Bereid je voor om tranen met tuiten te huilen als je ziet hoe deze doodsbange moeder herenigd wordt met haar puppy's

Geen categoriemrt 11 2016, 18:00
Ongelooflijk mooi om dit te zien.
Niemand bij de Marin Humane Society hield het droog toen een angstige en eenzame moederhond herenigd werd met haar puppy's, van wie ze daarvoor gescheiden was.
Het verhaal begint op het moment dat hond Cora door haar eigenaar naar het asiel van de Humane Society wordt gebracht. Toen dierenartsen haar onderzochten viel het ze op dat ze onlangs puppy's op de wereld had gezet.
Toen ze contact opnamen met Cora's voormalige eigenaar praatte hij er een beetje omheen. Toen de mensen van de Humane Society niet opgaven gaf hij uiteindelijk toch toe... en gaf hij de puppy's aan de stichting. Die waren namelijk zo jong dat ze helemaal niet van hun moeder gescheiden hadden mogen worden.
Afgelopen maandag werd Cora toen eindelijk weer herenigd met haar puppy's. Hoewel ze eerst doodsbang was -- en zelfs met haar rug tegen de muur gedrukt zat -- kwam ze uiteindelijk kijken. Toen zag ze dat ze haar puppy's terug had gekregen.
Haar lichaamstaal zei vervolgens genoeg. Ze ging van doodsbang naar ongelooflijk gelukkig in een paar seconden tijd en kwispelde erop los.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten