Deze geweldige vrouw rekent voor eens en altijd af met de fat shamers

Het is een keer écht klaar met de belerende opmerkingen van mensen die menen te mogen bepalen wat voor kleren anderen aantrekken. Dit dappere 19-jarige meisje was dat gelukkig met me eens.

Veel mensen hebben vaak één enorm vervelend trekje: ze menen constant te moeten bepalen hoe anderen zich gedragen, eruitzien of zelfs welke kleren ze uit de kast trekken. Iemand die dat goed beu was, was de 19-jarige Sara Petty. Met haar lengte is de 200 ponden die ze weegt (oftewel 90 kg) helemaal niet eens zoveel.

Ik bedoel… leuk meisje toch?

Nou, dat vindt niet iedereen. Sociale media staan vol met belerende uitdrukkingen van met name vrouwen die menen te mogen uitmaken wat anderen wel en niet aan hun lijf trekken. Nou, dan ben je dus aan het verkeerde adres bij Sara!

Want hoezo mag Sara geen leggings dragen? Dat doet ze lekker toch als ze daar zin in heeft!

sara2

En welke malloot heeft verzonnen dat vrouwen van 90 kg geen bikini meer aan mogen? Juist: ook daar heeft Sara lak aan!

sara1

Booty shorts? Check..

sara3

En blote buiken:

sara4

Sara laat zich door niets of niemand stoppen, en terecht. Het is je eigen zaak om te bepalen wat voor kleren je aantrekt, en andere mensen hebben daar gewoon hun brutale waffel over dicht te houden. Ja, toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.