Ach gossie! Daar is dan eindelijk de eerste échte foto van Kim Kardashians zoontje Saint

Het heeft een paar maanden geduurd, maar dan héb je ook wat. Wat een droppie!

Begin vorige maand toonde intens blije moeder Kim Kardashian al een kleine ‘preview’ van haar pasgeboren zoontje Saint aan de wereld, maar behalve een paar schattige babyvingertjes viel er niet zoveel te zien. Welnu, daar wordt nu verandering in gebracht. Kim – tevens de moeder van dochtertje North – was nu klaar om haar lieve mannetje aan de rest van de wereld te laten zien. Op Instagram zette ze er simpelweg de tekst SAINT WEST bij. En daarmee is al meer dan genoeg gezegd…toch? Kijk maar wat een schatje:

Saint werd op 5 december geboren en is dus inmiddels tweeënhalve maand oud. Momenteel ligt het mannetje rustig te slapen, want een baby heeft veel rust nodig. Maar wie weet waar hij allemaal toe in staat zal zijn als hij ouder is. Wordt hij net als z’n moeder en tantes een enorm mode-icoon? Of treedt hij in de voetsporen van z’n vader en wordt hij een succesvolle rapper?

We gaan het afwachten.. Over zo’n jaar of 18 weten we het waarschijnlijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.