zijn groter dan 42 zetels en dus mogen die andere partijen samen (zie je het al voor je?) gaan regeren. Alles om die vermaledijde PVV maar dwars te kunnen zitten.

  Terreur is terreur, en moet je altijd uitroeien. Ook een mogelijke volksopstand van PVV-schorem. Ja Tim PVV-kiezers dat is SCHOREM, en weer laat je je afkeer duidelijk zien.

  En vervolgens gaat deze nep-journalist bazelen over revoluties zoals de Arabische lente. Nou Tim die Arabische Lente daar stonden jij en al je linkse virendjes meer dan 100% achter. Of ben je dit al vergeten??? Er was zelfs een Monique Samuel die het nodig vond om op de tafel bij Pauw en Witteman te gaan buikdansen van plezier. Dus kom nu niet aan met al die onzin van je.

 4.   

  meer ellende dan wat de Internationale Socialisten ons gebracht hebben , kan haast niet !.

  dus Tim , laat die revolte maar komen !, heel misschien breekt dan ook hier weer de zomer door.

  alles beter dan dit !, http://www.telegraaf.nl/binnenland/25115075/__Hulpverleners_belaagd_bij_azc__.html

  en dat is maar een link , wil je van de afgelopen jaarwisseling , of uit het regionaal dagblad van hier ook hebben .

  zodat jij (jullie) kunnen lezen wat een verrijking de Internationale Socialisten ons gebracht hebben , cq mee opgezadeld hebben .

 5.   

  Wilders beseft dat hij democratisch nimmer enige invloed zal krijgen. Hij speculeert dus op een volksrevolte die hem aan de macht brengt zonder democratisch mandaat.

  Uiteraard mogen we Wilders niet met Hitler vergelijken.

  1.   

   Krijgsman. Heb je Hitler weer nodig om tot niks te komen. Hoezo zonder democratisch mandaat. leg dat eens uit. Alle partijen die een ondemocratisch cordon sanitaire uitvoeren tegen een partij met 42 zetels zullen verantwoordelijk zijn voor een verzet van de bevolking.

   1.   

    @Anna Dus straks krijgen we verzet van de VVD-aanhang, omdat Wilders de VVD met Rutte bij voorbaat heeft uitgesloten?

    1.   

     Beukman. Wilders heeft de partij VVD niet uitgesloten . Hij wil met grote leugenaar en hypocriet Mark Rutte niet samenwerken. Rutte wilde de PVV helemaal kapot maken. Dat is hem dus niet gelukt. Met z,n figuur ga je niet samenwerken. Excuus, al mijn leestekens zitten door elkaar.

     1.   

      @Anna
      Stel dat om het even welke partij aangeeft de PVV niet uit te sluiten, maar alleen niet te willen samenwerken met Geert Wilders, dan zullen de rapen gaar zijn bij het PVV-volk, en krijgen we weer de term “cordon sanitair” naar het hoofd geslingerd.
      Wie is er dan eigenlijk hypocriet?

     2.   

      Amen.

  2.   

   Krijgsman. Heb je Hitler weer nodig om tot niks te komen. Hoezo zonder democratisch mandaat. Leg dat eens uit. Als PVV 40 zetels zou behalen hebben ze van hun kiezers een democratische opdracht om te proberen zoveel als mogelijk punten van haar verkiezingsprogramma uit te voeren. Alle partijen die een ondemocratisch cordon sanitaire uitvoeren tegen een partij met 42 zetels zullen verantwoordelijk zijn voor een verzet van de bevolking.

 6.   

  Wanneer zal Michael van der Galien als hoofdredacteur deze Tim eens gaan vervangen? We zitten hier toch niet te wachten op de mening van een nep-journalist, die hier ook nog eens de boel aan het opruien is, of wel soms? Journalist zijn betekent dat je verslag doet van gebeurtenissen en niet dat je je eigen mening hiermee gaat ventileren. Dat wekt woede op en vooral veel onbegrip.

  Michael neem toch eens je verantwoordelijkheid, want elke week weer presteert deze nep-journalist het om de mensen op te ruien.

  1.   

   Soort zoekt soort. Waar de Grote Blonde Roerganger zijn ware kleur laat zijn, doen zijn slaafse volgelingen dat ook. Dus jij vindt de mening van Tim niet leuk? Dan moet ‘ie maar ontslagen worden, zeker? Misschien is het verstandig om alle journalisten met een mening die van jou en je geblondeerde halfgod afwijken verplicht te ontslaan. Misschien kunnen we ze ook wel tijdelijk in een kamp vastzetten. Of nou ja, tijdelijk? We zien wel.

   Geert is een gevaar voor de samenleving en creëert bewust een leger hersenlozen om eventueel een aanstaande burgeroorlog te forceren. Enkeltje dwangbuis voor deze malloot alstublieft.

 7.   

  Arabische lente. Islamieten sluiten elkaar volledig uit. Samenwerking is onmogelijk omdat ze elkaar uitmoordden. D66, SP, CU, CDA,VVD,GL, PvdA hebben via een ondemocratisch cordon sanitaire de PVV buitengesloten om eigen doelen te kunnen verwezenlijken. Een partij met 42 zetels uitsluiten is ondemocratisch. De virtueel 42 zetels voor de uitstekende democratische partij PVV laat zien dat een groot gedeelte van de bevolking inziet dat de islam en cultuur op den duur gaat overheersen met alle gevolgen voor onze kinderen en kleinkinderen.

  1.   

   “Een partij met 42 zetels uitsluiten is ondemocratisch”
   Uh nee. Tellen is niet je sterkste punt (dat hoop ik voor jou althans), want dat zou alleen ondemocratisch zijn als er minder dan 84 zetels in totaal zijn. Jammer joh.

   “De virtueel 42 zetels voor de uitstekende democratische partij PVV…”
   Hahahaha! Uitstekende democartische partij! Hahahahaha! Je bedoelt toch niet die eenmansbeweging van gekke greet? Hoeveel leden heeft die malle partij van jou? Kan er democratisch een leider van de partij worden gekozen? Hou toch op.

   1.   

    Wouters. PVV is democratisch gekozen, zit democratisch in het parlement en keurt democratisch amendementen en moties goed of af. Wat is daar mis mee. Ga eerst eens leren wat democratie precies inhoud.

    1.   

     Oh Anna, dom kind. Het enige wat je nu benoemt is het Nederlands democratisch proces, de wetgevende macht. Fijn dat je dit proces democratisch noemt (vind ik ook), maar de PVV zelf is zo democratisch als Stalin’s meest natte droom. Hou toch op, ga lekker naar buiten vandaag en vermoei je brein niet met moeilijke woorden als democratie.

   2.   

    wouter , bijna een derde van de bevraagde personen in de peiling geven aan op de PVV te stemmen .

    dus als partij , staat de PVV ver boven de rest partijen , partijen die elk hun eigen programma *wensen) hebben , betreft jou (democratische) samenleving .

    kan je nagaan hoe verdeeld jou democratie is ,(evenzo verdeeld als de Arabische bevolking op de wereld , die elkaar de harsen inslaan voor een fictief persoon. ), dus jij kan nu wel pochen met je democratie , toch meer verdeeldheid als nu door de wens van alle fictieve kleinen partijen voorop de stellen , heeft niets met democratische handelen vandoen

 8.   

  Nee, op een beschaafde en nep-parlementaire wijze “genomen” worden, lijkt Tim te willen promoten.

  Je ziet de weerstand bij de in de tang genomen volkeren in heel Europa opkomen, deze lijkt mij inmiddels ook onomkeerbaar. De EU zijn steeds uit gegaan van wat Juncker al jaren zegt “we gaan steeds een stapje verder, kijken hoe er gereageerd wordt, en nemen dan de volgende stap, tot we ons doel bereikt hebben. Waar hij misrekent is, dat het volk niet gek is en geen vertrouwen in de EU meer hebben………

  Geef mij maar de ruwe bolster blanke pit methode van de PVV. Dan weet ik waar ik aan toe ben en weet ik dat er goed voor de ouderen, hulpbehoevenden en hardwerkende Nederlanders gezorgd wordt. Aan echte vluchtelingen zal de PVV ook hulp bieden, maar dat is heel iets anders dan het autochtone volk vervangen door zogenaamde vluchtelingen, onder het mom van oorlogsslachtoffers (zeker 60% is dat niet), maar in feite worden goedkope arbeidskrachten, toekomstige stemmers op socialistisch/liberaal en antidemocraten naar Europa door de EU naar binnen geloodst.

  Ik blijf PVV stemmen

 9.   

  De grote vraag is wat Geert bedoelt met de woorden “Dat laten wij niet gebeuren.” Laat hij niet gebeuren dat hij niet in de regering komt, of dat er een revolte komt?

  Over partijen die eventueel niet met hem willen samenwerken, kan hij in het vervolg verder beter zijn mond houden. Hijzelf heeft al bij voorbaat de VVD uitgesloten, indien Rutte daar de baas blijft. Zo zou het net zo goed kunnen dat D’66, CDA, PvdA etc. de PVV uitsluiten indien Wilders het daar voor het zeggen houdt.

 10.   

  Ondanks dat Tim de wereld niet altijd even goed snapt, heeft hij het hier wel bij het rechte eind. Blij om te zien dat hij consequent is aangaande gevaren voor democratie.

  In navolging van Tim moet ik ook concluderen dat het volledig absurd is van de Grote Blonde Roerganger om te stellen, dat hij inzet op een revolte wanneer het democratisch proces hem niet gunstig gezind is. Absoluut verwerpelijk en vergelijkingen met sommige dictators van weleer zijn bij dezen gerechtvaardigd.

 11.   

  Eigenlijk bedankt Timmetje, voor je stuk rood vlees alhier. Kan iedereen nog eens uitleggen wat voor een stomzinnige teksten jij bezigd.
  Ga eerst maar eens nadenken over democratie voor je je viezigheid hier neerzet. Je zit zo aan de foute kant!

 12.   

  ” Een waarlijk ongelukkig wezen is hij, wie men de overtuiging bijbrengt dat zijn toestand ellendig is. Op die wijze gaan dan ook de leiders te werk om een revolutie tot stand te brengen”. Gustave Le Bon 1841-1931

  1.   

 13.   

  Kan trouwens niet wachten op de verkiezingen! Dit vreselijke nepparlement had al tientallen keren moeten vallen. Het deugd voor geen meter. Aantoonbaar bedriegers en machtswelustelingen! Bendes zijn het, zoals Hiddink vanochtend uitlegde!
  De Bende van 5 noemde hij de club die de bonnetjes affaire in de doofpot wil stopppen. Allemaal VVDers! Dat is er geworden van onze eerst zo fatsoelijke rechtse partij, inmiddels net zo crimineel als links. En ook haalde hij nog even de commisie stiekem aan! Walgelijke vertoning van deze fractievoorzitters. Er liegt iemand keihard en er is een methode om die te ontmaskeren. Een verklaring bij een notaris onder ede! Het bewijst tevens dat Wilders het niet was ander waren ze er wel als roofdieren bovenop gesprongen maar nu gebeurd er niets en houden ze elkaar de hand boven het hoofd want dit kabinet mag niet vallen….
  Een ding, hoe langer het duurt, hoe meer kiezers achter Wilders zullen gaan staan,want deze regering maakt ons land doelbewust kapot! En ja, we hebben een alternatief en daar komen gelukkig steeds meer mensen achter.

  1.   

   Dat is ook wat Wilders bedoelt. Als het blijkt dat de PVV op democratische wijze tijdens de verkiezingen de grootste wordt of in ieder geval in de top drie komt te staan van grootste partijen wat gaat er dan gebeuren? Gaan andere partijen en de burger op straat da niet op de PVV heeft gestemd dat ook netjes accepteren of gaan zij dan weer op een ondemocratische manier aangevuld met vuile politieke spelletjes de boel proberen tegen te houden? Dan is het logisch dat Wilders en zijn aanhang het recht zal nemen op een revolte om te laten aantonen dat de PVV volgens de wet op een eerlijke democratische manier door een deel van het volk gekozen is en dat anderen, hoe jammer dan ook, dat maar moeten gaan accepteren.

 14.   

  Wilders heeft een pakt gesloten met het kwade nieuwe wereldorde dat als een donkere wolk onze land zal binnen komen. Wij worden vervolgens allemaal gebrandmerkt met een chip in ons lichaam. Dit zijn Wilders intenties. Hij is uit op een alles vernietigende wereldorde dat ons tegenover de moslims gaat zetten terwijl islam de liefde is voor de mensheid. Trap hier niet in mensen. Het is nog niet te laat. De banksters, de zionistische machthebbers en de regeringleiders zijn uit om ons allemaal te onderwerpen en vernietigen.

  1.   

   Kan iemand de dokter even roepen, want er is een patiënt toe aan haar medicatie.

  2.   

   Volgens mij beseft Svetlana niet dat de huidige Eurofiele kliek van andere partijen juist bezig zijn met het binnen laten van donkere wolken en het scheppen van een zogenaamde wereldorde. Wilders probeert nou juist om dit tegen te houden. Geen overbevolking van een “niet Europees” volk en geen Europees continent dat bestuurt wordt door een leider en regering dat zetelt in het Europese hoofdstad Brussel!

  3.   

   Ach het is weekend en Svetlana is weer op verlof.

   Wederom schuift ze de schuld van het huidige gebeuren in de schoenen van iemand die juist tegen het huidige establishment is. De huidige partijen doen hun best om alles te ontwrichten maar het is de schuld van de PVV. De geest van een mentaal in de knoop liggend figuur zou uiterst vermakelijk zijn, ware het niet dat ze bloedserieus is.

 15.   

  Als Wilders aan de macht komt dan zal hij de tweede holocaust gaan voeren op moslims. Daarom zijn er nu ook AZCs die eigenlijk kampen zijn zoals Auschwitz. Implaats van deze mensen een normale huis te geven worden ze in die kampen opgesloten. Als Wilders aan de macht komt zullen ze ook niet moslims in die kampen zetten. Wilders is levensgevaarlijk en het zou de grootste ramp zijn voor de hele mensheid als hij ooit aan de macht zou komen. Zoals ik zei wordt dit de tweede holocaust

  1.   

   “Daarom zijn er nu ook AZCs die eigenlijk kampen zijn zoals Auschwitz”. Dan moet je toch bij Rutte, Samson of Merkel zijn beste Svetlana, want wilders zou het liefst alle AZCs sluiten!

 16.   

  -Wederom weer zo’n duizelingwekkend krampachtig geschreven stukje van iemand welke er alles aan doet om op z’n eigen voetstuk te blijven staan.

  -Pivoterende journalisten zijn revolutionaire journalisten welke op andermans standpunt draaien, hun blik zo snel mogelijk, om te voorkomen dat ze op hun bek gaan, weer focussen op het vertrekpunt.

  -Wat is de volgende fase Tim?

 17.   

  Lijkt me een logische conclusie. Als je grootste partij bent lever je de premier. Da’s de regel in Nederland en doorgaans in elk zichzelf democratisch noemend land. Toch? Dus Wilders wordt premier. Dus als de rest zegt no way, welnu, dan lijkt er iets stuk in het mooie plaatje dat de politiek ons voorhoud. Dan zijn de regels uit het raam. Dan moet er iets anders gaan gebeuren. Als de oude politieke partijen, ondanks 2 tot 3 miljoen kiezers, zeggen, we doen het lekker toch niet, dan is dat de bekende bijl aan de wortel enz. Kortom, we gaan het meemaken. Gaan we spelen volgens de regels van het spel of niet? Zo niet, dan moet je raar kijken dat de pleuris uitbreekt. We wachten af.

  1.   

   “Als je grootste partij bent lever je de premier. Da’s de regel in Nederland en doorgaans in elk zichzelf democratisch noemend land. Toch?”

   Uh, nee. In Nederland zijn er geen regels wat betreft de aanstelling van de minister-president, behalve dat hij/zij voortkomt uit één van de regeringspartijen. Maar heel goed van je, dat je het even vraagt.

  2.   

   Nee, meneer de Kadt, dat is geen regel, in het beste geval een soort informele afspraak. Wel is het goed gebruik dat de grootste partij het initiatief krijgt bij de kabinetsformatie. Als Wilders dat initiatief krijgt (ik acht dat onwaarschijnlijk want de PVV wordt echt niet de grootste partij) zal na een dag duidelijk worden dat geen hond met deze vieze partij wil regeren en kan Geert weer terug naar de Kamer om de formatieopdracht terug te geven.
   Daarna kunnen fatsoenljke partijen een normale regering vormen.

   Geert zal dan proberen de revolte van de straat te organiseren omdat de vlekr meent namens Das Volk te spreken.

 18.   

  Zullen wij ons toch maar niet vergalopperen met grote denkbeelden en uitspraken? Wij weten al een tijd dat de kiezer slecht van geheugen is dus de volgende regering zal een aftreksel zijn van deze. Wat betekent dat de vergrijzing minder wordt want door de huidige aanpak moet haast het aantal ouderen vroegtijdig naar beneden. Die worden vervangen door islamitische aanwinst. Wij worden visumvrij overgelopen door Turken. De toekomst wordt zelfs in een light versie bijzonder interessant voor historici later. Wel minder voor ons.

 19.   

  Ik kan steeds maar niet bedenken welke chip bij u zou werken, Svetlana. Die moet nog uitgevonden worden.

 20.   

  Krijgsman@De cordon sanitaire is er degelijk. Al zou de PVV de allergrootste worden zal geen een partij met hun meeregeren. De andere partijen zullen dan een meerderheid gaan vormen desnoods door meerdere partijen de optelsom maken ook met partijen die nauwelijks stemmen kregen. En dat is voor de kiezer zuur want verliezers gaan regeren. Dat is rug toekeren aan de kiezer. Wat de kiezer ook voor kiest politici zoeken het zelf uit hoe het best hun past. Als dat democratisch is dan kunnen wij ons door Poetin of Erdogan laten regeren.

  1.   

   Probeer het nu eens met correcte volzinnen, die een zekere mate van onderlinge coherentie bevatten. Hier is namelijk geen touw aan vast te knopen.

 21.   

  En daar vliegt de lelijk bebaarde Time Engebart weer de bocht uit. Wederom zegt hij iets dat Wilders niet gezegd heeft. Wilder zegt nergens dat hij wel even een revolte zal regelen, hij zegt dat de mensen dat niet zullen accepteren.

  Een cordon sanitair is namelijk helemaal niet democratisch, niemand die jou het mandaat geeft om op eigen houtje hele volksgroepen uit te sluiten, juist datgene waar de partijen die eraan mee doen de PVV van beschuldigt, terwijl de PVV het nooit over hele bevolkingsgroepen heeft. De PVV heeft het altijd over hen die zich niet aanpassen, indien de andere partijen denken dat dit hele bevolkingsgroepen zijn, dan zit het probleem dus overduidelijk bij de andere partijen.

  Maar als er een ding hier naar voren komt, dan is het het misselijke gemanipuleer van de lelijk bebaarde Tim Engebart, die wederom woorden neemt en die vervolgens verdraait. Timmetje moet eens gaan begrijpen dat de PVV groeit niet enkel omdat de stroom vluchtelingen groeit, maar omdat alles wat is voorspeld door de PVV sneller en sneller uitkomt, en de gevestigde orde doet er niets aan. Wanneer die gevestigde orde dan ook de grootste groep buitenspel wil zetten dan kan dat voor velen de laatste stap zijn om de gevestigde orde te laten vallen. Want men mag dan wel roepen dat de PVV een minderheid van de Nederlandse bevolking vertegenwoordigt, maar als je het dan zo per partij bekijkt, dan vertegenwoordigt de PVV de grootste groep van alle groepen, het is namelijk niet zo dat je alle Nederlanders die op verschillende partijen, wanneer ze geen PVV stemmen op een hoop mag vegen, nee dan zijn de groepjes die op de andere partijen stemmen vele malen kleiner, en zolang partijen bij de verkiezingen niet aangeven dat zij via een cordon sanitaire hebben zij geen mandaad als volksvertegenwoordigers om zo een belangrijke beslissing te nemen, dan doen zij dit bewust stiekem zonder het volk van hun plannen op de hoogte te stellen. Men zou dat misleiding kunnen noemen.

 22.   

  Het geblondeerde hoofd van Wilders schijnt voor velen, die weinig anders in te brengen hebben aan feiten tegen PVV/Wilders, nodig te zijn een epistel over de PVV te starten.

  Het moge misschien een ieder opgevallen zijn dat Dhr. Wilders inmiddels gewoon zijn haar heeft uit laten groeien en dus grijs is met nog een spoortje van zijn eigen donkere haar en een eerdere poging ( restje verf ) unikleurig door het leven te gaan !!

  1.   

   Het doel van de haarververij was zijn Indonesische roots te verdonkeremanen en een Arische uitstraling te realiseren. Dat is wel gelukt maar het onderstreept wel zijn totale gebrek aan authenticiteit.

   1.   

    En Simon heeft geen bewijzen voor zijn onbenullige redenering nodig.

    Natuurlijk niet, daar is hij te stom voor. Ik verf mijn haar ook, Simon, tezamen met veel anderen.

    In mijn kapsalon wordt zelfs/ook het haar van mannen geverfd. Ik zal hen in het vervolg eens vragen wat zij in feite willen verdonkeremanen. Ik ben bang dat de reden eerder een [tamelijk onschuldige] vorm van ijdelheid is.

    Trouwens, als je goed kijkt denk ik dat Wilders de verf van de kapper niet meer nodig heeft. Hij is al aardig grijs.

    Wat ben je toch een zielig ventje.

    1.   

     Het is me bekend, Wachteres, dat mannen en vrouwen hun haar verven om hun veroudering te maskeren. Hier gaat het om het maskeren van je etnische achtergrond en het faken van een Arische uitstraling. Het mag hoor, maar het onderstreept wat mij betreft dat Wilders een weinig authentiek persoon is, een malle clown in een zelfgeschreven toneelstuk.

     1.   

      -Aldus Krijgsman,de arische clown van Van agt.

     2.   

      Waar kan ik het interview lezen dat je van Dhr. Wilders hebt afgenomen, waarin hij dit allemaal uitlegt, want je schrijft dit zó stellig, of hij het je zelf verteld heeft! Fantast!!!
      En hoe duidt jij dan de kale kletskop van Samsom? Teken van …..? Maskeren van ….? Faken van …..?
      En jouw haardos, hoe moeten we die zien? Communistisch kort, of gefakete viriel of misschien wel een homosuele spermanent?
      Jij hebt wérkelijk een mond in je nek!

     3.   

      Suijkerbuijk, ik snap dat Wilders zijn volksnationalistische verhaal lastiger kan vertellen als hij er uit ziet als een Molukker maar het is toch evident dat die blinde pruik past in zijn mediastrategie?

      https://gatholotjo.files.wordpress.com/2011/10/wilders-indo1.jpg

     4.   

      Je geeft geen antwoord op mijn vraag! Het is je “alleen duidelijk”. Dat is dus een eigen mening, die er volstrekt niet toe doet, die je doet overkomen, als een vaststaand feit! Bewijzen graag!
      Mensen kunnen ook ijdel zijn, namelijk. Hij kan het gewoon mooi vinden en smaken verschillen nu eenmaal! Misschien vindt zijn vrouw het wel mooi. Maar jouw duim is ontzéttend groot. Dát hebben we al wel kunnen constateren de laatste tijd.
      Kennelijk zit de angst voor Wilders er goed in!!!

     5.   

      De heer Suikerbuik is naïever dan we hoopten. Hij denkt dat volksnationalistische Geert zijn haren blond verft omdat hij zo ijdel is en blond zijn smaak is.

      Natuurlijk, Buikje.

     6.   

      Een clown is Simon zeker, V.K. Hij komt nog steeds niet met bewijzen, waar hij bij ons altijd zo op hamert.

     7.   

      hoor,hoor de linkse fascist en racist , krijsman aan het woord !

   2.   

    Krijgsman is behoorlijk racisitisch. Hij vindt dus dat mensen die er als Molukker uit zien meer moeite zullen hebben om een volksnationalitisch verhaal af te steken. Ja joh, betrek de Molukkers erbij en scheer iedereen over een kam. Je bent gewoon een LINKSE RACIST, en maar anderen beschuldigen dat zij slecht en racist zijn. Men zou direkt aangifte tegen je moeten doen, of nog beter, de Molukkers mogen verhaal bij je halen. Je zult dan zeven kleuren stront schijten, lafbekje.

   3.   

    @Krijgsman
    Tegenwoordig ook al bovennatuurlijke gaven?
    Hoe kun je anders weten wat het doel van Wilders’ haarververij was !

 23.   

  Wilders grote kampioen van de haat. De dictator van de PVV, de man zonder genade voor zijn tegenstanders, de anti-democraat zal nooit premier van Nederland worden.
  De mensen hier die zich beroepen op de democratie willemn helmaal geen democratie.
  Ze willen de alleenheerschappij van GW.

  1.   

   -He, het is weer maandag,

   -Puttertje, de voorman van een ander arisch geluid,probeert ook weer eens over de rug van Krijgsman te scoren.

   -Tot volgende week.

 24.   

  Om succesvol te kunnen regeren moet je bekwame mensen in je partij hebben, dat zou wel eens een issue kunnen worden.

 25.   

  Ik wilde eerst inhoudelijk reageren. Maar dit bij elkaar gezocht en verdraaid verhaal is dat niet waard.

  1.   

   Fijn dat u dit even meldt, HdK.

 26.   

  Als je ziet hoe de PVV elke keer afgebrand wordt door de andere partijen, dan is een cordon sanitaire een kleine beschrijving van alles wat er gebeurt.

  Schandalig omdat wanneer de PVV de vluchtelingencrisis had aangepakt de mensen in Nederland niet zo recht tegenover elkaar waren komen staan.

  Een kleine groep knuffelaars was zwaar beledigd geweest dat wij de deuren niet zover open zetten, maar goed niet iedereen kan tevreden zijn.

  Nu is echter een hele grote groep ontevreden, en zijn de politiek en de Ambtenaar wel tevreden en de burger betaalt wel.

  Als Wilders zijn ideeën vanaf het begin waren gevolgd dan zaten we nu niet met zoveel problemen.

  En ja, als Wilder in een cordon sanitair geplaatst wordt dan voorzie ik ook problemen, want de mensen pikken het niet langer, en er is veel onvrede.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!