Deze jongen heeft maar één wens voor Valentijn: "Behandel je geliefde als een koningin vandaag. Ik kan het niet meer..."

Geen categoriefeb 14 2016, 13:00
Is Valentijnsdag een beetje te zoetsappig voor jou, en sla je het liever over? Deze jongen heeft een indringende boodschap: doe dat niet. Valentijn is er om te koesteren. En wel hierom..
We zijn gewend iets aardigs te doen voor onze vriend, vriendin, man of vrouw op Valentijnsdag. Of we slaan de hele dag van de liefde maar over omdat we het net iets teveel 'lovey-dovey' vinden. Allebei die gedachtegangen zijn fout, als het aan Scott Riley ligt. Je moet de dag van je Valentijn hélemaal op z'n kop zetten, en je geliefde écht behandelen als de koning of de koningin zelve.
Scott heeft daar een droevige reden voor: zelf kan hij het niet meer...

Het is de hartverscheurende valentijnsoproep van de Australische Scott Riley die zijn vriendin gisteren is kwijtgeraakt na een auto-ongeluk.

De 22-jarige Darcy Hopwood was te voet op weg naar huis van een bruiloftsfeest, toen ze werd doodgereden door een auto. Vrienden die ook op de bruiloft waren probeerden haar nog te redden, maar dat mocht niet meer baten.

Scott en Darcy hadden hun hele leven nog voor zich. Ze zouden over anderhalve week emigreren om in een ander land samen hun geluk te beproeven. Scott had zelfs al een huwelijksaanzoek gepland en zag het helemaal zitten z'n leven te delen met Darcy. Eén onfortuinlijk auto-ongeluk maakte die mooie droom met één piepende remweg en een doffe dreun voor altijd onmogelijk.
Maar de verdrietige jongen heeft wel een wens: laat deze Valentijnsdag in het teken staan van onvoorwaardelijke liefde, zoals zijn liefde voor Darcy. Houd van je geliefde alsof het de laatste dag is.

"Wees dankbaar voor de liefde die je om je heen hebt. Omarm het en geniet ervan. Doe dat alsjeblieft voor mij. Ik had gisteren nooit gedacht dat ik de mooie lippen van mijn geliefde voor de laatste keer zou kussen. Ik hou van je Darcy."

Ja, daar word je stil van...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten