Poolse pers doet niet aan zelfcensuur: vluchtelingen dreigen ‘vrouwe Europa’ te verscheuren

Terwijl in Nederland de pers inmiddels langzaam is weggelopen van het Keulse massa-aanrandingsdrama en zich nu richt op andere zaken herinnert het Poolse blad w Sieci het continent nog even aan alle ellende van de afgelopen tijd.

In Nederland praat men inmiddels over ingrijpen in Syrië, over de PvdA, over Rutte’s al dan niet aanwezige gevoel van humor en Kenneth Vermeer. Uit het publieke oog is volledig verdwenen die verschrikkelijke nieuwjaarsnacht in Keulen, waar honderden vrouwen werden aangerand en beroofd door gewetenloos tuig – grotendeels van allochtone afkomst.

Maar in Polen – net als Nederland een buurland van Duitsland – zijn ze nog niet klaar om over koetjes en kalfjes te gaan spreken. Het in Polen bekende weekblad w Sieci drukt Europa nog eens even met de neus op de feiten. Je hoeft geen Pools te spreken om deze boodschap te begrijpen:

CbNNGo_WwAABjm9.jpg large

Het blad geeft op Facebook lezers alvast een indruk waar men over zal schrijven:

“Inwoners van het oude Europa kregen met de gebeurtenissen van nieuwjaarsnacht een pijnlijke herinnering aan welke problemen voortkomen aan de grote inname van immigranten. De eerste tekenen dat dingen verkeerd gingen, waren er echter al veel eerder. Ze werden echter genegeerd of gebagatelliseerd in de naam van tolerantie en politieke correctheid. Zo schrijft Alexander Rybińska in het stuk “Hel van Europa.”

“Wil Europa zelfmoord plegen?”Dat is de titel van het stuk, dat Bronislaw Wildstein op zijn beurt schreef. Angela Merkel oproep aan vluchtelingen in het Midden-Oosten om naar Duitsland te komen, betekende de opening van een blik wormen. Aldus de publicist.”

Zijn er in Nederland opinietijdschriften die het aandurven om op zo’n manier stelling te nemen? Ik betwijfel het ten zeerste…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Wachteres

  “In een land, waarin men voor meisjes en vrouwen veilige zones moet creëren om hen tegen ongeremde mannen te beschermen, die zogenaamd naar ons toe kwamen om bescherming te zoeken, gaat iets fundamenteel volledig fout”!

  In Duitsland staat de eerste school in Hamburg al onder politiebescherming:

  1. Krijgsman

   Mevrouw Wachteres kan er geen genoeg van krijgen: heerlijk griezelen over de tsunami van testosteronbommen.
   Heerlijk!

   1. Wachteres

    Je bent links gestoord, Simon. Helaas heb je dat zelf niet meer in de gaten.

    1. Krijgsman

     Vergeet u niet uw kleding weer in orde te brengen, mevrouw Wachteres?

     1. Wachteres

      Het feit dat in bepaalde stedelijke gebieden meisjes niet meer alleen van en naar school kunnen lopen, zegt Simon niets.

      Ik begrijp het wel; volgens links moeten we gewoon andere culturen leren accepteren. Per slot denken we misschien verschillend, maar we zijn wel allemaal gelijkwaardig.

      Ook die culturen die een diep minachting hebben voor vrouwen.

      Ik veronderstel dat Simon stilletjes helemaal opgewonden raakt van zo’n opvatting.

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom links met de fundamentalistische islam heult.

      Heel veel aspecten, vooral de dictatoriale, trekken links wel aan en natuurlijk irriteert het je dan als anderen daar anders over denken.

      Je gaat als man zelfs veronderstellen dat vrouwen daar ook opgewonden van raken.

      Mis Simon, voor de meeste vrouwen is dat niet iets om op die manier bij stil te staan.

      Geeft niet hoor, maar je kunt er beter niet teveel mee naar buiten komen. Voor gezond denkende mensen is dat nogal …. laten we maar zeggen …. lachwekkend.

     2. Krijgsman

      Ik begrijp inmiddels waar mevrouw Wachteres stilletjes opgewonden van raakt.
      Zou ze niet beter op zoek kunnen gaan naar een partner?

      https://www.parship.nl/?pscode=01_500_32500_0490_0005_0531_empty_AF00ID_GV1455564705.5423254.bf93b918-d41a-11e5-8138-18a905686d44ID

    2. toetssteen

     @Wachteres
     Laat die oversekste pornoboer toch voor wat ie is. Dit soort zwabberkaken meent dat ze indruk maken. Stond vroeger op het schoolplein in een hoekje te fantaseren over wat ie zou doen al ie groot was.

     1. Wachteres

      Ik veronderstel dat het bij hem nog bij fantaseren blijft.

      Hij wil me een partner aansmeren, Toets.

      Ik ben verdorie net vijftig jaar getrouwd. 😀

     2. Krijgsman

      Na 50 jaar huwelijk ben je gemakkelijk op te winden. Wat te denken van kuddes geile testosteronbommen die zich op blanke vrouwen storten?
      Daar houdt in elk geval mevrouw Wachteres het niet droog bij.

     3. toetssteen

      @Wachteres
      Mijn felicitaties! Ik, beter gezegd de missus en ik, hebben de 45 jaar gevierd.
      Liefde bestaat echt, alleen lui die het niet kennen, zullen het beschimpen. Ik hou het alzo op jaloezie.

      Maar waar mijn vrouw en ik het meest over inzitten, zijn de kleindochters. (De kleinzoons wonen in Singapore, je weet dat ik een xenofoob ben hè). Deze meisjes opgegroeid in een heerlijk landelijke omgeving waar de jeugd nog vrij ravot en men in en uit loop bij elkaar en elkaar hulp verleend indien nodig, zullen mee gaan maken wat er nu drie dorpen verderop gaande is en waar men lafjes de bek over houdt.
      Vaders, ooms, vrienden moeten nu meefietsen om de graaigrage handen in toom te houden. Maar ja, het komt door de PVV. Ow en melden van een belaging, hahaha, racist!

     4. Wachteres

      Wat maak je je toch graag voor iedereen belachelijk, @Simon.

      @Toets … de zorg over mijn dochters en vooral mijn kleindochters drijft mij ook @Toets.

      Wij zelf wonen ook nog in een buurt zoals jij die beschrijft, maar onze kleindochters worden al regelmatig voor hoer uitgescholden: De leukste meiden die er bestaan, gek op opa en oma die hen stok en steen verwennen en ja ze zien er ook leuk uit. Dat mag niet meer tegenwoordig; het begin van het einde.

      Wij blijven hier voor onze kinderen en kleinkinderen, maar anders ..

      Ik houd de boel goed in de gaten.

    3. glazenbol

     De geestelijke afwijking van dit gedrocht heeft niets met links of rechts te maken maar heeft een medische achtergrond, helaas is deze afwijkeng dermate ernstig dat het niet te genezen is.

     1. Krijgsman

      Galazenbol zag in zijn glazen bol dat dat mijn opvattingen een medische achtergrond hebben.

      Je nickname is in elk geval goed gekozen.

   2. Wachteres

    Simon kan het weten, want hij heeft een bel aan zijn fiets.

  2. Beukman

   Polen is een Roomskatholiek land, waarvan het enige recht van de vrouw het aanrecht is. Daar is geen moslim aan te pas gekomen.

   http://www.socialwatch.org/node/11595
   WOMEN’S STATUS IN POLAND: A PERMANENT CRISIS

   1. Ni28

    Beukman, maak maar kennis met een Roomskatholieke Poolse, die laat je alle hoeken van de kamer zien met jouw rechten.

   2. toetssteen

    @Beukman
    Leuk dat EU lobby clubje.

   3. zomaar

    en beuk wat is daar mis mee ?, ooit voor de linkse dictatuur hier zwang kwam , was het hier het zelfde .

    de man des huizes kon de kost verdien voor zijn vrouw en kroost , met het intreden van de linkse dictatuur , en hun expansie drift om iedereen in de wereld uit te nodigen en te onderhouden , kan de kostwinner in een gezin , zijn gezin niet meer onderhouden , en hierdoor is mede het christelijke verdwenen binnen onze samenleving .

    afin wat mij meer stoort aan jou inzending is !, dat de moslima gesluierd over straat moet , de man op zijn weken moet bedienen , wat hij ook eist van haar .

    en jij valt over Polen die rooms-katholiek zijn .

    1. Beukman

     Natuurlijk, @zomaar, we gaan gewoon back to the fifties, waarin vrouwen nog zwaar onderbetaald werden, voor hoer werden uitgemaakt als ze ongewenst zwanger raakten, en verkrachting binnen het huwelijk nog niet in de wet was opgenomen.
     Sodemieter jij snel op naar Afghanistan, zeg.

     1. V.K.

      -Ach Beuk,
      -Zou jou de kost geven hoeveel Afghaanse mannen naar Nederland zijn opgesodemietert.

     2. toetssteen

      @Beukman
      Hou es op totaalverdwaasde! Mijn vrouw verdiende als gynaecologe net zoveel als haar mannelijk collegae! Ik weet niet uit wat voor een drekpoel jij komt, maar dit is te zot voor woorden!
      Ja, je moest natuurlijk wel totaal inzetbaar zijn en niet zeiken over dat je de kindjes nog uit school moest halen en omdat Pietje ( willekeurige) een kuchje had, kan ik niet komen enzovoort. Er is nooit een plafond geweest! Mijn vrouw kent ze niet en ik uit de bankenwereld, idem niet. Wat ik wel ken, zijn zeikers! En jij bent er eentje van.
      Nederland is om met de woorden van Marianne Zwagerman te spreken, totaal vermutst! En jij loopt daar nog wat ammunitie voor aan te slepen.
      Man waarom denk je nu dat ze zich in de diverse buitenlanden zich de ballen uit de broek lachen om dit belachelijke barbie gedoe?
      Ga toch GTST kijken.

     3. Wachteres

      Helemaal eens @Toets!

      Dat linkse gezeik over ‘terug naar de jaren vijftig’, als men kritiek heeft op het linkse verraad. Bij gebrek aan argumenten is Pechdrol daarmee gekomen en het is gretig overgenomen – vanwege hetzelfde gebrek aan argumenten – door zijn aanhangers.

      Ik had de linkse dolle mina’s ook niet nodig om te gaan studeren en te gaan werken. En inderdaad ik verdiende net zoveel als mijn echtgenoot.

      Waarom wij naar de jaren ’50 terug zouden willen, is mij een raadsel.

      De dolle linkse rode vrouwen hebben hun identiteit verraden en accepteren, ja ze stimuleren zelfs, dat vrouwen hier niet uit huis mogen, in belachelijke zwarte lappen rondlopen en door hun man afgetuigd worden: “Dat is nu eenmaal de cultuur”.

      Ik herinner me nog dat Vogelaartje een volledig bedekte vrouw uit pure blijdschap in de armen vloog. Waarschijnlijk was ze en beetje jaloers op haar.

      Nee, als het aan links ligt dan gaan we niet terug naar de jaren ’50, maar naar de voor middeleeuwen.

     4. zomaar

      ach beuk iets gevonden , waar een PvdA coryfee , zelfs zijn moeder als een hoer beschouwd !.

      en dat allemaal om de moslims te behagen !.

      http://fubar.mobi/2016/02/15/van-der-laan-alle-vrouwen-zijn-onreine-hoeren-mijn-moeder-ook-en-die-geef-je-geen-hand/

      kan je nagaan hoe laag fascistische links gedaald is , ooit de voorvechters van ons sociale stelsel , nu slopers van ons sociale stelsel .

      ben er maar blij mee , druiloor .

     5. Beukman

      Interessant, @Fubar, de schrijver van het stukje waarnaar jij linkt, wil onze topburgemeester op barbaarse en middeleeuwse wijze straffen, zo blijkt uit zijn puberale jengeltekst.
      Typisch ook dat hij zich wél druk maakt over orthodoxe moslimmannen die vrouwen liever geen hand willen geven, maar in alle talen zwijgt over orthodoxe joden voor wie precies hetzelfde geldt.
      Daaruit blijkt dat er onder dat handenschudargument van jou en Fubar een ander argument verborgen zit. Driemaal raden welk.

     6. Beukman

      @zomaar
      Gelieve in de aanhef niet @Fubar te lezen, maar @zomaar.

     7. Wachteres

      Is het probleem nog steeds niet tot je doorgedrongen, @Beukie, of weiger je dat te zien?

      Heeft Van der Laan ooit gezegd, omdat er fundamentalistische Joden zijn die geen hand geven, dat wij ons daar op de een of andere manier maar bij moeten aanpassen?

      Nee, het valt zelfs in de maatschappij niet op dat dit gebeurt.

      Maar ja, omdat er moslims zijn die dat niet willen, worden wij plotseling opgeroepen om er aan mee te doen.

      De islamisering van de samenleving, weet je nog? Dat is wat ons uitermate irriteert.

      Maar je mag het wel blijven ontkennen, hoor, als dat je gerust stelt.

      Wij weten wel beter en zullen ons daar voortdurend tegen verzetten.

     8. Krijgsman

      Wachtgeres kan ook wel instemmen met het smerige stuk van Fubar en meent ook dat van der Laan zei ““Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

      Islamofoben bouwen hun eigen werkelijkheid op. Nadat ze die verzonnen gaan ze er met grote verontwaardiging tegen tekeer.

     9. Beukman

      Wij weten inderdaad beter, @Resje. Wij weten dat niemand erover valt als een orthodoxe jood een vrouw geen hand geeft, terwijl het land op z’n achtyerste benen staat als een moslim hetzelfde doet.
      Als ik jou was, Wachteresje, zou ik uit protest weigeren om een moslim een hand te geven die jou geen hand wil geven. Dat zal hem leren! 🙂

     10. Beukman

      @Krijgsman Het stukje westerse beschaving dat Fubar in zijn stukkie stelt tegenover het handenschud-issue is inderdaad van een dermate stuitende barbaarsheid, dat ik nog eerder moslim word dan bij die westerse beschaving te worden ingelijfd.

   4. Wachteres

    Merkwaardig dat links zich wel druk maakt over rooms katholieke vrouwen in Polen, maar niet over moslimvrouwen in Nederland.

    Polen: Foei, foei, het enige recht is het aanrecht.

    Nederland: vrouwen achter een belachelijk zwart gewaad lopen, waarin ze onzichtbaar zijn of zelfs niet naar buiten mogen: moet kunnen.

    Nu hadden wij toevallig een katholieke Poolse vriendin, biologie gestudeerd, in het onderwijs, in het bedrijfsleven – daar verdiende ze meer – en de kennissen die wij ontmoet hebben, idem dito. En dat was nog voor de grenzen open gingen.

    Haar vader was professor en haar moeder werkte als secretaresse.

    Misschien een uitzondering op de regel? En zou de komst van moslims de situatie beter maken? Ik denk het toch van niet.

 2. V.K.

  -Zou Timmermans dit bedoelen wanneer hij praat over dat hij zich zorgen maakt over de Poolse persvrijheid?

  http://goo.gl/3iPMZE

  1. V.K.

   -Vluchtelingen wegzetten als een door Merkel geopend blik wormen, dat haalt de NL pers niet in z’n hoofd, niet omdat zij daar geen lef voor hebben, maar gewoon uit fatsoen.

   1. nick

    @V.K. Fout, ze hebben daar absoluut de lef niet voor en vooral geen toestemming van hun machthebbers. Goede en vrije jounalisten zijn zeldzaam ofwel bang. Het beschrijven van ernstig negatieve ervaringen en feiten is not done en zelfs gevaarlijk. Mooie “vrijheid” hebben we….

    1. V.K.

     -Als onze machtshebbers toestemming aan de pers geven om groepen onwelkome mensen te omschrijven als wormen in blik, dan is er iets grondig mis.

 3. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=A7jbXlyIioo

  “Vluchtelingen” en “asielzoekers” krijgen EIGEN HUIS plus carport, kelder en 300 m² tuin

  “Het lijkt erop dat de autochtone bevolking überhaupt geen rol meer speelt.”

  “Waanzin welkomstcultuur: een knallende oorvijg voor alle oorspronkelijke Europeanen en een vijandige daad tegen het eigen volk.

  “Vluchtelingen” worden voor kleinere delicten niet meer vervolgd, ze hoeven niet te lopen of met de bus – maar mogen op kosten van de Duitse belastingbetalers gratis met de taxi. Dat is geen grap, maar normaliteit in Duitsland.

  Nu sijpelde informatie door dat “vluchtelingen” uit Syrië hun intrek kunnen nemen in gloednieuwe eigen woningen. Plus carport, 50 m² kelder, 300 m² tuin. Inclusief een compleet nieuwe inrichting ter waarde van tienduizenden euro´s. Wie dit niet gelooft, moet bovenstaande video maar eens bekijken.

  Als we dit hier publiceren, is dat geen vreemdelingenhaat. Daar gaat het helemaal niet om. Het toont de haat en de verachting van onze politieke kaste tegen het eigen volk. Uniek in de mij bekende geschiedenis van de mensheid.

  Onze politieke kaste gedraagt zich tegenover haar eigen volk als een vreemde en vijandige bezettingsmacht. Ze heeft al lang de oorlog aan haar eigen volk verklaard.

  Merkel en haar vazallen moeten wegens samenzwering tegen de grondwet en het eigen volk allemaal voor een militair tribunaal komen. En zonder pardon tot de hoogste straf worden veroordeeld”. Michael Mannheimer.

  En dan is de EU straks ook nog stomverbaasd als er rebellie uitbreekt. Of zouden ze daarop uit zijn?

 4. Wachteres

  http://nos.nl/artikel/2087134-meeste-verdachten-keulen-waren-pas-kort-in-duitsland.html

  Meeste verdachten Keulen waren pas kort in Duitsland

  “De meeste verdachten van de aanrandingen en verkrachtingen in de Nieuwjaarsnacht in Keulen waren minder dan een jaar in Duitsland. Het zijn vooral Noord-Afrikanen. Ze waren illegaal naar Duitsland gereisd of hadden een asielaanvraag gedaan, staat in een verklaring van Keulse hoofdaanklager Ulrich Bremer.

  Volgens Bremer zijn momenteel 73 verdachten in beeld. Van hen komen er 61 uit Noord-Afrika. Het zijn 30 Marokkanen, 27 Algerijnen, drie Tunesiërs en een Libiër. De andere verdachten zijn vier Irakezen, drie Syriërs, een Iraniër, een Montenegrijn en drie Duitsers.

  Dat de meeste verdachten afkomstig zijn uit Noord-Afrika is niet nieuw. Kort na de aanvallen, op 6 januari, zei een bekende Keulse ARD-verslaggever als eerste dat de aanranders “criminele asielzoekers” waren, afkomstig uit Noord-Afrika.

  In de daaropvolgende dagen werd dit beeld grotendeels bevestigd door het Openbaar Ministerie. Maar wat de precieze achtergrond van de verdachten is, was nog onduidelijk. Hoelang ze in Duitsland waren, of ze lid zijn van een bende, wat hun asielstatus is – dat werd allemaal nog onderzocht”.

  En links blijft maar hardnekkig over ‘zielige vluchtelingen’ praten.

  Hoeveel criminelen erbij zitten, ‘who cares’? De inksen in elk geval niet.

  Waarschijnlijk gaan ze er vanuit dat een cursus hen wel op het rechte pad brengt.

 5. Krijgsman

  In Polen snappen ze wat Geert Wilders ook heel goed snapt: als je moslimshaat effectief wilt aanwakkeren moet je de geslachtsorganen van het tokkievolk kietelen en dat doe je het meest effectief als je bralt over testosteronbommen die een sekjihad tegen onze blanke vrouwen uitvoeren.

  1. V.K.

   -@Simon,

   -je vergeet Mohammed in je rijtje Geert en Polen.

   -Ach, een bewuste keus zullen we maar zeggen.

   1. Krijgsman

    Mohammed riep naar mijn weten niet op tot een seksjihad, dat betreft een fantasie van vieze Geert.

    1. V.K.

     -Ach,van krijgsman Mohammed kan je zeggen wat je wilt, maar een slecht tacticus ?
     http://goo.gl/ouYXuN

    2. Wachteres

     Wat kan hij toch lekker ordinair schelden, die Simon.

     Dat is ook het enige wat hij kan. Bij gebrek aan argumenten is dat ook het enige mogelijke.

   2. Wachteres

    Nog een stapje verder en Wilders krijgt de schuld als moslims weer eens verkrachten.

    http://opiniez.com/2016/01/09/keulen-is-een-botsing-der-beschavingen/

    Simon zal het hier niet mee eens zijn en gezien zijn uitingen hier onder, die niet bepaald op beschaving duiden, is dat niet te verwonderen.

    Links kan niet wachten tot we terug zijn bij de voor middeleeuwen.

 6. Wachteres

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/kleine_snotneuzen_we_haten_ong.html

  Tja, jong geleerd, oud gedaan. En links maar ontkennen dat er heel veel aan de hand is met de islam.

  Het credo van links is nog altijd:”Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen”.

  1. Wachteres

   Èn een heel belangrijke vraag bij dit gruwelijk geweld is: “Waar blijft onze overheid’?

   Blijkbaar hoeven we niet meer te verwachten dat die voor ons op komt.

   1. Krijgsman

    De Blonde Führer riep reeds op tot een breed volksverzet tegen de AZC’s omdat de democratisch gekozen overheid zijn aandeel in de vluchtelingenopvang accepteert.
    Daar zal mevrouw Wachteres vast hoop uit putten, zeker omdat het bruine tuig er nu al in slaagt asielcentra te belegeren, inspraakavonden onmogelijk te maken en democratisch gekozen bestuurders zodanig te bedreigen dat ze geen AZC’s meer durven te openen.

    1. Loki

     Ja het verzet begint op stoom te komen en zal nog veel feller worden als men tracht dit land verder naar de klote te helpen, daar ga jij geen lol aan beleven mark my words.

     1. Krijgsman

      Loki is ook bijzonder in zijn sas met de op handen zijnde Kristallnachten.

 7. Loki

  Dat heb je goed gezien, van mij mogen de schuldigen door de straten worden geranseld wanneer de tijd daar is, wordt je al bibberig?

  1. Krijgsman

   Goed zo kerel, je bent een dappere patriot die zijn agressiestoornis constructief in dienst stelt van Volk en Vaderland. Zo wordt het nog wel wat met de Bruine Revolte waartoe je Blonde Leider opriep.

   1. V.K.

    -@Simon,

    -Lekker aan het stoken?
    -Geef eens antwoord op de vraag van wachteres waar de politie bleef.

    1. Krijgsman

     Wachteres vroeg naar de optelling van e overheid, niet de politie.

     1. V.K.

      -@Simon,

      -Nou Simon, beantwoord die vraag van Wachteres dan.

      -Ben het geheel met je eens dat rechts geweld, alle geweld tegen vluchtelingen keihard moet worden aangepakt door de staat, dat jij dit geweld probeert aan Wachteres toe te schrijven zonder haar vraag te beantwoorden is smerig.

      -Maar de vraag was wat is de opstelling van de overheid, een overheid die bij geweld de andere kant opkijkt is fascistisch vind je niet?

 8. Loki

  Als er al iemand aan een stoornis lijdt dan ben jij het wel, overmoed geheten, dacht je nu werkelijk dat jullie er mee weg zullen komen na hetgeen jullie hebben aangericht?

  Dat zou een unicum betekenen in de geschiedenis.

  1. Krijgsman

   De geschiedenis toont dat bruine patriotten uiteindelijk voor een tribunaal worden geroepen. Democratisch gekozen bestuurders worden soms bruut dor fascisten vermoord maar uiteindelijk leert de geschiedenis, althans in het beschaafde West Europa, dat het recht zegeviert. Daar blijf ik maar op vertrouwen.

   1. zomaar

    link jij naar Fortuyn, die zou democratische verkozen worden als land bestuurder , en tja hij is door een linkse fascist vermoord geworden !.

    ieder die het niet eens is met de linkse fascisten, is zijn/haar leven niet veilig .

    1. Krijgsman

     De ‘linkse’ fascist (de vraag is of de daad politiek was geïnspireerd; volgens mij hadden we te maken met een verwarde dierenfanaat) werd vervolgens veroordeeld. Zo hoort het ook.

 9. Loki

  Door jullie toedoen is de beschaving behoorlijk aan inflatie onderhevig, dus in zekere zin hebben jullie hetgeen je te wachten staat volkomen aan je zelf te danken.

 10. Wachteres

  http://joostniemoller.nl/2016/02/media-verkrachting-blanke-vrouwen-is-offer-voor-eigen-schuld/

  Media: verkrachting blanke vrouwen is offer voor eigen schuld

  “Je kon er op wachten. Een Pools weekblad, wSieci, brengt op de cover een foto waarin een blonde vrouw, gekleed in slechts de vlag van de EU, wordt aangegrepen door donkere armen. De hulpeloze vrouw schreeuwt het uit. ‘Racistisch.’ Schrijven de Engelstalige media nu. En de cover heet ‘controversieel.’

  Tja, de waarheid is nu eenmaal vaak racistisch.

  De politiek correcte Engelse krant The Independent heeft het over de ‘zogenaamde’ islamitische verkrachting van Europa. The Independent schrijft: In andere culturen verkrachten mannen ook. En: Het waren nauwelijks vluchtelingen op dat plein in Keulen. Nee, maar wat waren het wel? Daar zwijgt The Independent dan weer heel schijnheilig over. Het waren Marokkanen en Algerijnen, die nog maar kort in Duitsland waren. Precies het soort mensen dat we van media als The Independent hardnekkig ‘vluchtelingen’ moeten blijven noemen. Het is dus ronduit ziek om nu als argument op te voeren dat dit geen ‘vluchtelingen’ waren.

  De boodschap is duidelijk: wie het probleem benoemt is een nazi, een slavendrijver, iets van dat alles. Zoveel woorden wijdt The Independent aan het benoemen van de feiten, zo weinig woorden aan de feiten zelf.

  Daarachter schuilt de duivelse moraal van het politiek correcte denken. Een moraal van zelfvernietiging.

  Blanken dienen willoos toe te zien hoe blanke vrouwen verkracht worden, dat is de boodschap. Het is een offer dat de blanke vrouwen moeten brengen. Want ‘we’ hebben een lange historische schuld goed te maken. Want ‘wij blanken’ zijn het vleesgeworden kwaad.

  Een terechte en scherpe analyse van Joost Niemöller van het verknipte politiek correcte denken. Ik had het niet beter kunnen schrijven. 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.