Caitlyn Jenner onthult groot geheim. Haar verhaal zal je schokken

Caitlyn Jenner heeft de hele entertainment wereld op zijn kop gezet door een groot geheim te onthullen. 

Volgens Caitlyn — of Bruce — wilde ze namelijk al jarenlang een vrouw worden. Dat was al zo toen hij (ik noem Caitlyn een ‘hij’ omdat hij zijn zaakje nog steeds heeft, wat voor mij toch wel belangrijk is om te bepalen of iemand een man of vrouw is) Kris Jenner ontmoette in de jaren 80.

Dat vertelt Caitlyn in een interview voor 2016 MAKERS Conference. Daarvan verscheen vandaag een teaser online. Daarin praat Caitlyn openhartig of de worstelingen die Caitlyn meemaakte als vrouw in een mannenlichaam. “God dacht ik maak een jongen die er goed uitziet, slim is en ook nog atletisch”, zegt Caitlyn. “Maar dat waren te veel goede kwaliteiten, dus dacht God: Laten we hem de ziel van een vrouw geven en kijken hoe hij het doet”.

Caitlyn had toen al een b-cup, maar maakte het allemaal ongedaan omdat Kris een echte man wilde. Waar je je iets bij voor kunt stellen.

In 1986 scheidde Bruce van zijn toenmalige vrouw. Op dat moment wist hij echter niet meer wie hij was. Daarom begon hij hormonen te nemen om vrouw te worden:

“Ik vond het geweldig. Mijn missie was toen om volledig vrouw te worden voordat ik 40 werd.

Toen Bruce 39 jaar oud was ontmoette hij Kris. De twee werden meteen verliefd op elkaar:

“Het was meteen raak. Ik was wel heel eerlijk tegen haar, ik moest wel want ik had een B-cup. Ik had het besluit genomen dat ik verder moest met mijn leven en deze geslachtsveranderingen moesten ophouden. Daarom heb ik mijn borsten laten verwijderen. Dat heb ik nog nooit iemand verteld.”

De twee kregen kinderen — Kendall en Kylie Jenner, die nu bijzonder populair zijn en hun halfzus Kim Kardashian aan het inhalen zijn in de entertainment-industrie — en hadden een gelukkig huwelijk. Volgens Bruce/Caitlyn bleef hij echter last houden van het gevoel dat hij feitelijk een vrouw was geboren in het lichaam van een man.

Sterker nog, Bruce kleedde zich soms nog steeds als vrouw, alleen deed hij dat niet thuis; Kris en hij hadden daar een afspraak over gemaakt. Toen de twee in 2014 uit elkaar gingen besloot Bruce dat het genoeg was geweest: hij wilde nu écht een geslachtsverandering ondergaan en zich ‘vrouw’ noemen.

Hoewel dit soort verhalen opgehemeld worden door de media is het natuurlijk dieptriest. Het is niet normaal of geestelijk gezond dat een man denkt dat hij eigenlijk een vrouw is. Je kunt een man met vrouwelijke trekjes zijn, maar dat is het dan wel.

Bruce lijdt dus aan één of andere geestesziekte. Toen de wereld nog normaal was werd dat hardop gezegd en werden dit soort mensen geholpen om hun psychologische problemen te overwinnen. Tegenwoordig doen we echter net alsof geestesziektes volstrekt normaal zijn en laten we dit soort mensen hun hele leven kapotmaken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nicky

    Nou Michael, wat dat geesteszieke betreft, mee eens. Leuk dat je daar durft vooruit te komen. Zoals ik, al vele jaren; maar je verliest sommige ‘vrienden’ daardoor.

  2. vanhetgoor

    Gelukkig vind ik dit niet interessant. Ik ga er van uit dat Kris een vrouw is, met een mannen naam, maar dat mag. We leven in een vrij land! Waar ik iets meer moeite mee heb is dat er iemand is die zonder dat er aanleiding toe is en ook zonder schaamte bekent familie te zijn van de Kardashians.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.