Kim Kardashian piekert over scheiding van Kanye. Is het gevreesde moment dan eindelijk daar?

Het sprookje van de rapper en reality-ster lijkt richting z’n einde te gaan, en het is zeker geen ‘en ze leefden nog lang en gelukkig…’

Verdrietig nieuws voor fans van “Kimye”: het gaat momenteel allesbehalve goed in het huwelijk tussen de Amerikaans-Armeense realityster en de rapper die zichzelf de stem van een hele generatie noemt.

Aanleiding voor het nieuwe trammelant in het huwelijk van Kim en Kanye is het gedrag van de rapper richting zijn ex-vriendin Amber Rose. Kim was zo woedend over een nieuw akkefietje, dat ze Kanye uit huis gegooid heeft en alle beveiligingscodes veranderd

Bronnen melden aan Raderonline dat Kim denkt dat Kanye geobsedeerd is door zijn ex Amber Rose. Vorige week ontstond er een grote ruzie op Twitter tussen Amber Rose, Wiz Khalifa en Kanye West.

Een bron vertelt: “Kim was onwijs geschokt door de tweet van Amber Rose. Ze heeft zich nog nooit zo vernederd gevoeld. Ze was zo boos op Kanye dat ze hem niet meer binnen liet in hun huis. Ze heeft alle codes veranderd en de beveiliging zelfs gevraagd om hem niet meer binnen te laten.”

 

Kim heeft haar man laten weten dat ze vindt dat hij zich moet doodschamen, en dat ze een echtscheiding overweegt. Het is dus menens. Kanye West staat dus voor een keuze: gaat hij écht voor Kim Kardashian en de moeder van zijn twee kinderen, of blijft hij hangen in het verleden en blijft hij bezig met Amber Rose?

De tijd zal het leren…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.