Fans geven raad aan Kim Kardashian: ga toch weg bij Kanye West!

De vele bewonderaars van Kim Kardashian hebben één dringende boodschap voor de reality-ster: verbreek toch alsjeblieft snel alle banden met die knettergekke Kanye West!

Het begon zo onschuldig, toen Kim Kardashian op Facebook een foto deelde van haar man Kanye West, die in slaap was gevallen bij een bezoek aan een baby-winkel:

“Kanye en North waren een beetje té stil,” aldus de realityster op Instagram: “We vonden ze in slaap gevallen in het midden van de winkel.”

Het leek een onschuldige foto, maar de miljoenen fans van Kim Kardashian gebruikten de uitgelezen kans meteen om haar te laten zien wat voor een waardeloze man hij eigenlijk wel niet is. Zijn bizarre gedrag heeft al voor heel wat problemen gezorgd – voor Kim én haar familie – en via een reeks gephotoshopte Kanye-foto’s maakten enkele scherpe fans dat goed duidelijk.

Zo is Kanye iemand die echt teert op Kim haar succes. Zijn eigen carrière als rapper zit in een slop, maar via de roem en het geld van Kim kan hij toch nog de succesvolle jongen blijven spelen. Ze draagt hem letterlijk met haar mee:

kanye-7

Maar Kanye is geen harde werker. Hij laat Kim alle klusjes opknappen terwijl hij zelf lekker gaat luieren:

kanye-8-1200x792

Ondertussen doet de mafketel wel net alsof hij een soort van God is:

kanye-9-1038x800

Maar hé: bedelen om geld is ook niet beneden zijn waardigheid:

kanye-11

Mark Zuckerberg lacht Kanye dan ook vierkant uit:

kanye-10

Met andere woorden: iedereen wil dat Kim bij Kanye weggaat. Hij is niet goed voor haar. Of Kim de goede raad ter harte neemt blijft echter afwachten. Maar dat niet alles rozengeur en maneschijn is, heeft ze waarschijnlijk zelf ook wel door. Ze hebben een fikse ruzie gehad over een mogelijk derde kind, en Kim heeft Kanye begin deze maand tijdelijk uit het huis gezet. Of haar fans haar nu eindelijk dat laatste zetje geven om man’lief’ Kanye voorgoed vaarwel te zeggen, blijft echter afwachten…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. hans-e-pans

  Meneer Tim Engelbart (van 1988), eerlijk geschreven interesseert het me geen reet.

  De wereld staat in brand en waar heeft u het over Kim Kardashian en Kanye West.

  Gewoonweg belachlijk.

 2. Geah

  Ik weet niet of het waar is…maar ik heb gelezen dat Kim Kardashian is verongelukt..

 3. Pimsch

  ik kan er ook niet op geilen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.