Dit heerschap was dakloos en in groot gevaar. Toen kwamen deze reddende engelen in actie

Geen categoriemrt 04 2016, 16:00
Uw feel good video van de dag!
Er zijn mensen die zich, elke dag weer, met hart en ziel inzetten voor de minderbedeelden. Soms zijn die armen mensen; volwassen of kinderen die het bijzonder moeilijk hebben en een helpende hand nodig hebben.
Het moge duidelijk zijn dat het belangrijk is om dat soort mensen te helpen.
Maar zij zijn niet de enigen die geholpen moeten worden. Datzelfde geldt namelijk voor heel andere wezens, waaronder het heerschap in deze video, Veyron geheten.
Veyron heeft een hart van goud, maar helaas kon hij dat niet laten zien. Hij was namelijk verwaarloosd, verlegen, en zelfs doodsbang. Toen mensen van Hope for Paws hem wilden redden werkte hij dan ook in het geheel niet mee. Iedere keer dat ze hem probeerden te 'vangen' rende hij weg; niet zo gek. Het arme beestje dacht immers dat zijn redders hem kwaad wilden doen.
Uiteindelijk lukte het Hope for Paws dan toch om Veyron te redden. En het resultaat mag er zijn. In slechts een paar dagen tijd leefde hij namelijk helemaal op. Hij kreeg een bad, werd goed verzorgd, en voor zijn redders het wisten rende hij dolblij door de tuin, zwom hij in een zwembad, en veroverde hij hun hart met zijn optimistische karakter.
De les die dit ons moet leren? Geef nooit iemand -- een mens of een hond! -- op. We zijn allemaal veerkrachtiger dan we denken. Dat geldt zelfs voor honden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten