Sylvie Meis was bij de Oscars, en trekt op de rode loper een lange neus naar Sabia

Geen categoriefeb 29 2016, 21:00
De veelbesproken Sylvie Meis mocht bij de ceremonie voor de Oscars zijn. En da's natuurlijk geen kleinigheid, dus greep de diva de gelegenheid met beide handen aan om dat iemand betaald te zetten. Die iemand is - uiteraard - uit de gratie gevallen boezemvriendin Sabia Engizek.
Gisteren was het Oscars-tijd! En wie daar bij was? Niemand minder dan onze enige echte Sylvie Meis! En wat schitterde ze:
https://www.instagram.com/p/BCWVlxYgZBC/
De media waren zéér onder de indruk. Oplettende kijkers zullen zien dat Sylvie extra veel moeite heeft gedaan om zo succesvol mogelijk over te komen. Niet alleen laat ze zien dat ze een gezond bruin kleurtje heeft, opgedaan op Bali terwijl Sabia moest achterblijven in het regenachtige Duitsland, maar ook kijkt ze intimiderend de camera in. Ze lijkt te zeggen: 'ik lust je rauw.' Oftewel: nu jouw beurt weer, Sabia...
En als klapper op de vuurpijl bedankt Sylvie ook nog eens uitgebreid haar nieuwe beste vriendinnen Marina:
https://www.instagram.com/p/BCW3PwRgZHn/
"#Doubletrouble! Marina, lieverd, je bent geweldig!"
..en Serena:
https://www.instagram.com/p/BCWWbfSAZCw/
"Mijn lieve Serena Goldenbaum.. Ik houd van jou! Je bent geweldig in wat je doet!"
Vroeger waren dit soort teksten van Sylvie exclusief voor Sabia, maar die tijden lijken nu voorgoed voorbij. Laat Sabia dit allemaal over haar kant gaan? Haar kennende niet. Kortom: het lijkt er dus op dat de cat fight tussen Sylvie en Sabia nog lang niet over is! Pak de popcorn er dus maar bij. De Oscars zijn dan wel voorbij, maar deze film draait voorlopig nog!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten