Baby bezorgt grootmoeder paniekaanval door auto op slot te zetten

Geen categoriefeb 20 2016, 16:00
Een 59-jarige oma dacht dat ze haar kleinkind best even in de auto kon achterlaten om een winkelwagentje terug te brengen.
Toen ze op pad ging -- het zou immers maar een klusje zijn van een minuut of minder -- bedacht de oma uit Tilburg dat de baby van nog geen één jaar oud zich waarschijnlijk zou vervelen. Daarom gaf ze haar kleinkind de autosleutel. Daar kon het kind dan leuk mee spelen.
Het enige probleem? Er zit een knop op de sleutel waardoor je de auto op slot kunt zetten. En dat is precies wat de baby deed.
Toen oma terug was probeerde ze de auto in te komen, maar dat ging niet. Ze probeerde de baby er nog van te overtuigen om nog een keer op het knopje te drukken, maar die had daar geen zin in.
In paniek klampte ze een voorbijganger aan, een persoon van 71 jaar oud. Die voorbijganger bleef vervolgens bij de auto terwijl oma naar het politiebureau rende. Oom agent begreep dat het een serieus probleem was en kwam meteen met haar mee.
En nu komt het: op het moment dat de agent en de grootmoeder terug waren bij de auto keek de baby blij om zich heen en drukte toch op het knopje. De deur ging open en oma kon haar kleinkind eindelijk weer omhelzen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten