snapshot1

Deze pakjesdief denkt flink te scoren. Eenmaal thuis aangekomen blijkt ze echter dit te hebben

Geen categoriefeb 28 2016, 8:00
Heel erg jammer voor haar, maar deze dievegge krijgt niet waar ze op gehoopt had...
Veel mensen worden helemaal krankjorum van alle pakjesdieven die pakketjes meegappen die staan te wachten op hun rechtmatige ontvanger. Ik geef toe: echt heel snugger is het niet om zo'n pakketje dan maar voor de deur neer te zetten, in plaats van af te leveren bij de buren of mee te nemen naar het postkantoor, maar dat een dief met je spullen aan de haal gaat is nog veel onverteerbaarder.
Megan Holt was het nu al een paar keer overkomen dat een pakjesdief een doos met bestelde kleren of technische apparaten gewoon brutaalweg wegpakt uit de voortuin. Dus besloot ze om een list te ontwerpen. Ze zette een nep-pakje voor haar huis neer, niet gevuld met mooie nieuwe spullen maar met kattenpoep. Ja, Megan heft het helemaal gehad met de voortuindieven en vulde een doos met kattenpoep om de dief - letterlijk - een poepje te laten ruiken.
En ja hoor, prompt verschijnt een vrouw die goed om zich heenkijkt of ze niet gezien wordt, kennelijk de beveiligingscamera's mist en dan het pakketje brutaalweg meeneemt. Jammer voor haar, maar dat zal een fikse teleurstelling zijn als ze weer thuis is. Niet alleen omdat het hele internet nu kan zien dat ze een dief is, maar ook omdat het pakje zeker niet bevatte wat ze hoopte of verwachtte...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten