4-jarig zoontje verrast zijn moeder -- de liefde van zijn leven -- met speciaal Valentijnsdiner

Geen categoriefeb 23 2016, 10:00
Is er iets hechter dan de band tussen moeder en zoon?
Als je een net-gescheiden moeder bent is Valentijnsdag ongeveer net zo plezant als een bezoekje aan de tandarts. Daarom besloot de 4-jarige Max om zijn moeder te verrassen; op die manier wilde hij ervoor zorgen dat haar Valentijnsdag toch nog oké was.
Toen ze winkelden in de supermarkt gooide Max stiekem enkele cadeaus voor zijn moeder in de winkelwagen. "Mijn zoon zei dat ik mijn ogen moest sluiten. Dat deed ik deels, ik wilde namelijk wel zien waar hij mee bezig was," schrijft moeder Emma op Facebook. Stiekem toekijkend zag ze dat Max een Valentijnskaart en een teddybeer gepakt had.
Emma:

"Ik kreeg tranen in mijn ogen, maar we gingen gewoon door met winkelen."

Toen, op de grote dag, vroeg Max zijn moeder uit op een date naar Pizza Express. Hij wilde de rekening graag zelf betalen met behulp van zijn spaarpot. "Natuurlijk was ik zelf de BOB," schrijft Emma op haar Facebook pagina.
https://www.facebook.com/1562540300625685/photos/a.1563868413826207.1073741829.1562540300625685/1707573152789065/?type=3&theater
In het restaurant genoten Max en Emma niet alleen van elkaars aanwezigheid, maar ook van een heerlijk driegangendiner. Emma zegt dat Max over "geweldige manieren" bewees te beschikken "en het eten zelf bestelde. Hij was zo beleefd."
Misschien wel het mooiste van dit alles? Aan het eind van de maaltijd wilde Max afrekenen, maar de serveerster dacht daar heel anders over. Ze had de twee de hele avond gezien, en had tranen in d'r ogen, zo mooi vond ze het. In plaats van Max' spaarvarken te gebruiken besloot ze de rekening zelf te betalen.
Je kunt je er iets bij voorstellen dat dit ontzettend veel betekende voor Emma:

"Ik huilde van vreugde en knuffelde Max!"

Tegen de Huffington Post zegt de manager van het restaurant, Julie Clifford, dat haar werknemers graag iets wilden doen omdat ze het ongelooflijk hartverwarmend vonden om te zien hoe Max zijn single moeder behandelde. "Hij wilde haar duidelijk een heel speciale avond geven," zegt Julie. "Wij zijn blij dat we hem daar een beetje bij konden helpen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten