Spectaculair: ISIS-geldpakhuis wordt totaal vernietigd door één luchtaanval

Geen categoriefeb 19 2016, 12:00
Zo ziet het eruit als het geld van ISIS in rook opgaat.
Een groot deel van ISIS' geldvoorraad in Mosoel, Irak, is volledig aan puin geschoten door een Amerikaanse luchtaanval. Dat is te zien in een vrijgegeven video van de anti-ISIS-coalitie. De luchtaanvallen zijn een behoorlijke financiële domper voor de terroristische groepering. Achter de onthoofdingen en terreur van ISIS, schuilt namelijk een volledige economie. De jihadisten moeten immers worden betaald, en er is geld nodig om wapentuig aan te schaffen.
isis
ISIS verdient geld met het smokkelen van olie, losgeld van ontvoeringen en door afpersing van de lokale bevolking. Maar sinds deze week heeft de barbaarse slagersbende een stuk minder te besteden, in ieder geval in hun basis in Mosoel. Het hoofdkwartier van de ISIS-belastingdienst, dat ook fungeert als een opslagplaats voor contant geld, werd volledig aan puin geschoten. Er blijft werkelijk niets van over:
https://www.youtube.com/watch?v=0yqLxZyoOnE
Één goed gemikte raket en hoppa, weg is het geld van ISIS. Slecht nieuws voor gestoorde ISIS-fanaten, goed nieuws voor de rest van de wereld. Hopelijk worden de luchtaanvallen op ISIS nog veel verder opgevoerd, niet alleen in Irak maar ook in Syrië. Aanvallen zoals deze zijn hard nodig om ISIS te verzwakken, en hopelijk voor eens en voor altijd te verslaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten