Afgehakt hoofd gevonden in Amsterdam bij Shishalounge

Geen categoriemrt 09 2016, 8:00
De georganiseerde misdaad bestaat nog altijd.

Een voorbijganger heeft vanochtend op de Amstelveenseweg in Amsterdam een hoofd gevonden. De politie is massaal ter plaatse en doet onderzoek. De voorbijganger „kon gelijk zien dat het een hoofd was'', aldus een politiewoordvoerster.

Ongelooflijk genoeg lag het hoofd in een emmer voor een shishalounge. Daarbij was het hoofd zo gepositioneerd dat het naar binnen keek. Volgens ingewijden speelt shishalounage Farouk een belangrijke rol in de Mocro-maffia-oorlog. De positionering van het hoofd heeft dus een belangrijke symbolische waarde.
https://twitter.com/Politie_Adam/status/707455767717273600
Het hoofd is vrijwel zeker van een 23-jarige man. Zijn lichaam werd eerder gevonden in een uitgebrande auto. De man speelde ook al een rol in de Mocro-oorlog.
En dat brengt ons bij het volgende: de autoriteiten lijken weer eens volledig machteloos te staan. Criminelen maken elkaar op grote schaal af, en de politie staat er met de handen in de zakken naar te kijken. Het is dieptriest, maar zo werkt dat tegenwoordig blijkbaar in ons land: de autoriteiten zijn volstrekt nutteloos.
In een normale wereld zou de Tweede Kamer iets doen door de minister en staatssecretaris op het matje te roepen, maar helaas gebeurt dat tegenwoordig niet meer. In plaats daarvan kijken onze politici net als onze politieagenten machteloos toe. Ze geven elkaar niet eens meer de schuld.
Wat dat betreft kunnen we Nederland wel opheffen. De autoriteiten zijn maar goed voor één ding: het herverdelen van de welvaart. Voor de rest zijn ze volstrekt irrelevant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten