Dit meisje kreeg te maken met pestkoppen op Facebook. Hoe zij hen terugpakte toont dat pesten NOOIT loont

Een stel online treiterkoppen dachten dat ze dit meisje in de tang hadden. Maar dát ging dus mooi niet door.

Toen Hannah Wommack een foto van zichzelf in bikini plaatste op Facebook, zou je misschien verwachten dat mensen haar zouden complimenten voor het feit dat ze zichzelf zo durft te laten zien op het sociale medium.

Dat was echter niet wat er gebeurde, want vrijwel direct na het plaatsen van de foto verschenen de eerste commentaren, en die waren niet mals:

1Sommigen zijn gewoon duidelijk dat Hannah lelijk was, zoals Amar. Anderen probeerden het met haar ouders betrekken in de discussie. Want wie doet er nu een bikini aan in de winter? Moeten je ouders dan niet ingrijpen? Het bleef niet bij enkele comments. Het ging gewoon door:

2Gasper vond dat Hannah maar gewoon weg moest gaan, terwijl Katie aanbood dat Hannah zichzelf maar moest ophangen.

Arme Hannah. Maar na een flinke draad aan reacties, besloot het bikinimeisje zelf maar eens in te grijpen. Ze was niet bedroefd, niet verdrietig en ook niet boos. In plaats daarvan kondigde ze aan alle ‘haters’ een koekje van eigen deeg te gaan geven:

3

“Dit is een foto van mij toen ik in de derde klas zat. Ik zit nu in m’n examenjaar en ik doe onderzoek naar cyberpesten. Elke geplaatste comment hier zal ik gebruiken om te bewijzen dat cyberepsten nog steeds bestaat. En dat het niet uitmaakt of mensen je kennen of niet, ze zullen je altijd krenken.”

De pestkoppen faalden dus enorm in hun opzet. Ze wilden Hannah krenken, in plaats daarvan zijn ze nu zelf met naam en toenaam aan de wereld bekend gemaakt als de bullebakken die ze zijn.

Net goed!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Pimsch

    het fascisme van het uiterlijkheidsideaal.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.