Nabestaanden kwamen naar het graf om hun overleden familielid te eren. Dan zien ze dat de tombe geopend is…

Nogal griezelig. Brr….

Het zou je maar gebeuren: kom je met andere rouwende familieleden aan bij het graf van je overleden dierbare, en dan zie je tot ieders grote verbijstering dat de tombe niet meer dicht is. Sterker nog: het deksel lag er ietwat af, en er zaten bloedspetters op de rand

tomb-2De familie dacht eerst dat het gewoon vandalisme was, maar toen de brandweer even later arriveerde met gereedschap moest men toch tot een andere ijzingwekkende conclusie komen: geweldenaars hebben de tombe geopend om er iemand anders bij te gooien.

tomb1

De man was de avond ervoor aangevallen door onbekende agressievelingen, die hem ernstig verwond hadden. De gewonde man leefde nog wel, maar de daders hebben desalniettemin getracht om hun slachtoffer te verbergen. Een graf openbreken en hem er in kieperen leek ze kennelijk de beste manier om het geschil te beslechten. Dat was een vreemd gezicht toen de tombe weer geopen werd:

De man is afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij nu herstelt van z’n verwondingen. Naar de exacte toedracht van het gebeuren kunnen we alleen nog gissen, maar één ding is wel duidelijk: dit is bizar, zeg…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.