Sylvie bindt de strijd aan met huidskleurhaters

Geen categoriefeb 28 2016, 11:00
Model en voormalig voetbalvrouw is wel gewend een robbertje te vechten. Deze keer niet met haar geliefde doelwit Sabia Engizek, maar met halve en hele racisten die Miss Meis komen lastigvallen.
Getuige de recente selfiesoorlog met voormalig beste vriendin Sabia Engizek weet Sylvie Meis wel wat tikken uitdelen is, maar gisteren liet de presentatrice dat tot nieuwe hoogten stijgen. Het doelwit deze keer was niet een uit de gratie gevallen boezemvriendin, maar wat het lingeriemodel zelf 'skin shamers' noemde. Sylvie wordt vaak aangevallen op wat volgens velen haar 'onnatuurlijke huidskleur' zou zijn. Sylvie bestrijdt dat: ze zegt van zichzelf redelijk donker te zijn, dus alle haters moeten gewoon maar eens hun mond houden. Ze plaatste deze foto op Instagram om die mensen de spreekwoordelijke middelvinger te geven:
https://www.instagram.com/p/BCSvZRJAZBw/
Maar het blijft niet bij mooie plaatjes dit keer. Een pittige boodschap hoorde er ook bij:

"Een paar weken geleden bezocht ik het schitterende Indonesië. Omdat ik trots ben op het feit dat ik gemengd bloed heb (vader is Indisch en moeder Nederlands) wilde ik altijd het land bezoeken waar mijn opa vandaan komt", schrijft Sylvie. "Ik ben trots op mijn Aziatische trekken, ik zie het in mijn uiterlijk, mijn lengte en natuurlijk de kleur van mijn huid! Ik ben dan ook teleurgesteld en gekwetst dat er artikelen worden geschreven over mijn huidskleur, waar ik dus gewoon mee geboren ben."

Die kunnen de haters van Sylvie (kuch Sabia kuch) in hun zak steken! Met Sylvie zal je niet sollen! Ze besluit dan ook:

"Volgens mij is dit geschreven door dommige journalisten, en daarom is het nu tijd op uit te varen tegen deze vorm van 'skin shaming'."

Miauw! Tijger heeft klauwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten