Ze liet een eerlijk briefje achter op het autoraam van degene die haar parkeerplaats had ingenomen. Toen gebeurde dit

Geen categoriejan 04 2016, 9:55
Een vrouw die na een lange dag thuiskwam tijdens de feestdagen reageerde een tikje geagiteerd toen ze zag dat iemand zijn of haar auto op haar parkeerplaats geparkeerd had. Let wel, de parkeerplaats is letterlijk van de vrouw: ze betaalt ervoor.
Het gevolg: omdat het zo druk was moest ze zo snel mogelijk op zoek naar een ander plekje om haar auto te parkeren. Dat kwam haar op een parkeerboete te staan.
Geïrriteerd besloot ze om een briefje achter te laten voor degene die haar plek gestolen had. Niet om die persoon eens flink aan te pakken, maar om hem of haar te informeren over de gang van zaken in die buurt.
hey stranger
Op het briefje staat:

Hey vreemde,

Omdat je gisteravond op mijn parkeerplaats parkeerde (waar je nog steeds staat!), kreeg ik vannacht een boete omdat ikzelf ergens geparkeerd stond waar dat niet mocht. Ik ben blut. Dit zijn privé-parkeerplaatsen, en als ik wilde had ik de autoriteiten konden bellen waarna jij een boete kreeg en je auto werd weggesleept. Dat zal ik je niet aandoen, maar parkeer alsjeblieft niet nog een keer op mijn plek.

In antwoord stopte de andere vrouw -- de vreemde -- het briefje in een enveloppe, met daarbij een briefje van zichzelf én een speciale verrassing:
surprise
100 dollar. Contant.
In het briefje schrijft de andere vrouw:

Ik wil graag mijn excuses aanbieden dat ik op jouw plek geparkeerd stond. Het was onverantwoord van me. Daarom wil ik je dit geld graag geven zodat je je boete kunt betalen en iets anders kunt kopen dat je wellicht nodig hebt. Het kan moeilijk zijn, zeker in deze tijd van het jaar. Gelukkig kerstfeest -- de kl*j* die op jouw plek parkeerde.

Een onverwachte, maar buitengewoon mooie reactie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten