Deze racist gaat tekeer in de tram. Dan staan deze passagiers op..

Twee stomverbaasde Spaanse toeristen worden lastiggevallen door een racist. Maar dan grijpen deze dappere forenzen in.

Het openbaar vervoer brengt niet altijd het beste in de mens naar boven, en dat geldt zeker voor deze Engelse man met een grijze trui aan. Hij kan er niet tegen dat enkele Spanjaarden in de tram het wagen om Spaans te spreken, en valt ze er om aan. Hij vindt dat ze Engels moeten praten. En anders – aldus de bizarre logica van de rouwdouwer – moesten ze maar oprotten naar hun eigen land.

Dat laatste gaat enkele passagiers een paar haltes te ver (pun intended), en zij vallen het Spaanse koppel bij. Racisme doe je maar ergens anders, vriend. De buitenlandersonvriendelijke kwaailelijk probeert het dan nog met wat homofobe one-liners tegen één van de verdedigers, maar het heeft allemaal geen zin – gelukkig.

Aangepakt zal hij worden, en aangepakt wórdt hij:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. vanhetgoor

  Het is een schande hoe mensen van het Spaanse ras worden aangevallen. (pun intended)

 2. zomaar

  blijkt heel de wereld vol rassen te zitten , nu heb je ook al het Spaanse ras , behalve wij Ollanders wij vormen of zijn geen ras , wij zijn gelet op de uitspraken van alle hier verblijvende rassen , (ja,ja ook de Grieken, de Spanjaarden , de Duitsers zelfs de Belgen zijn een ras ), zijn wij Ollanders ordinaire racisten !! , en fascisten , bruinhemden , nationalisten , (nee, nee niet de turken !!, of de Marcos, of de moslim in zijn algeheel die zijn niet nationalistisch !!, knoop dat in de oren ), alleen wij Ollanders zijn dat allemaal .

  1. zomaar

   zelfs hebben wij geen eigen identiteit volgens ons vorstenhuis en de (regerende) , partijen .

   wij zijn alle de open scheur , (of kut), die na believen genomen mag worden door al deze wereldrassen !.

   dat zijn wij de stomme Ollanders .

   1. zomaar

    volgens onze Tim , met zijn rassen stelsel .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.