Lady Gaga werd bekritiseerd omdat ze het volkslied zou zingen. Dan doet ze dit

Geen categoriefeb 09 2016, 9:00
Toen bekend werd dat Lady Gaga het Amerikaanse volkslied zou zingen tijdens de Super Bowl van afgelopen zondag was de kritiek niet mals.
Gaga is namelijk nog altijd behoorlijk controversieel, niet alleen vanwege haar muziek en extreme outfits, maar ook vanwege haar sociale en politieke opmerkingen. En dat is tijdens de Super Bowl niet positief: Amerikanen willen dan immers verenigd zijn, het is met gemak het grootste sportfeest in Amerika. Zelfs fans van verschillende clubs zitten bij elkaar en vieren feest met elkaar.
Kort voor Lady Gaga's optreden zette ze twee foto's op Instagram waaruit bleek dat het anders zou gaan dan haar critici dachten.
https://www.instagram.com/p/BBgC4KXpFJ3/?taken-by=ladygaga
https://www.instagram.com/p/BBgmfb6JFE0/?taken-by=ladygaga
Toen ze op het podium stond ging ze helemaal los... maar ze deed dat op een manier die bijzonder respectvol, kalm, en indringend was. Geen poespas, geen rare fratsen, nee: het was Lady Gaga in een echt Amerikaans outfit, voor de Amerikaanse vlag, die het volkslied op buitengewoon mooie wijze ten gehore bracht.
https://www.instagram.com/p/BBgmgPyJFE3/?taken-by=ladygaga
Het resultaat mocht er zijn... en had een enorme impact. Zelfs de commentatoren van de Super Bowl zeiden onmiddellijk dat ze een ontzettend krachtige versie van het volkslied had neergezet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten