Homohatende politicus krijgt boete. En dat is heel slecht nieuws voor Wilders

Een Amsterdamse politicus heeft vandaag het deksel op de neus gekregen van Gerechtshof Amsterdam. Dit is waarom Geert Wilders dan nu ook moet vrezen voor een veroordeling.

Voor de Antilliaans-Nederlandse politicus Delano Felter was vandaag geen goede dag. Hij kreeg na een slepende juridische procedure een dikke boete van Amsterdamse rechters:

Ex-politicus Delano Felter moet duizend euro boete betalen voor antihomo-uitspraken die hij deed in 2010. Zo luidde de uitspraak van het hof maandag.

Volgens het hof zijn de uitspraken van de Amsterdamse ex-politicus, die destijds lijsttrekker was van de Republikeinse Moderne Partij, onnodig grievend en een strafbare vorm van groepsbelediging. Felter maakte zich volgens het hof tevens schuldig aan het aanzetten tot discriminatie.

Felter had namelijk geroepen:

“Die mensen met die seksuele afwijkingen moeten gewoon eigenlijk bestreden worden door de hetero’s.”

Ook merkte de man op dat hij homo’s Nederland uit zou “sodemieteren” als hij gekozen werd. Kortgezegd: minder, minder, minder homo’s, dus. En hé: kennen we die uitspraak niet ergens van?

Precies: dat brengt ons naar PVV-leider Wilders. Je kan het op je vingers natellen: voor wat zijn zaak betreft weet het openbaar ministerie hier wel raad mee. De magistraten zullen ongetwijfeld later dit jaar eindelijk beginnen met de strafzaak vanwege Wilders’ “minder, minder, minder”, en deze jurisprudentie omtrent Felters rabiate homohaat komt ongetwijfeld van pas.

Voor wie het zich niet meer herinnert: de uitspraken van de PVV-leider waren in maart 2014 goed voor veel tumult, afsplitsende Kamerleden en een regen van aangiftes tegen Geert Wilders zelf. Het openbaar ministerie besloot te vervolgen, en zal binnenkort met een datum voor het begin van de rechtszaak op de proppen moeten komen.

De zaak tegen de homofobe Delano Felter kan daarna van veel waarde zijn. De uitspraken van de heer Felter verschillen qua felle retoriek namelijk helemaal niet zo veel met die van Wilders. Weliswaar heeft Wilders zich nooit laatdunkend uitgelaten over homo’s of homoseksualiteit, maar net als Felter wil hij mensen het land gaan uitzetten op basis van een kenmerk waar ze nu eenmaal mee geboren zijn. Je kiest er immers niet voor om Marokkaanse ouders te hebben, en je kiest er ook niet voor om homoseksueel te zijn. In beide gevallen geldt: je bent het, of je bent het niet.

Dus: als Felter zich schuldig heeft gemaakt aan aanzetten tot discriminatie, dan heeft Wilders dat ook. En is het dus waarschijnlijk dat de PVV-leider alvast mag gaan sparen voor een boete die hem naar het zich laat aanzien eind dit jaar aan hem wordt opgelegd. Het ligt immers voor de hand dat het openbaar ministerie deze zaak zelfs zal noemen in de officiële tenlastelegging. De rechter zal gezien de situatie weinig keus hebben dan in de redenering mee te gaan.

En dan is het officieel: dan heeft blonde Geert een strafblad.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. V.K.

  -Delano Felter?..De Delano?…de oprichter van de moslim politieke partij?…veroordeeld vanwege homo-haat?

  1. van Urk

   v.k. Dat was toch Henny Kreeft?

   1. V.K.

    -@Van Urk.

    https://www.vn.nl/de-partij-4/

    -Na ja, die man is knettergek, een soort Swetslana.

 2. Krijgsman

  De jurisprudentie was op dit punt al duidelijk. Het is onvermijdelijk dat Wilders op dit punt zal worden veroordeeld. De man zat fout en weet het. Een taakstraf in een AZC lijkt me dan een goed idee.

  1. Anna

   Krijgsman. Al die wildershaters die hem hebben aangegeven willen natuurlijk allemaal meer,meer,meer.

  2. Anna

   Krijgsman. “Een taakstraf in een AZC lijkt me dan een goed idee”. Misschien kunnen ze de criminelen en zware Marokkaanse criminelen dan ook wel confronteren met al hetgeen ze al hebben aangericht in Nederland/Europa.Ze gebruiken nu kalasjnikovz.

 3. LantR.fant

  “Die mensen met die seksuele afwijkingen moeten gewoon eigenlijk bestreden worden door de hetero’s.” is inhoudelijk toch wel even anders dan “minder, minder”.

  Voeg daaraan toe, dat er sinds die uitspraak zo een enorme berg aan misdragingen van Marokkanen in Nederland is geweest, dat Wilders zijn uitspraak “minder, minder” nog goed gedocumenteerd kan onderbouwen.
  Daarin bijgestaan door meer dan 25% van alle Nederlanders.

  1. Kees

   En anders kun je ook nog eens in Italie informeren. Daar hebben ze aan het eind van de 2e wereldoorlog zelfs nog een werkwoord vernoemd naar deze dappere Marokkanen.

 4. halo1

  U vergelijkt appels (die figuur) met peren (Wilders)..Ik mag enerzijs lijden dat hij wordt veroordeeld.. dat zal zijn populariteit en kiezerspotentieel alleen maar verstevigen..

 5. toetssteen

  Wat een gigantisch b.s. artikel! Iemand die zich op een walgelijke manier uitlaat t.a.v. een geaardheid vergelijken met iemand die vraagt of men meer of minder PvdA/EU/Marokkanen wil.

  Wat Tim doet is zeggen: iemand vindt dat vrouwen minderwaardig zijn aan de man en dat staat op gelijk niveau met iemand die vraagt of men meer of minder religekkies wenst dit dat vinden.
  Nou mijn antwoord moge duidelijk zijn: minder religekkies die homo’s naar het leven staan! Minder, minder enzovoort.
  En dat geldt voor elke smaak reliverdwaasde.

  1. Krijgsman

   In beide gevallen wordt generaliserend over een bevolkingsgroep gesproken en in beide gevallen collectief burgerrechten ontzegd.
   De heer Toetssteen is geen jurist en lijkt het dus heel logisch te vinden dat je homo’s niet zo mag bejegenen maar Marokkanen of moslims wel. Daar heeft hij een heel logische redenering voor hoor: moslims zijn religekkies en homo’s niet. Daarom mogen moslims wel worden gediscrimineerd.

   Begrijpt u wel?

   1. LantR.fant

    “In beide gevallen wordt generaliserend over een bevolkingsgroep gesproken en in beide gevallen collectief burgerrechten ontzegd.”

    Dat is slechts uw aanname en niet meer dan dat. “Minder Marokkanen” is geen eigenschap van de Marokkanen. En burgerrechten ontzeggen gaat pas als je dan ook aangeeft hoe je dat wilt doen.
    Dat is nou precies wat die veroordeelde politicus wel deed en Wilders niet.

    Voegen we daaraan toe, dat de Marokkaanse gemeenschap zich in Nederland (in heel Europa trouwens) compleet onmogelijk heeft gemaakt. Door zich van onze samenleving af te wenden en in een parallelle samenleving op te gaan, door een openlijke haat tegen Nederland, waaraan veel Marokkanen zich schuldig maken. Door een uitvretersmentaliteit en door een overdaad aan criminaliteit en overlast te veroorzaken. Daarnaast zijn ze doorgaans ook nog Marokkaans staatsburger.

    En sinds dat “minder, minder” heeft de Marokkaanse gemeenschap weer zo een waslijst aan ellende op haar geweten, dat GW domweg gelijk had met zijn uitspraak.
    Het OM heeft allang geen zaak meer, anders dan dat zij zich nog ongeloofwaardiger maakt bij de gemiddelde Nederlander. Veroordeel GW en bij de eerstkomende verkiezingen levert hem dat weer 5 zetels op.
    Die rechtszaak wordt waarschijnlijk op Sankt Nimmerlein gedaan.

    1. Beukman

     Fant lantert:

     “… dat de Marokkaanse gemeenschap zich in Nederland (in heel Europa trouwens) compleet onmogelijk heeft gemaakt.”

     Sterk argument, Fant. Dat zal bij de rechter zeker aankomen! Maar over welke Marokkaanse gemeenschap heb je het eigenlijk? Die van mijn buren? Die van een collega van me? Die van een van mijn klanten?
     Óf is “Marokkaanse gemeenschap” net zo’n construct als pak hem beet “de Nederlandse mannengemeenschap”, waar jij ook toe behoort?
     Jij, onderdeel van de Nederlandse mannengemeenschap, die verantwoordelijk is voor 98 procent van de gepleegde misdaden?

     1. Krijgsman

      Om over de homoseksuele gemeenschap maar te zwijgen.

     2. Beukman

      @Krijgsman
      Ik wilde het niet zeggen, maar inderdaad. Moet je hiero in de plaats waar ik woon eens een barretje in de Reguliersdwarsstraat binnenstappen op een zaterdagavond. Die mensen daar sluiten zich totaal af van onze samenleving. Het is echt geen wonder dat áls je er al een hetero aantreft, deze zonder uitzondering zo ladderzat is, dat ie met zijn dronken kop totaal niet doorheeft waar hij binnen is gestapt. Dat zijn meestal toeristen en dagjesmensen trouwens.
      De homoseksuele gemeenschap is echt heel erg afgesloten van de maatschappij, met haar eigen gewoontes waar niemand kaas van lust, en haar, het woord zegt het al: dark rooms, waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Het zou goed zijn als Wilders de homoseksuele gemeenschap eens flink aanpakt. Daar moet gewoon een piemel in.

     3. V.K.

      -@Ah, die Arische clowns willen het graag over homo’s hebben, nou wederom zijn Marokkanen oververtegenwoordigd.

      https://goo.gl/YExAzQ

     4. LantR.fant

      Vrindjes Beukman en Krijgsman onderaan… Of hebben we te maken met 1 vrindje met 2 namen?

      Uit uw beantwoording maak ik op, dat u beiden -laten we daar even vanuit gaan- met mij eens bent dat de uitspraak “minder Marokkanen” geen eigenschap weergeeft. U weerlegt ook niet, dat je pas van inperken van burgerrechten kan spreken als GW had aangegeven -hoe- hij dat minder Marokkanen wil uitvoeren.

      Dat is de kern van mijn reactie geweest en daar bent u het dus mee eens.

      Hebben we het over de Marokkaanse gemeenschap, dan gaat het vooral over imago. Ziet u een grote paal langs de weg met een grote gele M daarop, dan weet u dat u in de buurt van een fast-foodrestaurant zit, dat haar aanbod baseert op een hamburger. U weet wel, een broodje met een lapje rundvlees ertussen.

      Ziet u een auto met een ster op de radiator, dan denkt u aan een kwalitatief goede auto van Duitse makelij.

      En de Marokkaanse gemeenschap heeft ook zo en M, of een ster; haar jeugd. Staat voor licht getinte mensen met een baardje, die zich overwegend niet weet te gedragen. En die gezichtsbepalend is voor de Marokkaanse gemeenschap.

      Dat is natuurlijk wel een klein verschil met de homofiele Nederlander, die -als ik voor deze discussie in het generaliserende gedachtengoed mag meegaan- wel afzondert voor haar pleziertjes, maar daarmee geen overlast veroorzaakt in de samenleving.
      Die bovendien vaak in het arbeidsproces de betere plaatsen inneemt.

      Valt me overigens op, dat u een paar weken geleden apen op 1 lijn stelde met zwarte mensen en dat u zich nu weer neerbuigend uitlaat over de homoseksuele medemens. Kijk maar uit, dat DDS geen massa-aangifte van discriminatie tegen u organiseert. Anders kunt ú zich straks nog bij de rechter verantwoorden over uw uitlatingen.

     5. Krijgsman

      Was Pim Fortuyn er nog maar. Die was een groot liefhebber van Marokkaanse homoseksuelen die hij, zonder leeftijdsdiscriminatie, beminde in de darkrooms die hij placht te frequenteren.

      Pim wilde juist méér Marokkanen, hij kon er geen genoeg van krijgen.

    2. toetssteen

     @LantR.fant
     100%. Hoe kan men nu een homo/lesbo/ trans vergelijken met een Marokkaanse veelpleger? Dat is toch knallende kolder.
     Zelfde is een vergelijking tussen homo en moslim. Het één is een aangeboren geaardheid, het andere een aangenomen veronderstelling inzake hoe iets zou zijn, maar dat nooit bewezen is of zal kunnen worden.
     Oftewel geaardheid tegenover een hersenspinsel.

     1. Beukman

      @Steentje
      Grappig hoe jij van een Marokkaan een moslim maakt. En nee: Marokkaan is net zomin een aangenomen veronderstelling als homo dat is.

    3. toetssteen

     @Beukmans
     Als je weer normaal kunt discussiëren dan overweeg ik een antwoord. Nu schaar ik u bij de reguliere nono’s.

     1. Beukman

      @Steen
      Dat is een zware straf, appels met perenvergelijkerd.

    4. Beukman

     Ik kan er geen touw aan vastknopen, @Fant. Een eigenschap van een Marokkaan is dat ie een Marokkaan is. Een eigenschap van een homoseksueel is dat ie een homoseksueel is. To start with.
     We hebben het verder niet over het inperken van burgerrechten, maar over de vraag of je als politicus een groep mensen over één kam mag scheren.

     Wilders wil niet minder criminele Marokkanen zoals zijn slaafse volgers zijn woorden wel eens vergoelijkend verzachten, nee: hij wil minder Marokkanen. Later heeft hij dat nog eens bevestigd. Aangezien de meeste Marokkanen geen vlieg kwaad doen – de groep raddraaiers zijn vrijwel allemaal tussen de 15 en de 25 jaar – zegt hij dus tegen een heleboel godvrezende en hardwerkende Marokkanen dat ze kunnen ophoepelen. Een zeer kwalijke zaak, waarmee hij veel kwaads aanricht.

     Zo’n groep is feitelijk een abstract iets. Zoals ik al heb aangegeven, zijn mannen verantwoordelijk voor 98 procent van de misdrijven. Ik weet niet wat jij allemaal uitspookt, maar hoe zou je het vinden als een politicus opriep om alle mannen preventief op te sluiten, jou dus ook?

     1. LantR.fant

      Dat u er (weer) geen touw aan vast kunt knopen is me wel duidelijk. Maar u bent nog iets dommer dan ik eerder voor mogelijk hield.
      Laat ik het u zo uitleggen.
      Een eigenschap van een knikker is dat die helemaal rond is. Dat die daarbij van glas is gemaakt, dat er doorgaans een werkje inzit.
      Daarom zien wij dat als een knikker.

      De eigenschap van een homofiel is, dat die een stijve krijgt als hij een aantrekkelijke man ziet en niet als hij een vrouw ziet.
      Het totaal, een man met die eigenschappen zien wij als homofiel.

      Maar het benoemen van een knikker, of een homofiel gaat niet over eigenschappen.

      Uw opmerking dat de meeste Marokkanen nog geen vlieg kwaad doen durf ik niet te onderschrijven. Mijn echtgenote werkt als huisartsassitente op invalbasis. Zij heeft in diverse praktijken in volkswijken toch vaak te maken gehad met volwassen Marokkanen die zich net zo hard misdroegen. Heeft ooit van een Marokkaanse dame van midden 30 een kop hete thee over zich heen gehad.

      En dan komen we wel bij een paar pijnpunten in de Marokkaanse gemeenschap. Afgezien van een bovengemiddelde mate van onfatsoen draaien ze tussen hun 15e en 25e rad. Daarna zijn ze kansloos op de arbeidsmarkt, dus zitten ze of met een uitkering, of in de criminaliteit.’
      Daarbij hebben velen van hen een onverholen hekel aan de Nederlandse samenleving.
      Het is nogal wat.

      In feite zouden de Marokkanen zelf hun conclusie moeten trekken: Nederland is haram, wij gaan terug.
      Of de politiek zou hen kunnen aansporen: Integreer, of ga terug.
      Maar uiteindelijk is het GW die hiertoe moet aansporen.
      Omdat alle anderen hun verantwoordelijkheid niet willen nemen.

      En tot slot:
      Mannen mogen verantwoordelijk zijn voor 98% van de misdrijven, maar omgekeerd is niet 98% van alle mannen een pleger van misdrijven.
      Dan kom je misschien op 12%.
      En daarom hoeven we alle mannen ook niet preventief op te sluiten.

     2. Krijgsman

      “We hebben het verder niet over het inperken van burgerrechten”

      Maar dat is wel de implicatie van de oproep van Wilders om minder Marokkanen te ‘regelen’. Hij kan niet minder Marokkanen (hij bedoelt Nederlanders die hier met net zoveel recht wonen als autochtone Nederlanders) regelen zonder hun burgerrechten aan te tasten. Dat is wat hij overigens voortdurend doet met moslims: die wenst hij burgerrechten af te pakken die hij andere Nederlanders wil toekennen.

     3. Beukman

      Wat ben je toch een toonbeeld van transparantie, @Fant, met je eigenschappentheorietje. Van de groep jongeren tussen de 15 en de 22 jaar in achterstandswijken is een aanzienlijk deel crimineel, of dat nou de Diamantbuurt is of de blanke tokkiesbuurt in Amsterdam Noord. Wil jij die hele groep jongeren nu ook preventief opsluiten, of erken je gewoon dat het achterlijk is om iemand te beoordelen op grond van de gedragingen van heel iemand anders, die je volgens je eigen definitie tot de zelfde groep laat behoren?
      Er bestaat zo’n heel oud sprookje over een verver die een klusje voor de sultan verpest. Om allerlei redenen is het niet mogelijk om de schuldige te straffen. Wat doet dus de sultan? Hij hangt gewoon een andere verver op, geheel in lijn met jouw primitieve logica.

   2. Anna

    Krijgsman. Worden moslims gediscrimineerd.Dacht dat o.a. vrouwen, homo’s,Joden en ongelovigen werden/worden gediscrimineerd door moslims en zelfs met de dood bedreigd.

   3. janszm

    Begrijpend lezen een 3.

 6. M. Brandenburg

  Dus als ik het goed begrijp is deze man veroordeeld op de volgende uitspraak;

  “Die mensen met die seksuele afwijkingen moeten gewoon eigenlijk bestreden worden door de hetero’s.”

  Waarna het de interpretatie van de lelijk bebaarde Tim Engebart is, dat de tweede uitspraak die hij er bij de haren bijsleept, van invloed is geweest, echter dat blijkt niet uit de veroordeling. De lelijk bebaarde Tim Engebart geeft er vervolgens een geheel eigen draai a la Krijgsman aan!

 7. Beukman

  Een man een man, een woord een woord.

 8. toetssteen

  Even vaststellen: is Wilders een homohater? Nou nee, bepaald niet, er zijn veel homoseksuelen die Wilders zullen stemmen omdat hij juist tegen een religie is die homo’s het liefst aan een kraan ziet hangen.
  Wat kan Wilders ten laste worden gelegd? Nou dat hij tegen personen is die zich richten tégen moslims omdat hun religie dat dicteert.

  Kijk en daar zit hem nu exact de grand Canyon. En prima als men dat wenst te ontkennen, maar ga dan aub naar Joop. Daar smullen ze van deze kolder.

  Wilders gruwt van de misdaad waar Nederland en het hele Westen mee wordt ‘verrijkt’. Homo’s/ lesbi’s en transgenders, moeten beschermd worden.
  De sukkel die deze groep op 1 lijn plaats met schandaliserende mocrobenden, is hevig de weg kwijt.

 9. Anna

  “Bestreden”,bevechten,bekampen. Dat is oproepen tot geweld tegen homo’s. U vergelijk slaat nergens op.

 10. Krijgsman

  DDS is een laagdrempelig blog; iedereen mag meedoen. Ook Oracle.

  1. cmsuijkerbuijk

   En zélfs Krijgsman mag zijn vuil hier spuien!

 11. H.Vaes

  Beste Tim.
  Nu begin je toch totale lariekoek uit te kramen.
  Zo ken ik er nog wel een paar.

 12. Viertel

  20 jaar geleden werd Hans Janmaat door de rechter veroordeeld voor de volgende uitspraak: „Wij schaffen, zodra wij de mogelijkheid en de macht hebben, de multiculturele samenleving af”. Ook toen al waren vonnissen puur politiek. En het is anno 2016 niet anders. Linkse partijen, linkse media en linkse rechters bepalen welke mening je mag uiten en welke niet. De gedachtepolitie werkt volop in NL.

 13. janszm

  Ik denk dat de kant faliekant mis geslagen wordt . Niemand kan er iets aan doen om homo te zijn. En om zo tekeer te gaan tegen homo’s is walgelijk, waartegen opgetreden moet worden.
  Niemand kan er iets tegen doen om als Marokkaan geboren te worden. Iedere Marokkaan heeft wel de keuze om crimineel te worden of niet. Daar zit het verschil en was te halen uit de context. Waarschijnlijk zal een D66-rechter daar moeite mee hebben.

 14. janszm

  Voor Tim Engelbart geldt: hoop om Wilders te bashen doet hem schrijven.

 15. LantR.fant

  @Krijgsman. Dat is de implicatie zoals ú die beleeft en dat is heel discutabel. De PVV zou veel Marokkanen ook een afkoop kunnen aanbieden en slimme Marokkanen zouden daar nog wel eens vrijwillig gebruik van kunnen maken.
  Want iedereen met een klein beetje hersens ziet ons uitkeringennetwerk binnen 5 jaar muurvast lopen. Zeker met alle nieuwe migranten is dat systeem binnen de kortste keren totaal onbetaalbaar. Dat is het nu al.

  Dus die dwang is slechts een hersenspinsel van ú, gebaseerd op een vooroordeel van ú.

  De rechter die uw theorie volgt zonder daarvan de bevestiging te hebben van GW gaat op zijn/haar bek.

  @Beukman. Het wordt al wat later en uw hersentjes trekken het, geloof ik, nog maar net. Neem anders nog een borrel!
  Ik heb niet geopperd om groepen mensen preventief op te sluiten, dat was geheel en al úw spontane suggestie.
  Gaat u mij aub niet met úw uitspraken om de oren slaan. Anders gaat het helemaal nergens meer over.

  1. Beukman

   “Ik heb niet geopperd om groepen mensen preventief op te sluiten”
   Leuk gelanterd, @Fant, Geert roept op om mensen preventief het land uit te schoppen. Ben je het daar mee eens of niet?

   1. toetssteen

    @Beukman
    Moet dit een antwoord voorstellen aan LantR.fant? Je bent aan het kleineren en treedt niet in discussie.

    Overigens is Wilders voor een premie als men zelf besluit terug te keren. Dus hoezo schoppen? Ik zou zeggen: bonus aannemen plus gratis vliegreis en met het geld daar fijn gaan leven.

    1. Beukman

     Je bent weer aan het pruttelen, @Steen. Fant noemt mij stelselmatig dom, en dan vind je dat ik hem kleineer? Ga je scheren!
     Van je opmerking over “terugkeren” kreeg ik de slappe lach. De meeste Marokkanen in Nederland zijn gewoon in Nederland geboren, dus hoezo “terugkeren”? Nee, Geurt heeft zich van zijn meest onbeschofte, ongastvrijheid, on-Nederlandse kant laten zien, door mensen die in Nederland zijn geboren toe te roepen dat ze moeten opkrassen.
     Het hierbij aanbieden van een zak geld verzacht de wond niet, maar strooit er juist zout in. Geen wonder dat steeds meer Marokkaanse Nederlanders zeggen zich hier niet meer thuis te voelen. Het feit dat de PVV vindt dat pas iemand van de 4e generatie zich Nederlander zou mogen noemen, helpt ook niet echt bij de ontegratie, dacht je niet.

    2. toetssteen

     @Beukman
     Kom jij eens even met bewijs dat de PVV iemand pas zou willen erkennen als zijnde Nederlander vanaf de vierde generatie.
     Sorry hoor, maar je raakt steeds verder van het spoor.

     Inzake gastvrijheid, ik ben zeer gastvrij, maar als een gast de boel ehhh verziekt, gaat hij er ’s morgen uit en hoeft hij nooit meer terug te komen.
     Gastheerschap kent grenzen Beukman en het is aan de gastheer om te bepalen waar die liggen. De grenzen van tolerantie ligt niet bij de gast, maar bij de gastheer.

     En stop met dat kleineren Beukman of ga naar Breedveld, die kickt erop. In mijn ogen is het een vorm van het calimerosyndroom dat ik bij menigeen bemerk op de tegen het libertarisch denken clubjes. Idem te vinden op Joop.
     Schelden, kleineren en wegzetten is een kenmerk. Een discussie onmogelijk.
     Wil jij dat werkelijk Beukman?

     1. Beukman

      @Steen
      Hier. “PVV wil predikaat ‘allochtoon’ ook op derde generatie immigranten”

      http://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/29/pvv-wil-predikaat-allochtoon-ook-op-derde-generatie-immigranten

      Verder mag ik aannemen dat als jij een feest geeft en iemand misdraagt zich, je de misdrager eruitgooit en niet ook tien anderen.

      Je opmerking over kleineren, moet ik daar werkelijk op ingaan?

 16. Nicky

  Wat.een.lariekoek. Timmie…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.