PVV-raadslid wil de islam verdelgen met atoombommen. Den Haag keert zich tegen haar

De Haagse PVV is middenin een rel terechtgekomen, nadat raadslid Willie Dille suggereerde dat het tijd wordt om een atoombom op de islam af te vuren.

Afgelopen week deelde PVV-raadslid Willie Dille dit filmpje op haar Twitterprofiel. De video vraagt kijkers zich een wereld zonder moslims voor te stellen, en voegt aan het einde ook een daad bij het woord: je ziet een foto van een ridder die de islamitische halve tezamen met het hakenkruis vasthoudt. Langzaamaan verdwijnen de symbolen, want ze worden uitgeschakeld door een ontploffing van een atoombom. In beeld verschijnen de letters:

“Exterminate Islam now… and send it back to hell!”

Het filmpje bracht een shock teweeg in de Hofstad, en verschillende politieke partijen veroordeelden het stevig. Zo had ook de PvdA in Den Haag er geen goed woord voor over:

“Er zijn organisaties die we fundamentalistisch noemen, die veel minder ver gaan dan deze film. De PVV voegt zich met het uiten van sympathie voor dit soort walgelijke films in het rijtje van de fundamentalisten.”

Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk wil zelfs dat Willie Dille opstapt uit de Haagse gemeenteraad:

“De tijd van ongestraft haatzaaien is voorbij. Het is tijd om een signaal af te geven aan iedereen die onze samenleving uit elkaar wil drijven en de solidariteit wil vernietigen: genoeg is genoeg.”

Ook suggereert de ex-PvdA-politicus dat Dille een cursus verdraagzaamheid moet gaan volgen. Öztürk pakt de zaak groot op, en doet de oproep aan de Haagse burgmeester Van Aartsen om Dille op het matje te roepen, en ook stelde hij schriftelijke vragen over de kwestie aan minister Plasterk.

Dille verweert zich met de opmerking dat zij weliswaar de islam wil uitdrijven, maar alleen zonder geweld: “Hoe minder islam hoe beter, maar natuurlijk zonder geweld.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

131 reacties

 1. Krijgsman

  Een atoombom op de islam afvuren.

  Bij PVV-ers strijden domheid en kwaadaardigheid altijd om de voorrang.

  1. Anna

   Krijgsman. Dat filmpje liet de kwaadaardigheid van de islam zien. De feiten.

   1. Wachteres

    http://nieuws.tpo.nl/2016/02/08/duitse-deelstaat-saksen-43-procent-misdaadverdachten-afkomstig-uit-noord-afrika/

    Duitse deelstaat Saksen: 43 procent misdaadverdachten afkomstig uit Noord-Afrika
    ‘Immigranten disproportioneel vaak betrokken bij misdaden gericht tegen het leven’
    08-02-2016, 18:05 Tags: Duitsland, Saksen

    “Van alle misdaadverdachten in de Duitse deelstaat Saksen is maarliefst 43 procent afkomstig uit Noord-Afrika. Vooral Tunesiërs zijn vaak verdachte. 25 procent van verdachte immigranten is van Tunesische afkomst. Ook een groot gedeelte van de veelplegers is van Tunesische afkomst, terwijl maar vier procent van alle immigranten in Saksen uit Tunesië afkomstig is. Dit blijkt uit cijfers van de Saksische deelstaatminister van Binnenlandse Zaken Markus Ulbig (CDU)”.

    Kijk, Anna, de echte waarheid weigert Simon onder ogen te zien. Hij is links – of nog erger D66 aanhanger – en dan kom je hoe dan ook voor de fundamentalistische islam op.

    Waarom? Simon mag het weten.

    De enige mogelijkheid voor hem is dan ook om voortdurend te roepen dat wij dom en kwaadaardig zijn, of andere snerende opmerkingen te maken.

    Zoiets doe je alleen maar als je niets zinnigs te zeggen hebt.

    Je zou toch maar onder ogen moeten zien dat je medeverantwoordelijk bent voor de ondergang van ons mooie Europa.

    Dan kun je beter blijven geloven dat deze 43% geen kwaad kan.

  2. Anna

   Krijgsman. Het zijn toch islamieten die de islam aanhangen waarvoor velen zich alleen met zware beveiliging kunnen voortbewegen. Waar zit nu de dom en kwaadaardigheid.

 2. Beukman

  Hypocrieter kan het niet. Willie Dille linkt naar een filmpje dat ons geestelijk moet voorbereiden op de naderende holocaust op moslims, en schrijft vervolgens doodleuk: “Hoe minder islam hoe beter, maar natuurlijk zonder geweld.”
  Laat Dille vooral aanblijven bij de PVV. Zo wordt het lelijke gezicht van de partij zichtbaar.

  1. Anna

   Beukman. Dat filmpje liet ons toch slechts de feiten van de islam zien, onthoofdingen, doodsbedreigingen, moord en geweld. Wie wil een zogenaamde religie die alle anderen uitmoord. Inderdaad hoe minder moordenaars,doodsbedreigers,geweldenaars hoe beter voor de hele maatschappij.

   1. Krijgsman

    Anna voelt kennelijk wel wat voor een Endlösung der Muslimfrage volgens het model Dille.

    1. Anna

     krijgsman. Islamieten zijn toch druk doende om de christenen en Joden uit te roeien.

     1. Beukman

      Er zijn ook christenen en joden bezig onschuldige burgers uit te roeien, @Anna. Moeten we daarom alle christenen en joden dan maar verdelgen? Of moeten we alleen de schuldigen aanpakken?

   2. Beukman

    @Anna
    Ik ken zat moslims die niets hebben met moord & geweld. Als het aan Dille ligt, worden die uitgeroeid.
    Waarom vergoelijk jij het goedpraten van genocide, Anna? Waarom praten PVV-aanhangers sowieso alles goed dat uit de PVV-koker komt? Jullie beginnen steeds meer op een sekte te lijken.

    1. Anna

     Beukman het zijn uw woorden en niet die van Dille.Het is onder moslims muisstil ze zijn slechts in de verdediging voor een zeer intolerante, onderdrukkende en kwaadaardige islam. U praat alles goed wat uit de koker van de wrede islam komt.

     1. Beukman

      Ik praat geen enkele wreedheid goed, @Anna. Dat is het verschil tussen jou en mij.

    2. Anna

     Beukman ,u gelooft uw eigen leugens en bedrog.Liever bij een geweldloze sekte die opkomt voor vrede,vaderland,vrijheid en vrijheid van meningsuiting, dan een sekte die door haar leider wordt opgeroepen tot geweld en moord tegen alle anderen.

     1. Beukman

      Nou Anna, me dunkt dat het na lezing van deze draad onmogelijk is om de PVV nog langer een geweldloze sekte te noemen. Met atoombommen onschuldige vrouwen, kinderen en mannen willen uitroeien pleit ook al niet echt op vredelievendheid. En tot slot beveelt de PVV aan om de vrijheid van meningsuiting in te perken.
      De winst van vandaag is dat je erkent dat de PVV een sekte is.

 3. monach

  Een algemeen wettelijk verbod op alles was islamitisch is, zou voldoende moeten zijn.

  Dan hoeven de joden niet te vluchten, de homo’s kunnen homo blijven, mensen kunnen naar parenclubs blijven gaan, nudistenstranden en topless zonnen blijven bestaan, meisjes kunnen hun eigen partner kiezen, hun eigen job kiezen én met recht op behoud van de clitoris, zij kunnen naar discotheken gaan, mannen kunnen hun kont schoonmaken met wc papier ipv. met hun vingers in een samenleving zonder overheersingsdrang van haarbaarden, heerlijk, wat een harmonie in vrijheid en vrede.

  1. Krijgsman

   Dat doet denken aan het algemene wettelijke verbod op alles wat Joods was in het Derde Rijk, monach. Dat draaide uit op een gruwelijke genocide en als je even doordenkt zou je kunnen zien dat jouw algemene wettelijke verbod daar ook noodzakelijk op moet uitdraaien.

   Waarom leert niemand iets van de geschiedenis?

   1. cmsuijkerbuijk

    Jood zijn is geen keuze, maar wordt bij geboorte bepaald. Islamiet zijn is wél een keuze, net als het zijn van Nazi of Fascist, Internationale Socialist of nog meer van dat fraais. En als het Nazisme verboden is als ideologie, dan kan voor hetzelfde geld, ook de Islam verboden worden, want dat is óók een verdorven ideologie, slechts overgoten met een pervers godsdienstig sausje.
    Het is dus niet Monach die zijn geschiedenis moet leren, maar jijzelf!

    1. Krijgsman

     “Jood zijn is geen keuze, maar wordt bij geboorte bepaald. Islamiet zijn is wél een keuze”

     De heer Suijkerbuijk openbaart zijn hoogst persoonlijke rechtsstatelijke principes: de staat mag bepalen wat je gelooft en belijdt. We gaan toch niet meemaken dat mensen zelf bepalen wat ze willen denken en geloven?

     1. cmsuijkerbuijk

      Je trekt mijn hele commentaar uit het verband, maar dat zijn we wel van jou gewend. Ik ga er van uit dat de Islam een ideologie is. Een ideologie, te vergelijken met het Nationaal Socialisme. Welnu, die is verboden, ergo kan de moeder van het National Socialisme, de Islam, nét zo goed verboden worden. Het is nu eenmaal geen godsdienst maar een levensgevaarlijke veroveringsideologie.

     2. Krijgsman

      Suijkerbuijk, je valt akelig door de mand.
      In onze rechtsstaat verbieden we geen ideologiën, zelfs die van het nationaal-socialisme niet en waar dat wel gebeurt is dat belachelijk. Het verbod op Mein Kampf is ook belachelijk als je iets begrijpt van vrijheid van meningsuiting.
      Het wordt duidelijk dat jij dat wel wilt, daarmee toon je de bruine smoel van Wilders en zijn kameraden. Ook dat mag (vrijheid van meningsuiting weet je wel) maar zeg dan niet dat je de rechtsstaat en de demovcratie onderschrijft.

     3. cmsuijkerbuijk

      @Krijgsman
      In Nederland kunnen partijen (=ideologieën) wel dégelijk verboden worden!
      (Staatsblad, 104, 29 maart 1988). Op grond hiervan luidt artikel 20, boek 2 van het Burgerlijk Wetboek als volgt:
      1.

      Een rechtspersoon waarvan de werkzaamheid in strijd is met de openbare orde wordt door de rechtbank op vordering van het openbare ministerie verboden verklaard en ontbonden.

      Een rechtspersoon waarvan het doel in strijd is met de openbare orde wordt door de rechtbank op vordering van het openbaar ministerie ontbonden. Alvorens de ontbinding uit te spreken kan de rechtbank de rechtspersoon in de gelegenheid stellen binnen een door haar te bepalen termijn zijn doel zodanig te wijzigen dat het niet meer in strijd is met de openbare orde.
      Op 18 november 1998 werd CP’86 door de Amsterdamse rechtbank verboden en ontbonden verklaard.

      Je dénkt wel, het allemaal zo goed te weten en zit hoog op het moralistische paard, maar je slaat (wéér maar eens) de plank volkómen mis!

      En als de ideologie Islam niet in strijd is met de openbare orde, vanwege hun afschuwelijk Koran en bijbehorende geschriften, dan weet ik het óók niet meer!
      Er is dus niéts vreemds aan mijn stelling, dat deze ideologie verboden moet worden. Het staat zelfs in de wet. De Islam heeft echter het “geluk”. dat de Nederlandse politiek (Behalve de PVV), te láf en te bang is, om daar ook werk van te maken en de Islam, onterecht, als een godsdienst blijft zien!

    2. Krijgsman

     Wat deze draad pijnlijk duidelijk maakt is dat het genocidale gedachtegoed van Willie Dille tamelijk wijd verbreid is onder PVV-aanhangers.
     Beukman heeft gelijk: het nut van deze rel is dat het vieze gezicht van de PVV duidelijk zichtbaar wordt.

     1. Houtlijm

      Er is er maar één die een vies gezicht heeft en dat ben jij Krijsman: je bent een smerige nazi en fascist die de vuile islam en zijn uitwassen vergoeilijkt onder het mom van vrijheid van meningsuiting. De islam is levensgevaarlijk voor Europa en Nederland, voor mij en ja ook voor jou. Maar je bent een gevaarlijke linkse wegkijker. En dat verklaart alles.

    3. Pjotter

     Bovendien hebben de Joden niet de leer en drang van gij zult een ieder doden die geen Jood is of niet geloofd in de God van Abraham Izaak en Jacob.

   2. Anna

    Krijgsman. Geen Jood die werd uitgemoord omdat ze anderen hun vrijheid, vrijheid van meningsuiting ontnamen, geen Jood werd uitgemoord omdat ze bomgordels droegen om zoveel als mogelijk andere mensen te doden,geen Jood werd uitgemoord omdat ze geweld, moord en doodsbedreigingen gebruikten, mensen onthoofden, terroristische aanslagen pleegden enz.. leer eens wat van de geschiedenis en vooral van het heden. Islam is gif voor de hele maatschappij. Hoe meer islam hoe groter de ellende en de problemen. Dat toont zich in de hele wereld.

  2. loritta

   Goed en duidelijk verhaal!

 4. V.K.

  -Na aanleiding van een smakeloos filmpje op Twitter pakt Öztürk de zaak groot op, en doet de oproep aan de Haagse burgmeester Van Aartsen om Dille op het matje te roepen, en ook stelde hij schriftelijke vragen over de kwestie aan minister Plasterk.

  -Van Aartsen had allang geen burgemeester meer mogen zijn.
  -Maar ja, dankzij de PvdA zit deze man nog steeds stevig in het zadel.

  1. Krijgsman

   V.K. neemt ferm afstand van Wlillie Dille?

   1. V.K.

    -Ik ben geen liefhebber van dit smakeloze soort filmpjes Simon.

    -Verder moet je je zelf maar eens achter de oren gaan staan krabben wat betreft de eenzijdige verontwaardiging van de Haagse gemeente olv van Aartsen.

    1. V.K.

     -Ook Simon, ben ik jouw enthousiasme betreffende een Iraans propaganda filmpje betreffende het wegvagen van Israel niet vergeten.

     1. Krijgsman

      Liegen is je tweede natuur, V.K. dus je zult ook geen enkele bron kunnen citeren waaruit blijkt dat ik enthousiast zou zijn over het wegvagen van Israël.
      Je zet alleen jezelf voor gek.

     2. V.K.

      -@Simon,

      -Herinner je echt dat Iraanse propaganda filmpje niet meer welke door jou van het enthousiaste commentaar werd voorzien dat Joden hun 2e exodus aan het organiseren zijn.

     3. Krijgsman

      Nee, V.K., dat enthousiasme herinner ik me niet meer. Wel dat dit filmpje fake bleek te zijn.

     4. V.K.

      -Ik snap dat jij je het het liefst als een fake filmpje wilt herinneren.

      -Het was een trailer Simon.
      _Een filmpje met allemaal islam soldaatjes.
      _Ach het filmpje zal je je wel niet meer herinneren?

      -Maar je uitspraak herinner je die nog?..want daar gaat het over..toch?

     5. V.K.

      -@Simon,

      -Heb je het al gevonden?
      -Je zat er dicht bij met het filmpje.

      -Ach, ik vraag me af of je je zelf niet voor gek zet door publiekelijk te concluderen dat liegen mijn 2e natuur is.

      -Jezelf citeren is moeilijk he.

     6. Krijgsman

      V.K. de bewijslast voor je belachelijke aantijging ligt niet bij mij. Ik stel vast dat je bewering uit de lucht was gegrepen.

     7. Beukman

      @Krijgsman
      Ik vraag me serieus af of je een man die zo ernstig in de war is als VK nog wel een leugenaar kan noemen.

     8. V.K.

      Daarom heeft Israel recht van bestaan en recht op veilige grenzen maar het Palestijnse volk evenzeer. Daarom heeft Israel de plicht mee te werken aan een faire tweestatenoplossing en het feit dat ze dit verdomt is zowel zeer laakbaar als op termijn rampzalig voor het Joodse volk die zo zijn volgende diaspora organiseert.

     9. Krijgsman

      V.K., eerlijk is eerlijk, je bijdrage is van een verbluffende helderheid en juistheid. Ik ben onder de indruk.

     10. Beukman

      Eindelijk eens een bijdrage van VK waarbij ik me kan aansluiten.

   2. van Urk

    Er zijn ook moslims die juist een atoombom willen gooien op het ongelovige westen. Dus ik snap al die afschuw weer niet van links. Als Amerika bijvoorbeeld een atoombom zou gebruiken is dat om een oorlog te laten stoppen maar de terroristen van de islam gebruiken de atoombom juist alleen maar om de oorlog voort te zetten. Wat Willie Dille deed als politici is natuurlijk niet correct, maar links zou eerst maar eens in hun eigen spiegel gaan kijken van linkse politici die anderen onterecht voor racist,Fascist,Neo nazi of Adolf Hitler uitmaken of de shockerende filmpjes bekijken van de groep die zij in bescherming willen nemen.

 5. Krijgsman

  Wat deze draad pijnlijk duidelijk maakt is dat het genocidale gedachtegoed van Willie Dille tamelijk wijd verbreid is onder PVV-aanhangers.
  Beukman heeft gelijk: het nut van deze rel is dat het vieze gezicht van de PVV duidelijk zichtbaar wordt.

  1. Beukman

   @Krijgsman Ook het slaafse en kritiekloze instemmen door de aanhang met iedere Haagse PVV-scheet krijgt steeds helderdere contouren. Een beweging waarbinnen alle neuzen dezelfde kant opstaan is niets anders dan een sekte.

   1. Krijgsman

    Beukman, niemand in deze draad neemt inhoudelijk afstand van het fimlpje, het wordt verdedigd dan wel juist geacht om de Islam uit te willen roeien.
    Het bevestigt mijn centrale stelling (waarbij ik me realiseer daarin een scherp standpunt in te nemen en een taboe aan te raken) dat Wilders wel degelijk met Hitler en de PVV wel degelijk met de NSDFAP kan worden vergeleken: het is dezelfde denktrant, hetzelfde vieze racisme en dezelfde agressie.
    Als we die patronen niet herkennen en erkennen gaat de geschiedenis zich herhalen.

    1. Beukman

     @Krijgsman. Eens. Ik heb zelf Wilders lange tijd de hand boven het hoofd gehouden, en zoveel mogelijk vermeden hem een fascist te noemen, maar het blijkt een hellend vlak. De man roept op om onschuldige mensen preventief op te sluiten, wil het mes zetten in de belangrijkste regels van de grondwet, en uit en passant verkapte dreigementen richting de rechtsstaat, dat als hij geen MP wordt, “het volk” het heft in eigen hand gaat nemen. We weten dat hij in staat is om hen hier toe aan te zetten, gezien de blinde adoratie op DDS en de nóg blindere adoratie op enkele andere fora.

     Weg met de politieke correctheid dus: Wilders is een fascist, die bijna onmerkbaar steeds verder wegzakt in het moeras van het Kwaad. En zijn aanhang zakt met hem mee.

 6. J.C.

  Het hier getoonde filmpje laat goed zien waartoe de islam is staat is………en dat dat in onze westerse cultuur niet past.

  Selectieve verontwaardiging dus van de PvdA en Selçuk Öztürk. En die selectieve verontwaardiging wordt een mens toch zo ontzettend zat.

  Selectief verontwaardigd zijn en tegelijk wegkijken, hoe hypocriet wil je het hebben?

  En zijn het niet de partijen, die als ze er weer een Godwin ingooien er meteen ter rechtvaardiging bij zeggen dat iemand die uitdeelt een reactie terug kan verwachten, maar dat geldt natuurlijk niet vice versa. Hoe hypocriet wil je het hebben?

  1. Beukman

   JC Dat is net zoiets als zeggen dat de beelden van Hiroshima, Nagasaki en Auschwitz laten zien waartoe het christendom in staat is.

   1. Krijgsman

    De ironie wil dan ook dat in het vieze filmpje van vieze Dille beelden van de atoombom worden getoond, de manier waarop het christelijke Westen pleegt effectieve genocide te plegen.

   2. Anna

    Beukman, nooit begrepen dat Hiroshima, Nagasaki en Auschwitz religie de drijfveer was.

    1. Beukman

     Het waren vrome christenen die dit bedachten en/of uitvoerden. Kennelijk legde hun geloof hen geen strobreed in de weg.

     1. V.K.

      -@Anna,

      -Beukman is bang dat er Joden omkomen wanneer er een Bom op Mekka wordt gegooid.

   3. toetssteen

    @Beukman
    Ga je mond spoelen! Als je zou weten wat Japan voor een ehhhh, laat ik het netjes houden, smeerboel heeft aangericht en ondanks zeggen dat ze zich overgaven, gewoon mee door bleven gaan, dan moet je werkelijk een reuze plaat voor je hoofd hebben om niet te begrijpen dat hoe gruwelijk ook, dit de beruchte rode lijn was waar Japan over was gegaan en dat ze kennis maakten met de gevolgen ervan.
    Als jij en al die andere toeteraars iets meer in de Oriënt zou zijn geweest had je de Yankees nog mild gevonden.

    Anwhat the hell heeft Auschwitz te maken met het christendom? Was het de clerus die de joden vernietigden?

   4. Loki

    Auschwitz, Nagasaki en Hiroshima werden niet gedaan uit naam van het christendom, dat is een verzinsel van islam apologeten.

  2. J.C.

   @Beukman en @Krijgsman (eeneiige tweeling?)

   U beiden geeft, zoals steeds, uw eigen invulling aan de woorden van een PVV’er.

   Christenen hakken niemand de kop af en roepen daarna dan tot meerdere glorie van God, maar dat wist u best. Islamieten doen dat wel (kennelijk met uw goedvinden, u kijkt immers weg).

   En u neemt anderen de maat?

 7. nogmaals

  Krijgsman reageerde hier met:
  “…Er zijn ook christenen en joden bezig onschuldige burgers uit te roeien, @Anna. Moeten we daarom alle christenen en joden dan maar verdelgen? Of moeten we alleen de schuldigen aanpakken?…”

  Nou Krijgsman, misschien wil je deze uitspraak inzake “uitroeien” onderbouwen met bronnen? Tenslotte ben jij degene die anderen altijd probeert de mond te snoeren door om bronnen te vragen.
  Mijns inziens is de term uitroeien eerder van toepassing op de slachtpartijen op Chirstenen en Joden die in naam van de islam worden uitgevoerd.

  1. Beukman

   Je verwart mij met Krijgsman, @zomaar. Joden zijn eeuwenlang door christenen uitgeroeid. De laatste tijd hebben ze het niet alleen moeilijker in Europese landen als gevolg van van moslims afkomstige jodenhaat, maar ook in oostelijk gelegen landen, veelal bevolkt door chrtistenen. Bush sprak in een met christelijk jargon doorspekt taaltje toen hij er in Irak en Afghanistan een teringzooi van maakte, die vele mensen het leven heeft gekost. Duitsland was een bijna 100 procent christelijk land toen het in WOII enorme slachtingen aanrichtte onder joden, homoseksuelen en anderen. Het vermoorden van Vietnamezen door de VS ging vergezeld van christelijke gebeden. Het was een door en door christelijk land dat Hiroshima en Nagasaki platgooide. Homoseksuelen zijn in het christelijke Rusland hun leven niet meer zeker – vandaag op tv nog de waarschuwing om niet in Rusland rond te lopen op blauwe gympen: je wordt geheid in mekaar getrimd.
   Moet ik nog even doorgaan?

   1. zomaar

    wat zit je te ijlen ?, ik heb tot 20 minuten geleden hier niet op gereageerd !!.

    je raakt de draad kwijt , voor zover je deze al niet kwijt was .

    beetje overspannen aan het raken ?, of weet je door je eigen leugens niet meer wat je schrijft .

  2. V.K.

   -@Nogmaals,

   -Inderdaad, doodstil als het gaat over christelijke- kinderen verkrachten.

   -Zal dat iets met de islamofobie van Krijgsman en Simon te maken hebben dat zij op dit draadje maar blijven reaguren?

   http://goo.gl/9W4qRI

  3. nogmaals

   Ik stel voor om Beukman nooit meer serieus te nemen, en als hij zijn gebruikelijke strategie toepast om iemand te vragen om zijn/haar woorden te onderbouwen met bronnen, om dat voortaan totaal te negeren.

   1. V.K.

    -@Nogmaals,

    -Ach, vinden die 2 antisemieten, het heel begrijpelijk dat Iran een atoommacht wil worden….Israel… en probeerden ze je klem te zetten met een al dan niet gedane uitspraak.
    Nu hoopjes moralistisch gebler waar op de zwarte kant van het christendom wordt gewezen inzake Jodenvervolging.

 8. Anna

  Hoe krijgt iemand het in zijn hoofd om zo`n kop te plaatsen.

 9. Roel du Pree

  Waar hebben we die dingen anders voor? Om de vijand te bestrijden toch..

  1. Krijgsman

   Dat bedoel ik: als de Blonde Leider oproept om islamitische landen met atoombommen te bestoken met het doe ‘De Islam’ uit te roeien zal zijn debiele aanhang enthousiast volgen.

   PVV-ers zijn geen nazi’s hoor.

   1. Houtlijm

    De islam is het kwaad in de wereld, de satan. Deze ideologie mag -nee, moet- met alle middelen bestreden worden tot ze uitgeroeid is. Iedere aanhanger heeft de mogelijkheid deze kwaadaardige, intollerante en agressieve veroveringsideologie achter zich te laten en zich te bevrijden van dit oerfascisme. Het gaat niet om de mensen die vernietigd moeten worden, maar om de ideologie.

   2. cmsuijkerbuijk

    Geef jij nou eens aan dan, wat voor goeds de Islam ons brengt en opweegt tegen de wreedheden die uit naam van diezelfde Islam worden gepleegd. (Hitler had eveneens zijn goede kanten, toch?) En geef dan meteen ook eens aan, waarom we niet buiten deze Islam kunnen en we dat per sé hier moeten hebben, omdat anders onze wereld vergaat!
    Dat moet voor jou toch een héél koud kunstje zijn, gezien de felle verdediging die je voert tegen iedereen die ook maar iéts kwaads over de Islam wil zeggen!

    1. Krijgsman

     De heer Suijkerbuijk staat inmiddels met de rug tegen de muur en piept thans dat de islam ons mogelijk weinig goeds brengt en stelt de wanhopige vraag waarom we dan niet zonder de islam zouden kunnen.

     Beste Suijkerbuijk, mogelijk brengt de islam ons weinig goeds en kunnen we er heel goed zonder, maar dat is geen argument om het te willen verbieden of uit te roeien. De PVV brengt ons ook weinig goeds en we zouden er prima zonder kunnen maar geen haar op mijn hoofd zou durven bepleiten de PVV te verbieden of uit te roeien. Bedenk daarbij dat ‘de islam’ en ‘de PVV’ op de keper beschouwd mensen van vlees en bloed betreffen. Mensen verbieden en uitroeien is geen goed idee.

     Hoe staat het met het denkvermogen van de haren op uw hoofd?

     1. cmsuijkerbuijk

      Een reactie vol met aannames, alsof ik voor het uitroeien van mensen zou zijn, maar niet één concreet punt. Bovendien is het een onzinnig punt, om te stellen, dat ik mensen zou willen verbieden! Mensen bestaan, dus die kun je niet verbieden, maar je kunt wél hun abjecte én daarbij óók nog eens geïmporteerde denkbeelden buiten de deur houden. Het is dus als vanouds weer links lullen, maar weinig zeggen en daarbij (weer) geen antwoord gevend op mijn vraag!

  2. Beukman

   @Roel
   Dat is wel het sterkste argument dat ik vandaag heb gehoord.

 10. J.C.

  Vond u het ook zo erg toen de groep Denk (Ozturk) de heer Wilders ervan beschuldigde steeds meer op Hitler te gaan lijken. En geen onvertogen woord hierover van Krijgs- en Beukman, want eenzijdige wegkijkblik. En bewust de termen islam en moslim te pas en te onpas gebruiken (bijvoorbeeld: de PVV wil alle moslims uitroeien, kunnen de mannen Krijgs en Beuk op geen enkele manier hardmaken), de zoveelste smerige verdraaiing van de door de PVV in werkelijkheid gebruikte woorden. Vele malen erger dan wat de PVV ooit ten onrechte in de mond is gelegd.

  1. Beukman

   Wat ben je toch een leugenaar, JC. Ik vind Wilders weliswaar een fascist, maar ik zou hem niet met Hitler vergelijken. En misschien kun je even een bron geven van mijn bewering als dat de PVV alle moslims wil uitroeien. Tenminste, tenzij je ook in de toekomst voor leugenaar wenst door te gaan.

   1. sloppydisk

    De Hitler vergelijking sloeg op Krijgsman: “Het bevestigt mijn centrale stelling (waarbij ik me realiseer daarin een scherp standpunt in te nemen en een taboe aan te raken) dat Wilders wel degelijk met Hitler en de PVV wel degelijk met de NSDFAP kan worden vergeleken”.

    Dan jouw bewering over de PVV die de moslims wil uitroeien.
    “Ik ken zat moslims die niets hebben met moord & geweld. Als het aan Dille ligt, worden die uitgeroeid.
    Waarom vergoelijk jij het goedpraten van genocide, Anna?” en
    “Met atoombommen onschuldige vrouwen, kinderen en mannen willen uitroeien pleit ook al niet echt op vredelievendheid”.

   2. J.C.

    @Beukman

    U legt mij weer woorden in de mond, die ik niet gezegd heb. Ik zei dat Denk gezegd heeft, dat de heer Wilders steeds meer op Hitler gaat lijken.

    Onder meer hier gebruikt u moslims en islam te pas en te onpas door elkaar: “Willie Dille linkt naar een filmpje dat ons geestelijk moet voorbereiden op de naderende holocaust op moslims, en schrijft vervolgens doodleuk: “Hoe minder islam hoe beter, maar natuurlijk zonder geweld.”

    Kennelijk liegt u zonder het te weten………………….

 11. nick

  Begrijp al die opwinding niet, dit filmpje laat zien dat de islam het kwaad is, het laat zien hoe gruwelijk en barbaars islam is, niet meer, niet minder en het laat ons voorstellen dat het er niet meer zou zijn, gebanned uit het mensdom, terug naar de hel waar het vandaan komt. Wat een zegen zou dat zijn…

  Mw Dille heeft slecht dat bedoeld met het laten zien van dit Australische filmpje en ik begrijp haar. Het heeft helemaal niets te maken met een atoombom gooien op de Islam, dat is een ver vertekende suggestie, gedaan door dezelfde barbaren/Islamisten. De hel wordt hier vebeeld door een atoombom en dat lijkt me een goede verbeelding.
  Indien er een islamitischland de kans krijgt en god verhoede dat, dat ze een atoombom bemachtigen, zullen ze hem op een dag gooien! Dat is een bekend en zeer dreigend feit!

  Hoe hypocriet zijn al deze( islamitische) schreeuwers en krijgsenbeukman hier. Walgelijk!

  En die krankzinnge burgemeester van Den Haag kan al helemaal niemand ooit nog een seconde serieus nemen.

  1. Beukman

   Cryptomoslim Nick schrijft:
   “Indien er een islamitischland de kans krijgt en god verhoede dat, dat ze een atoombom bemachtigen, zullen ze hem op een dag gooien! Dat is een bekend en zeer dreigend feit!”

   Deze draad vormt genoeg rechtvaardiging voor een moslimland om op ons een atoombom te gooien, dacht je niet? Je kan maar beter je vijand een stapje voor zijn.

  2. Krijgsman

   “Begrijp al die opwinding niet”

   Nee, nick, dat begrijp je niet en dat is de kern van het probleem.

   1. nick

    Julllie hoeven je kortzichtig- en domheid niet nogeens te onderstrepen hoor.

 12. nogmaals

  Als je deze draad doorleest, kun je Beuk en Krijgs willekeurig uitwisselen, en merk je geen verschil. Het aardige is, dat hij/zij soms tegen zichzelf praat om toch maar de indruk te wekken dat het hier om twee verschillende identiteiten gaat.

  En als deze figuur nog eens vraagt om bronvermelding, moet je geen moeite doen, want zelf komt hij/zij ook met een om de brei-heen-draaierij in de hoop dat je niet in de gaten hebt dat hij/zij de reactie niet kan hardmaken. Dit n.a.v. mijn vraag om bronvermelding inzake zijn opmerking dat joden en christenen bezig zijn onschuldige burgers uit te roeien. Kennelijk begreep hij dat zijn gebruik van het woord “uitroeien” nergens op sloeg en uitsluitend bedoeld was om zijn zwakke tekst nog enigszins te versterken.

  1. van Urk

   Hoe dan ook, het zal niet lang meer duren tot het echt tot een grote wereldoorlog komt. Saudi Arabie, Turkije en de Arabische Emiraten willen als soennitische coalitiegroep een grondoffensief beginnen in Syrie wat omarmd wordt door de Verenigde staten. Doel is ISIS onschadelijk maken en Assad van zijn troon stoten. Of Rusland als steunpartner van Assad en Sjiitisch Iran het er ook mee eens zullen zijn, dat is natuurlijk de volgende vraag.

  2. V.K.

   -@Nogmaals,

   -Die antisemieten Beuk en Simon een beetje volgen, zijn Joden bezig om Palestijnen uit te roeien, uiteraard moet je voor Jood, zionist of Israëli’s lezen.

   -Ach zie het maar als een verspreking van die antisemiet.

   1. Beukman

    De verwarde antisemiet VK, met zijn ongezonde seksuele voorkeur, doet ook weer een onsamenhangende duit in het zakje.

    1. zomaar

     beuk eerder vandaag , liever geschreven miste ik jou , en die andere freak krijgsman .

     onder dit topic .

     Groep moslimmannen verkracht 7-jarige christelijke jongen in Pakistan

     zeker zo belangrijk , moslims verkrachten en vermoorden een christen , was nog maar een kind !!.

     kijk beuk dat is realiteit !!, dat filmpje is maar fictie .

     misschien een wens van enkelingen of vele , die het langzamerhand gehad hebben met de doctrine Islam !.

     toch is dit filmpje fictie , (voor jou “wensdenken” mocht het je woord fictie niet begrijpen of herkennen .

     dat jongentje is werkelijkheid !, die is vermoord door zeven moslim pedofiele, nieuwjaarsnacht zijn meer dan 1000 westerse vrouwen aangerand door moslims , dagelijks worden moorden geplaagd door moslims , dagelijks worden vrouwen verkracht of aangerand door moslims , enz .

     en jij en je Cornuit maken een ophef over een filmpje

     1. Beukman

      Ik ben tegen aanranding en verkrachting, zomaar, of het nou door moslims gebeurt of door keurige kaaskoppen. Aangezien de meeste aanrandingen binnenshuis plaatsvinden en de daders doorgaans bekenden van het slachtoffer zijn, moest ik wel lachen om de roep “Blijf van onze vrouwen af!”
      Een aantal vrouwen in mijn vrouwenrijke omgeving heeft toen onmiddellijk verklaard niet tot die “onze vrouwen” te horen. Ze weten uit ervaring dat ook keurige kaaskoppen hun tengels niet kunnen thuishouden, met name als die een slok ophebben.
      “Daar moet een piemel in!” riep het blanke schorem. Maar dat was dan gericht aan “hun” vrouwen, dus dan zal het wel goed zijn.

     2. zomaar

      beuk , waar heb jij het in godsnaam toch over ?, ik vroeg en vraag het weer , waarom hebben jullie (jij), geen reactie gegeven !, op het verkrachten en vermoorden , van een 7 jarig christelijk jongentje , door moslim mannen .

      dat de moslim mannen pedofiel zijn is wereldwijd bekent en al eeuwen lang .

      en zeker zal het wel waar zijn dat jou vrouwen , (hoeveel heb je er eigenlijk , en krijgen zij alle wel net optijd hun uitkering gestort ?),er geen bezwaar tegen hebben om door moslims bepoteld te worden, en verkracht , daar geen bezwaar tegen hebben , misschien vinden zij het wel lekker , weet jij veel , (vraag het eens aan de eerste die je vannacht ziet of spreekt ?), het antwoord lees ik morgen wel .

      afin nu graag een reactie op mijn vraag .

    2. V.K.

     -@Ach kijk, de moraal ridder van het antisemitische frontaalnaakt gaat in de aanval, de beuk erin.

  3. Beukman

   Jouw onaangeharkte verhaaltjes zijn ook totaal oninwisselbaar met die van een paar anderen, @zomaar. Alleen ben *ik* niet zo paranoïde om te menen dat jullie dan ook meteen dezelfde persoon zijn.
   Wat het uitroeien door christenen van anderen betreft, daarvan heb ik al genoeg voorbeelden gegeven in deze draad. Ik zal echter niet het christendom de schuld geven, want wat alle grote religies gemeen hebben, is dat ze een luilekkerland bieden voor ideologische cherry pickers.

   1. V.K.

    -Ach Beuk, jou plempsels hierzo nalezende, ben je doodstil over de holocaust op de nazi’s.

    1. Krijgsman

     Op de nazi’s werd geen Holocaust gepleegd, domme jongen.

     1. zomaar

      krijgsman noem ze nazi’s , ik noem het Duitse militairen !!, die na het einde van de oorlog door jou geliefd volk , communisten naar de goelag getransporteerd zijn , en waarvan nog geen eendere van deze Duitse krijgsgevangen weer wederkeerde , na ruim 10 jaar in deze kampen te hebben gezeten .

      oke voor jou als slap aftreksel van het communisme (socialist), zijn dit geen moorden en zeker was dit geen genocide ,in jou ogen .

      Duitse mannen die verplicht aan het front zaten ineen gruwelijke oorlog , zijn omgebracht door de communiste !!, en gezien het aantal noem ik dit een genocide !!.

     2. Loki

      Nee, op de Japanners wel zeker zoals jij beweerde?

    2. Beukman

     Interessant. De antisemiet VK gaat zelfs zo ver om de in de kampen vermoorde joden “nazi’s” te noemen.

     1. V.K.

      -@Beuk,

      -Ah, kijk antisemieten kunnen het niet laten om met kampen op de proppen te komen.

      -Ga je straks ook weer staan janken omdat er bij het uitroeien van het nazi’sme onschuldige burgers zijn omgekomen?

   2. zomaar

    wees gerust beuk ik ben wie ik ben !!, en verschuil mij niet achter ander nicke namen , nergens voor nodig .

    door anderen word ik meermaals terecht gewezen op mijn taal fouten , of mijn grammatica, ik zou gek zijn als ik mijn eigen afval .

    afin vertel mij nu waarom jij onder het topic , “Groep moslimmannen verkracht 7-jarige christelijke jongen in Pakistan”, geen inzending geplaatst heb , nog jou kompaan krijgsman .
    met deze vraag , vraag ik niet !, of christenen anderen vermoord hebben , ik vraag aan jou !!, waarom deze 7 moslim pedofielen zich aan een kind (christelijk) vergrepen hebben en vermoord ?, dat was mijn vraag !!.

    1. Beukman

     @zomaar, kappen dan met de suggestie dat ik andere nicks gebruik dan Beukman.
     Ik heb onmiddellijk een reactie geplaatst in het topic dat jou zo het water uit de mond laat lopen. Louter om jou een plezier te doen, want in principe maak ik zelf wel uit waarop ik reageer.
     Ik lees het morgen wel, want ik ga nu een biertje drinken.

     1. zomaar

      beuk drink ze , nogmaals ik heb hier nooit geschreven nog gesuggereerd dat jij een ander bent !, oke ik vindt jou en krijgsman walgelijke sujetten, toch dat is een ander verhaal.

      verder heb ik jou inzending gelezen , waarin jij stelt dat het bij de wet van Pakistan behoord dat christelijke kinderen 7 jaar (jongentjes), weet je nog , verkracht gemarteld en vermoord mogen worden door de pedofiele moslim mannen !.

      dit schrijven van jou beviel mij totaal niet , zeker niet omdat jij wel negatieve commentaren geeft op westerling die over de schreef gaan , zoals de kop van dit topic vermeld .

      ” PVV-raadslid wil de islam verdelgen met atoombommen. Den Haag keert zich tegen haar”.

      een uitspraak over een fictief filmpje .

   3. V.K.

    -@Beuk,

    -Dat er op het antisemitische frontaalnaakt.nl mensen reaguren met een dubbele nick wil niet zeggen dat alle antisemitische bloggers zich bedienen van een dubbele nick.

    -Ach, misschien generaliseert Zomaar wat te makkelijk als het om antisemieten gaat.

 13. Wachteres

  Geen schijnheiliger sekte dan links. In het Midden-Oosten worden christenen en andersdenkenden – op de meest beestachtige manieren – omgebracht en echt niet alleen door IS.

  Ooit de linksen hierover gehoord????

  Als er duizend moslims alleen al in één stad vrouwen betasten, bestelen en verkrachten dan weten ze niet hoe snel ze met excuses voor dat tuig moeten komen:

  Ze waren dronken, autochtone mannen verkrachten ook wel eens, enz enz.enz.

  Verkrachten in GB wonende moslims – alleen al in één stad – meer dan duizend meisjes jarenlang op een beestachtige wijze dan laten ze liever toe dat meisjes jaar in jaar uit verkracht worden dan dat de misdaden aan het licht komen. Mensen die dat wel naar buiten willen brengen worden op allerlei manieren bedreigd.

  Als honderden Joden, die vaak al generaties lang in Europa wonen, gedwongen worden de EU te verlaten, dan beweren ze alleen maar dat het niet zo erg is als wordt gezegd, net zo als de honderden verkrachtingen in Zweden vergoelijkt worden.

  Als Pegida wil protesteren tegen de islamisering van de samenleving, dan maken zij op de meest schunnige wijze deze mensen zwart en ze worden zelfs fysiek bedreigd.

  http://nieuws.tpo.nl/2016/02/07/coc-als-er-niet-snel-iets-gebeurt-voor-homos-in-azcs-gaan-er-doden-vallen/

  Ga alvast maar iets bedenken voor de homo’s die grote kans hebben vermoord te worden door ‘vluchtelingen’, ook daar is vast wel een excuus voor te vinden.

  En als Marokkaantjes op allerlei manieren gewelddadig onze vrouwen en meisjes lastig vallen dan zijn het ‘baldadige jongens’.

  Gelukkig voor de (s)linksjes eisen wij niet van hen dat ze zich verontschuldigen voor het misdadig gedrag van links ten opzichte van andersdenkenden, dat zich al decennia manifesteert, anders zouden ze geen tijd hebben om het vermanend vingertje naar anderen op te steken.

  Voor christenen en andersdenkenden is het blijkbaar oké als ze door moslims worden vermoord, maar worden – volgens links – de moslims bedreigd dan tellen de gruwelen die we op het filmpje zien niet – per slot zijn de slachtoffers slechts christenen en niet-fundamentalistische of andersdenkende moslims, niet de moeite waard om ook maar te noemen.

  Het feit dat een fundamentalistische moslim [Selçuk Öztürk] in Den Haag – NRC schetst een ontluisterend beeld van Selçuk Öztürk – samen met de linksen hier – de grootste verontwaardigde schijnheilige toeter opzetten, zegt genoeg.

  Ook ik wil het liefst een onmiddellijke stop op de islam. En net als deze vrouw uit Den Haag dat verklaarde, zonder geweld.

  Trouwens, IS die hier al met honderden aanhangers is, heeft ons al letterlijk bedreigd met een atoombom. Maar ook daar hoor ik de linksen niet over. Integendeel, wee degenen die er kwaad van spreken.

  Als er een politieke richting een sekte is, dan is het links wel. Door voortdurende hersenspoeling zijn ze niet meer in staat om ook maar op enige manier zelfstandig en logisch te denken. De linkse eenduidige kreten die we hier horen, hoor je in alle Europese landen en het beschermend gedrag ten opzichte van de fundamentalistische, gewelddadige islam is in de hele EU van hoog links tot laag links identiek.

  Over een sekte gesproken!

 14. Mar

  Een atoombom op de islam gooien.

  Iemand al bedacht waar de bom dan gedropt moet worden?

  1. zomaar

   ergens hebben zij een grote zwarte , (sorry misschien mag ik zwart niet schrijven ) , liggen , als belichaming van hun heer en meester !.

   het is het proberen waard om die bom daar op te flikkeren !!.

  2. Houtlijm

   Mekka en Medina lijken me aardige startpunten.

   1. Krijgsman

    Mocht we nog hopen dat de aanhang van Wilders onvoldoende aanhangers heeft om een genocide op touw te zeten dan halen Houtlijm en zomaar ons uit de droom.

    1. zomaar

     krijgsman , was goed gevonden van ons hé , om dit als antwoord op de vraag van @mar te geven .

     dat jullie als fascisten en racisten , daar zelf niet aan gedacht hebben ?.

     is dit zuigen ja !!!, je vraagt er nu alweer ruim 3 weken om !.

    2. V.K.

     -Dat zijn weer wijze woorden van antisemiet Simon welke elders al duidelijk heeft gemaakt het geen probleem vinden om in een restaurant te eten in een Rotterdams restaurant waar genocide op de kaart staat.

     -Die andere antisemiet Beukman het zelfde laken een pak.

   2. Beukman

    Het voorstel tot het gooien van atoombommen op Mekka is aardig vergelijkbaar met dat tot het vergassen van de bewoners van Jeruzalem met Zyklon-B. Onsmakelijk, verwerpelijk, onverantwoordelijk.

    1. zomaar

     beuk en krijgsman , Julius , ik weet niet of jullie moslims zijn , toch probeer ik het uit te leggen .

     als je die zwarte steen plat gooit , is dat geen genocide , het is en blijft maar een steen !!.

     anders is het als je wacht met platgooien , als de moslims daar hun bedevaart hebben , dan kost het miljoenen mensenlevens en dak is er spraken van een genocide !!.

     toch een steen , blijft maar een steen , ook al belichaamt hij voor de moslim zijn heer en meester !!.

     leer toch eens lezen !!,en haal al die rare fantasieën uit je kop , ik schreef over één STEEN , een ZWARTE STEEN , niet om Mekka plat te gooien , niet om moslims te bombarderen met een A-Bom , neen mijn antwoord op @Mar haar vraag was gooi die zwarte steen plat !!.

     1. Beukman

      Je blijft maar uit je nek lullen, @zomaar. Je schrijft:

      “het is het proberen waard om die bom daar op te flikkeren !!.”

      “Die bom” kan alleen maar slaan op de atoombom waar het de hele discussie over ging. Zoals je weet wonen er meer dan een miljoen mensen in Mekka.
      Je plannetje is dus gewoon een verkapte manier om een massamoord te plegen. Zo kennen we de PVV-stemmerd met z’n onderbuik vol haat weer.

     2. Loki

      Zo is dat, gewoon een MOAB op die steen in Mekka, heeft niets te maken met een kernbom, waarschuwing vooraf en boem erbovenop, misschien snappen zij het dan eens dat de wereld niet is gediend van dat islamitische schorem dat overal dood en verderf zaait.

     3. zomaar

      citaat “Beukman 31 minuten ago

      Je blijft maar uit je nek lullen, @zomaar. Je schrijft:

      “het is het proberen waard om die bom daar op te flikkeren !!.”

      “Die bom” kan alleen maar slaan op de atoombom waar het de hele discussie over ging. Zoals je weet wonen er meer dan een miljoen mensen in Mekka.
      Je plannetje is dus gewoon een verkapte manier om een massamoord te plegen. Zo kennen we de PVV-stemmerd met z’n onderbuik vol haat weer.”.

      beuk je fantaseert maar mooi verder , ik weet wat ik geschreven heb , en dat was over een zwarte steen , de belichaming van de moslim , voor het islam geloof .

      zover ik weet als ik een steen “zwarte steen”, kapot sla of opblaas cq bombardeer , is dat geen massa moord , ook al is die steen zwart .

      in jou opinie zijn er dan heel wat massa moorden gepleegd met al, die proeven met de A-BOM , zijn er heel wat stenen om het leven gekomen .

      zie nu hoe achterlijk jou reacties zijn ?, iemand behoefd maar een suggestie te doen , en er het woord moslim of islam bij te vermelden , en beukje ,krijgsmannetje , zitten gelijk op de kast !!.

      behalve als er moslims elders een christelijk jongentje verkrachten , martelen en vermoorden , dan is het hun recht , (hun sharia recht ), om dat te doen , en hebben wij daar niets mee te maken .

     4. Krijgsman

      Dat hier door niemand echt afstand genomen wordt van de genocidale oproep van Dille is erg maar het is ronduit beschamend dat ‘zomaar’ hier probeert weg te glibberen van het feit dat het hier weldegelijk een pleidooi om atoombommen te werpen betrof. Het kleine jokkebrokje.

      Mogelijk toch nog een ietsiepietsie slecht geweten.

     5. Beukman

      Je liegt dat je barst, @zomaar, en dat is voor iedereen te zien. Mar schreef dit:

      “Een atoombom op de islam gooien. Iemand al bedacht waar de bom dan gedropt moet worden?”

      Jij antwoordde:

      “ergens hebben zij een grote zwarte , (sorry misschien mag ik zwart niet schrijven ) , liggen , als belichaming van hun heer en meester !. het is het proberen waard om die bom daar op te flikkeren !!.”

      “Die bom” slaat dus op de atoombom waar Mar het over heeft.
      De beste strategie die je nu kan volgen, is rectificeren en zeggen dat je je hebt vergist, óf wegvluchten met de staart tussen de benen. Bij die laatste optie ben je echter nog niet helemaal van me af.

     6. zomaar

      Krijgsman 7 minuten ago

      Dat hier door niemand echt afstand genomen wordt van de genocidale oproep van Dille is erg maar het is ronduit beschamend dat ‘zomaar’ hier probeert weg te glibberen van het feit dat het hier weldegelijk een pleidooi om atoombommen te werpen betrof. Het kleine jokkebrokje.

      Mogelijk toch nog een ietsiepietsie slecht geweten.

      totaal niet nog ik , nog Dille !.

      citaat uit dit topic “Afgelopen week deelde PVV-raadslid Willie Dille dit filmpje op haar Twitterprofiel. De video vraagt kijkers zich een wereld zonder moslims voor te stellen, en voegt aan het einde ook een daad bij het woord: je ziet een foto van een ridder die de islamitische halve tezamen met het hakenkruis vasthoudt. Langzaamaan verdwijnen de symbolen, want ze worden uitgeschakeld door een ontploffing van een atoombom. In beeld verschijnen de letters:”.

      waar o waar! lezen jullie linkse waanzinnigen dat zij , een pleidooi heeft gehouden dat er middels een A-bom , genocide gepleegd moet worden op de moslims .

      zelfs dit niet !!”“Exterminate Islam now… and send it back to hell!”, hiermee word de totale ideologie islam bedoeld , dus fictief , omdat deze ideologie onze westerse waarden en samenleving bedreigt !!.

      leer toch eens nadenken , en bovenal lezen .

     7. V.K.

      -Ach, de heren fascisten, met een Armenenkwestie in hun maag, nemen hun opponenten de maat met een of ander ranzig atoombomfilmpje onderwijl genocide blèrend.

      -Blijf maar lekker uit je nek lullen Beuk en Simon.

  3. Julius

   Een goede vraag.

   Overigens vergeten de wachtersjes en consorten dat zo’n bommetje meteen de niet-moslims, christenen, joden en wat er nog meer aan geloofsoorten in het eerste nog nader te noemen land woont mee om zeep helpt. Zullen we maar met Indonesië beginnen?

   Maar iets zegt me dat ze dat niet veel kan schelen, al dat niet-moslim spul. Een beetje collateral damage moet kunnen, toch?

   1. Krijgsman

    Ja, Julius, als je doel is zoveel mogelijk moslims te vermoorden kun je de atoombom het best op Indonesië gooien: daar wonen de meeste moslims. En inderdaad, voor de goede zaak moet je niet zeuren over collateral damage. Onze bommenwerpers maken ook honderden burgerslachtoffers in Irak, Afghanistan en binnenkort ook in Syrië maar het is voor de goede zaak, zullen we maar zeggen.

 15. sloppydisk

  Ja want als je een filmpje op je twitter zet dan betekent dat meteen dat je elk sentiment onderstreept… Nee natuurlijk niet. Het is misschien niet slim van Dille om dit filmpje te plaatsen omdat ze had kunnen weten dat mensen het verkeerd zouden interpreteren, maar “suggereren dat het tijd wordt om een atoombom op de islam af te vuren” is het zeker niet.

  Kom op man, houd nou toch eens op met het speculeren en woorden in de mond leggen.

 16. monach

  Moslims de nieuwe joden?
  Moslims zijn de nieuwe bezetter zal je bedoelen!
  Moslims zijn de nieuwe nazi’s. Alle niet-moslims zijn de nieuwe joden.
  Moslims zijn de nieuwe Duitsers.
  Salafisten zijn de nieuwe nazi’s
  Momenteel huizen er meer moslims in Nederland dan moffen in WOII.
  We zijn bezet.
  De sfeer van jodenvernietiging hangt inderdaad tegenwoordig nog rond moslims.
  Toulouse,Brussel,Parijs en Kopenhagen leren ons, dat Joden opnieuw de vervolgde Joden zijn met moslims als de nieuwe nazies.

  En inderdaad dragen moslims een giftige genocidale ideologie met zich mee. Omdat dat Allah het wil. Mohammed en alter ego Allah zijn dezelfde en vanwege dit feit wordt profeet Mohammed een psychopaat genoemd.

  Lees even mee wat zwaar gestoorde mafkees Mohammed uitkraamde;
  http://westerse-beschaving.org/een-geloof-met-genocidale-ambities/

 17. Wachteres

  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/4240238/2016/02/07/Terreurafdelingen-barsten-uit-hun-voegen-met-jihadisten.dhtml

  Terreurafdelingen barsten uit hun voegen met jihadisten

  “Het is dringen geblazen op de terreurafdelingen van de gevangenissen in Vught en Rotterdam. Door plaatsgebrek heeft justitie het aantal cellen voor verdachten van terrorisme flink moeten uitbreiden.

  Het ministerie van Justitie hult zich in stilzwijgen over de omvang van de uitbreiding. ,,Daarover zeggen we niets,” zegt een woordvoerder, die alleen wil bevestigen dat er inderdaad cellen zijn bijgekomen.

  Ik denk dat het verstandiger is om ons hier druk over te maken. Maar ook hier hoor ik de (s)linksen niet over.

 18. Wachteres

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/homoseksuele-vluchtelingen-in-nijmegen-met-dood-bedreigd~a4240545/

  Homoseksuele vluchtelingen in Nijmegen met dood bedreigd

  “Homoseksuele vluchtelingen in vluchtelingenkamp Heumensoord bij Nijmegen worden met de dood bedreigd. Dat beweert homobelangenorganisatie COC, die nu opnieuw pleit voor de inrichting van safehouses voor bedreigde homoseksuele vluchtelingen.

  Minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) kondigde eind januari plannen van haar ministerie aan voor voorlichting over LHBT-rechten in azc’s. Maar die voorlichting is niet voldoende, vreest Van Maanen van het COC”.

  Ach die lieve Jet, ze denkt dat een cursusje helpt. Nog altijd even naïef links.

  Laten we niet vergeten dat dit schorriemorie straks allemaal de maatschappij inkomt.

  IS aanhangers, vrouwenhaters, homohaters, Jodenhaters, haters van onze cultuur, het kan niet op!

 19. zomaar

  citaat Beukman 1 minuut ago

  Je liegt dat je barst, @zomaar, en dat is voor iedereen te zien. Mar schreef dit:

  “Een atoombom op de islam gooien. Iemand al bedacht waar de bom dan gedropt moet worden?”

  Jij antwoordde:

  “ergens hebben zij een grote zwarte , (sorry misschien mag ik zwart niet schrijven ) , liggen , als belichaming van hun heer en meester !. het is het proberen waard om die bom daar op te flikkeren !!.”

  “Die bom” slaat dus op de atoombom waar Mar het over heeft.
  De beste strategie die je nu kan volgen, is rectificeren en zeggen dat je je hebt vergist, óf wegvluchten met de staart tussen de benen. Bij die laatste optie ben je echter nog niet helemaal van me af.

  toch blijf ik bij mijn standpunt , dat ik over een zwarte steen geschreven heb , lees het nog maar eens na ?, en laat het op je inwerken !.

  een zwarte steen die de belichaming van hun heer en meester is binnen de islam , daar de A-Bom op te doen gooien !, niets aan misschreven en er geen mens bij betrokken , als alleen een ideologisch symbool , een zwarte steen !!!.
  ik niet nog ieder ander die de gelijke strekking heeft om die zwarte steen te vernietigen , het is en blijft maar een steen voor ieder die niet in de islam gelooft !!.

  maar afin hoe zit het nu met het recht van de moslim mannen om christelijke jongen kinderen te verkrachten en te martelen , en hen daarna te vermoorden , leg dit eens uit ?.

  welk recht hebben zij daartoe ?.

  1. zomaar

   beuk , bijna vergeten @mar vraagt , in haar schrijven en jou citaat” “Een atoombom op de islam gooien. Iemand al bedacht waar de bom dan gedropt moet worden?”

   mijn antwoord was citaat ““ergens hebben zij een grote zwarte , (sorry misschien mag ik zwart niet schrijven ) , liggen , als belichaming van hun heer en meester !. het is het proberen waard om die bom daar op te flikkeren !!.””.

   zeg mij nu waar ik het woord mens (of moslim) benoemd heb , en waar ik met dit schrijven gepromoot heb om een genocide op moslims te plegen , ga toch terug naar school , leer lezen en zelfstandig denken , (al zal dit laatste heel moeilijk zijn voor sujetten zoals jij , die gedrogeerd zijn met de leus weg met ons , door het linkse rapaille

   1. Beukman

    Weet je waar je mee bezig bent, zomaar? Je bent bezig met het verder uitwrijven van de grote bruine vlek die je hebt gemaakt.
    Het kan wel wezen dat je die atoombom alleen maar op de zwarte steen wil gooien. Collateral damage in de vorm van meer dan een miljoen mensen, waaronder veel kinderen, neem je dan maar voor lief.
    Moet je nodig piepen over homo’s die met de dood worden bedreigd.

    1. zomaar

     buek je legt mij woorden in de mond , die geheel niet gebruik of gebruikt heb!!, kan je nagaan hoe ziek jij van geest bent , gedrogeerd met het Internationale Sociale Multiculturele denken .

 20. zomaar

  Beuk, Krijgsman , Tim .

  lees hier hoe tolerant de moslim is , naar anders geaarde m vrouwen christenen en of anders denkende .

  afin deze link betreft homo’s in het Ac Heumensoord,

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25161441/__Homo_s_opvang_met_dood_bedreigd__.html

 21. zomaar

  Tim, Beukman, Krijgsman , wat is er mis dat een raadslid een link verstuurd van een filmpje op YouTube .

  waarin de wens staat van Stel je voor dat er geen Islam is , of zijn zou .

  ik denk dat deze wens door vele gedeeld word ,dat juist deze ideologie (doctrine ) , nooit bestaan zou hebben !!, evenzo dat vele in de jaren 50 wenste dat het communisme nooit een bestaansrecht gekregen zou moeten hebben .

  het is een wens , en tja helaas zonder geweld kan men deze doctrine (islam) , kan men deze wens niet realiseren , en moeten wij als beschaving elke dag weer alert zijn op het geweld vanuit de islam !!.

  elke dag weer kan er ergens in het westen , een bom ontploffen onder een mensen massa , elke dag weer kan er ergens een aanslag gepleegd worden ! , uit naam van de islam , elke dag weer moet men met benepen billen zijn werkplek , school , bus , concertgebouw , bioscoop , of dergelijke betreden , er kan zomaar een of meer islamiet(en) , naar voren springen en een slachting aan richten , onder de burgerij .

  mijn vraag aan jullie is dan ook , waarom nemen jullie onder valse voorwendselen het op , voor deze barbaarse doctrine die de islam nu eenmaal is !.

  1. Beukman

   De bruine vlek wordt almaar groter, @zomaar, en je niveau van hypocrisie groeit mee. Een meelezende moslim zou schaterlachend onder zijn stoel liggen door jouw zielige zinnetjes over bommen die afgaan in het westen.
   Op dit moment wordt Aleppo platgebombardeerd, onder andere door jouw geliefde Poetin, uit naam van de vrijheid.
   Nederland draagt een steentje bij aan het bombarderen van Irak, waarbij veel burgerdoden vallen.
   En dan kom jij met je klaagzang over die arme westerlingen die niet meer naar hun werk of naar school durven, uit angst voor …. boem! een aanslag uit naam van de islam?
   Dat probleem hebben vele Irakezen en Syriërs gelukkig niet: hun scholen en kantoren zijn allang weggebombardeerd. Ze lachen zich slap om de bange witte man die jij bent.

   1. zomaar

    eind verleden jaar in Parijs , eet je nog ?, ruim 130 doden en tientallen of honderd tallen gewonden op een vrijdag avond .

    en tja alle moslims en Beukman en Krijgsman , lachten zich een breuk , springen jubelend in het rond, kan jij je het nog herinneren ?.

    de vraag is , wat hebben deze mensen misdaan ?, wat hebben de christenen misdaan om vervolgd te worden door de moslims ?, gewoon niets !!.

    onze westerse samenleving word gedestabiliseerd , door de islam lees moslims .

    en jij als linkse flikker staat er lachend naar te kijken , hoe onze samenleving door toedoen van de islam achteruit holt !!.

    de moslim in het westen vergaat het lachen als onze sociale potten leeg zijn!, dus laat nu nog lachen deze sprinkhanen, die verdwijnen weer als er niet gratis te vreten valt .

    1. van Urk

     Toch snap ik nog steeds die ophef niet. De PVV heeft in ieder geval geen atoombom om hun woorden in daden om te zetten. De enigen die wel zover krijgen om op een gegeven moment een atoombom op eigen grondgebied te laten vallen zijn tenslotte de moslims zelf. Het pleiten voor een grondoffensief door Turkije en Arabische landen in Syrie vraagt om een nieuwe wereldoorlog waarbij de Russen, Iran, Hezbollah en Assad als vijanden tegenover de Amerikanen,Europeanen, Turken en de soennitische Arabische staten zullen gaan staan.

     1. Krijgsman

      met betrekking tot de moslims kun je fantaseren over de vraag of ze een atoombom zullen gooien, over de christenen weet je dat met zekerheid. Die wierpen twee zinloze atoombommen op burgersteden met een onvoorstelbaar aantal onschuldige burgerslachtoffers als gevolg. Vergeleken bij die misdaad tegen de menselijkheid verbleken de aantallen slachtoffers van ISIS.

     2. van Urk

      Beste Krijgsman, Het zeer moeilijke besluit om twee atoombommen te gooien boven Japan was uiteindelijk voor Japan de beste oplossing geweest. Een grondoffensief met de ene kant de Amerikanen en de andere kant de Russen had nog voor veel meer slachtoffers gezorgd. Daarnaast stond het eeuwenlange Keizerrijk niet te wachten op een gelijksoortige communistische overheersing van de Russen als die in Oost Europa.

     3. van Urk

      Trouwens, wie zegt dat het een fantasie is? De russen en Amerikanen beschikken allebei over atoomwapens en Iran heeft ballistische raketten die met een Russische kernkop uitgerust kunnen gaan worden. De eerste wereldoorlog begon in eerste instantie met Oostenrijk-Hongarije, Duitsland, Servie en Rusland wat op een gegeven moment voor een sneeuwbal effect zorgde, zodat Frankrijk, Groot Brittanie en later Amerika ook met de strijd gingen bemoeien.

    2. Beukman

     zomaar zwetst:
     “en tja alle moslims en Beukman en Krijgsman , lachten zich een breuk , springen jubelend in het rond, kan jij je het nog herinneren ?.”

     Nee, ik kan me dit niet herinneren. Kom even met een bewijs voor deze schandalige aantijging, wil je?

 22. LantR.fant

  Selçuk Öztürk; zijn vriendjes pleegden genocide op de Armeniërs. Zijn vrindjes gooien bommen op de koerden.
  Als er 1 is, die beter zijn mond kan dichthouden, is hij het wel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.