Heb je ook zo'n hekel aan al die elektronische nep-rokers? Kijk dan vooral deze video

Geen categoriefeb 27 2016, 14:00
Deze jongen dacht enorm stoer te zijn met zijn elektronische roken-gebeuren. De natuurkrachten in zijn omgeving vonden dat echter zeer duidelijk niet..
Het is misschien wel één van de meest ergerlijke nieuwe rages: vapen oftewel, elektronisch roken. Met een elektronische sigaret net doen alsof je een echte roker bent. Maar dan met hipstermontuur op de neus, een tas Apple-producten en een HBO-diploma aan de muur. Een diploma in Management & Communicatie, met specialisatie in social media welteverstaan. En dan maar wolkjes stoom blazen terwijl je een Tumblr-post schrijft over de diepe teksten van Coldplay!
Ik rook zelf helemaal niet, maar denk dan: steek dan gewoon een normale sigaret op en stel je niet zo verschrikkelijk aan. Rokers zijn over het algemeen dan ook véél aardigere mensen dan die irritante egocentrische en wijsneuzerige 'elektronische rokers'. Bah.
Case in point? Ontmoet Josh Hamilton, die een krappe week geleden nietsvermoedend een winkel binnenliep. In z'n zak zat een kit om elektronisch te roken (ja, het is een heel gedoe), en die kit had er ineens geen zin meer in. Wat doet zo'n apparaat dan? Nou.. vliegt genadeloos in de fik.
Hier keek de e-rokende hipster nog vrolijk:ecig4
Maar dat lachen verging hem snel:
Het veiligste (en gezondste) is natuurlijk om helemaal niet te roken, maar mocht je dan willen gaan voor de halfzachte optie van het elektronische roken, doe dan niet zo onnodig stoer en zorg dat alles gewoon veilig gebeurt. En anders.. tja. Wie z'n billen brandt moet op de blaren zitten. Letterlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten