Kim Kardashian rolt in bijna blote kont door de rozen. Maar is Kanye West nog wel haar Valentijn?

Een pikante nieuwe vidoe van Kim Kardashian, juist op het moment dat het huwelijk tussen haar en Kanye echt op klappen lijkt te staan..

Fans die Kim Kardashian volgen op Instagram, werden gisteren getrakteerd op een waar cadeautje: de realityster verscheen daar in een nieuw filmpje, waar de wulpse dame speels door de rode rozen rolde. Op het eind van de video blijkt wat ze er voor over heeft om romantisch en sexy te zijn: ze heeft behalve een panty niks aan haar benen, maar trotseert desalniettemin de doornige rozen om haar fans en bewonderaars gelukkig te maken:

Voor wie de rozen nu écht bedoeld zijn? Je zou wellicht geneigd zijn om te wijzen naar Kims man Kanye West, maar daarmee ben je misschien te snel van gedachte. De man is onlangs door Kim uit huis gezet, en vandaag blijkt dat Kanye nog wel grotere problemen heeft dan een echtelijke ruzie: de rapper had gisteren een complete mentale breakdown op Twitter. Mark Zuckerberg – de baas van Facebook – moest maar eens $1 miljard in Kanye’s ideeën steken. Aldus de rapper zelf, in ieder geval. Al snel werd duidelijk waarom de hiphopper geld nodig had: hij blijkt in totaal voor $53 miljoen schulden te hebben. Nog even en hij moet z’n naam veranderen naar K-Athene West…

Hoe dan ook is het zomaar vragen om een miljard te zot voor woorden. Kanye lijkt volledig de weg kwijt te zijn, en het is moeilijk in te denken dat Kim Kardashian nou zit te wachten op zo’n man. Zijn die rozen waar zij in ronddartelt dan ook echt voor hem? Of houdt ze er inmiddels een minnaar op na…?

We komen het ongetwijfeld snel te weten. Dingen blijven nu eenmaal niet lang geheim bij de Kardashians…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.