Iraakse 'vluchteling' verkracht 10-jarig Oostenrijks jongetje

Geen categoriefeb 08 2016, 11:00
Een Iraakse vluchtelingen die opgepakt werd in Oostenrijk nadat hij een 10-jarige jongetje had verkracht heeft zichzelf verdedigd door te stellen dat het om een "seksueel noodgeval" ging.
De misbruiker zegt namelijk dat hij maandenlang geen seks had gehad en dat hij het daarom niet meer uithield. Als gevolg van deze 'nood' verkrachtte hij het jongetje; blijkbaar is dat in zijn ogen volkomen normaal, of in ieder geval verdedigbaar.
De dader is een Irakees en heeft asiel gekregen in Oostenrijk. Blijkbaar betaalt hij de vriendelijke Oostenrijkers terug door kleine jongetjes te verkrachten.
De verkrachting vond plaats op 2 december vorig jaar. De man zag het jongetje, sleurde hem mee een pashokje in, en misbruikte hem daar. Naderhand rende het jongetje in blinde paniek naar een medewerker van het zwembad. Eenmaal aangekomen legde hij uit wat er gebeurd was en beschreef hij zijn aanvaller. De beveiliging ging op zoek naar de verkrachter en vond hem, tot hun grote verbazing, bij een 3-meter hoge duikplank, waar bij blij van afsprong.
Het arme jongetje werd naderhand naar het ziekenhuis gebracht waar hij behandeld werd voor meerdere interne wonden. Het is verschrikkelijk om op te moeten schrijven, maar het zijn de feiten -- helaas.
Toen de verkrachter ondervraagd werd gaf hij toe schuldig te zijn maar, zei hij, het was wel verdedigbaar. Het ging namelijk om een "seksueel noodgeval" omdat hij enkele maanden geen seks gehad had. Vervolgend werd hem gevraagd of zoiets legaal is in Irak. Daarop antwoordde de man dat het bij zijn weten "in geen enkel land ter wereld toegestaan is" om kleine jongetjes te verkrachten. Ook gaf hij toe dat hij een "grote fout" had gemaakt en dat hij spijt had van zijn vreselijke misdaad.
Het moge duidelijk zijn dat de verkrachter -- wiens naam niet is vrijgegeven -- vervolgd wordt voor verkrachting en seksueel misbruik van een minderjarige.
Door dit vreselijke nieuws zal het debat over het vluchtelingenprobleem ongetwijfeld opnieuw oplaaien, niet alleen in Oostenrijk zelf, maar ook in andere Europese landen waaronder Nederland. Oostenrijk heeft namelijk het, per capita (hoofd van de bevolking), op één na hoogste aantal asielzoekers opgevangen van alle Europese landen. Alleen Zweden heeft relatief meer vluchtelingen 'verwelkomd.' En ook daar gaat het steeds vaker mis met 'asielzoekers' die zich ernstig misdragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten