Dit stel had elkaar nog nooit gezien, maar toch besloten ze bij de eerste ontmoeting meteen te trouwen

Geen categoriefeb 03 2016, 21:00
Toen deze twee mensen elkaar voor het eerst zagen, wisten ze meteen wat ze te doen stond. Trouwen, en wel onmiddellijk!
Velen zullen het misschien een gewaagde zet vinden, maar voor Erica Harris en Arte Vann lag dit ontzettend voor de hand. Tijdens hun eerste ontmoeting, nota bene op het vliegveld, zijn de twee meteen in het huwelijksbootje gestapt. Ze kenden elkaar tot dusverre alleen nog maar van Instagram, maar ze wisten eigenlijk meteen dat ze voor elkaar waren voortbestemd.
En dus, geen halve maatregelen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/02/Murrieta-Woman-Marries-Man-She-Never-Met-at-Ontario-Airport.mp4"][/video]
De romance begon toen Arte na wat korte commentaarsessies op elkaars Instagram-foto's een gedurfde zet deed - hij maakte een foto van z'n torso, en tagde Erica in de foto. Ze legt uit:

"Ik had zoiets van 'een tag'? Ik heb dit nog nooit gehad en ik zei 'mijn hemel, deze man is knap', dus ik ben hem direct gaan volgen en hij mij terug."

De twee waren er wel bewust van dat ze uiteindelijk aan iets heel lastigs bezig waren, toen ze de gevoelens voor elkaar opbiechtten en besefden hoe lastig dit zou worden. Uiteindelijk verwijderden ze allebei hun Instagram-accounts om zichzelf in bescherming te nemen.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en na enige maanden waren zowel Erica als Arte weer actief op het sociale medium. Alsof er niets veranderd was zetten ze hun romance voort. Hoe dat geëindigd is, kan je hierboven zien..
vlcsnap-2016-02-03-18h58m39s79
Wat een geweldig mooi verhaal!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten