Pestkop valt meisje lastig en trekt aan haar haar. Hij had alleen nooit verwacht dat ze dit zou doen!

Geen categoriefeb 19 2016, 11:00
BAM! Een koekje van eigen deeg.
Een jongen die op een middelbare school meisjes lastigviel en pestte, heeft daar behoorlijk spijt van gekregen. Want zoals het altijd gaat met pestkoppen: op een dag kiezen ze het verkeerde slachtoffer uit, en krijgen ze gigantisch op hun falie.
Deze jongen was de pestkop van de school en trok alle meisjes aan hun haar. Maar dit meisje pikt het niet langer. Integendeel, ze maakt haar pestkop helemaal kapot, en laat hem zien hoe het is om je onveilig te voelen op je eigen school. Deze meid moet zich direct inschrijven bij een worstelteam, want ze is een natuurtalent.
https://www.youtube.com/watch?v=yIuTHMWHke8
Binnen enkele seconden heeft ze de pestkop niet alleen onschadelijk gemaakt, maar ook nog eens voor de hele school voor gek gezet. Laten we hopen dat hij hier lessen uit trekt, want pesten is niet okee.
Soms helpt niets om een pester te stoppen. Gesprekken tussen ouders en de school, strafregels, een pestcontract... Het is allemaal leuk en aardig, maar de allerbeste manier om een pestkop een lesje te leren, is een ouderwets pak slaag. Zo'n koekje van eigen deeg is vaak leerzamer dan duizend pestcontracten bij elkaar. Chapeau dus voor deze stoere chick die een pestkop keihard op zijn nummer zet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten