Nee, Guantanamo Bay moet niet worden gesloten

Geen categoriefeb 23 2016, 9:00
Het Pentagon komt vandaag met een voorstel om Guantanamo Bay te sluiten. Slecht idee.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie (Pentagon) komt volgens persbureau Reuters met het langverwachte voorstel om de gevangenis Guantanamo Bay op Cuba te sluiten. De deadline voor een voorstel om de gevangenis te sluiten staat op dinsdag. "Wij begrijpen dat er een deadline is en wij zijn van plan die ook te halen", aldus Jeff Davis van het Pentagon.

Daar kijk ik bepaald niet naar uit. Er zitten namelijk nog steeds 91 mensen vast in 'Gitmo': stuk voor stuk zijn dit radicale moslims die er letterlijk van dromen om onschuldige westerlingen op te blazen.
Dit soort tuig heeft geen enkel recht op een goede behandeling. Een Geneva conventie wordt steeds aangehaald door linkse betweters om ons ervan te overtuigen dat terrorist vriendelijk behandeld moeten worden, maar dat is bizar: die conventie gaat over soldaten van reguliere legers. Niet om terroristen: om mensen die zich onder de gewone bevolking begeven en zich verstoppen achter vrouwen en kinderen.
Terroristen hebben geen rechten. Ze hebben geen recht op een 'eerlijk en snel proces,' en ze hebben ook geen recht om niet bloot te worden gesteld aan enhanced interrogation techniques.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten