Zussentwist bij de Kardashians: Kendall Jenner is jaloers op Kylie

Het is weer eens bonje bij de bekendste reality-familie ter wereld…

Het is niet voor het eerst dat Kendall en Kylie in een conflict terechtgekomen. Kendall had onlangs een aanvaring met Kanye West, die zij smakeloosheid en stijlloosheid verweet. Kylie zelf had een strijd met Kim Kardashian. De één na oudste en de jongste dochter van moeder Kris Jenner vechten namelijk een publiciteitsoorlog uit: wie van de twee is het meest populair?

Maar het is wel voor het eerst dat Kendall en Kylie Jenner nu met elkaar in onmin zijn geraakt. De reden voor de twist is vader Caitlyn Jenner (ooit Bruce Jenner). Toen Caitlyn nog een man was, kon Kendall als geen ander met haar vader leuke dingen doen…

Kendall Jenner heeft het er moeilijk mee dat ze maar weinig interesses deelt met haar vader Caitlyn. In een voorstukje van Keeping Up With The Kardashian geeft ze toe dat ze best jaloers is op haar zusje Kylie.

In een gesprek met met Kylie geeft Kendall toe dat ze haar vader mist. “We deden altijd jongensdingen samen, zoals mountainbiken en andere avontuurlijke dingen…”

Maar sinds Bruce is veranderd in Caitlyn, is het voornamelijk Kylie die daar van profiteert:

“Ik heb het gevoel dat jij en Caitlyn veel meer met elkaar gemeen hebben, zoals make-up. Jij bent daar veel meer mee bezig dan ik. Ik wil haar gevoelens niet kwetsen door te zeggen dat ik haar mis.”

Overigens zijn Kylie en Kendall niet de enigen die hun vader missen. Ook ex-vrouw Kris Jenner (en tevens de moeder van de twee kemphaanzussen) heeft het er soms maar moeilijk mee, en heeft meermaals publiekelijk haar tranen laten vloeien vanwege Caitlyns transitie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.