Zorgwekkende foto van Sylvie Meis zorgt voor vragen en kritiek. Wordt ze niet veel te mager?

Geen categoriefeb 13 2016, 15:00
Sylvie is magerder dan ooit. Verliest ze zichzelf in een obsessie met sport en eten?
Sylvie Meis houdt zich de laatste tijd meer dan ooit bezig met sporten. Regelmatig post ze op Instagram foto's vanuit de privé-sportschool die ze in haar huis heeft laten bouwen. Bovendien is de presentatrice de grote ster in een nieuwe campagne van lingerieverkoper Hünkemöller – voor de bikinishoots mocht Sylvie zelfs op reis naar het zonnige Bali.
Veel van Sylvies fans op sociale media bewonderen haar superslanke lichaam – een hele prestatie voor een vrouw van 37. Maar steeds meer mensen maken zich juist grote zorgen om Sylvies lijf. Ze wordt magerder en magerder, en veel mensen vinden dat het er ongezond uitziet. Met name op deze foto kwamen veel reacties:
https://www.instagram.com/p/BBpP_pOgZGQ/?taken-by=1misssmeis
Een korte greep uit de reacties:

"Ik vind je echt een mooie vrouw maar dat je letterlijk vel over been bent maakt je een heel ander persoon. Ik vind deze foto gewoon eng"

Weer een ander:

"Te mager, schouders horen rond te wezen. Bot steekt er uit. Nog even dan sta je met een fles sondevoeding op de foto"

Ook Duitstalige reacties geven blijk van grote zorgen om Sylvies sterk vermagerende postuur. En het moet gezegd, die schouder ziet er inderdaad wel heel knokig uit. Bezwijkt Sylvie onder alle stress, of wordt ze door haar managers gepusht om af te vallen? Zelf ontkent ze alle geruchten, en beweert ze dat ze zich te buiten kan gaan aan chocolade. Na haar fotoshoot op Bali postte ze het volgende:

"I'm gonna eat my favourite chocolates now. A treat for all the hard work #lovechocolate #ferrero"

Lettend op Sylvies magere lijf is het een beetje ongeloofwaardig dat ze echt zoveel snoept. Zijn dat soort uitspraken bedoeld om de zorgen over haar magere lijf weg te nemen? Wij zijn niet overtuigd. Hopelijk let Sylvie goed op zichzelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten