Dit meisje vraagt een zwaarlijvige strandganger weg te photoshoppen. Het internet antwoordde toen echter zo…

Dit meisje wilde absoluut die “schande” uit haar foto weggehaald krijgen. Het internet ging dat echter niet zonder slag of stoot doen…

Welkom op het internet, waar veel digitale bullebakken rondlopen. Zo was er deze Twitter-gebruikster, die gezellig samen met een vriendin een dagje naar het strand ging. Als aandenken hebben de twee een foto gemaakt, maar eenmaal thuis blijkt deze niet naar behoren. Naast de twee BFF’s staat namelijk ook nog een derde persoon op de foto: een zwaarlijvig derde persoon, welteverstaan.

Nu zal je misschien denken: who cares? Desnoods snijd je de vrouw eraf, maar echt veel kwaad kan het ook weer niet. Dat was echter niet de mening die dit meisje was toegedaan. Zij vond dat deze embarrasment (‘schande’) moest worden weggephotoshopt. Op social medium Twitter plaatste ze vervolgens deze vraag:

photoshop1

En het duurde niet bijzonder lang voordat zij antwoord kreeg. Een heuse ‘photoshop guru’ in de persoon van James Fridman bleek wel wat te kunnen met de onbetaalde opdracht.

Dan krijg je dus dit als eindresultaat:

photoshop2

 

En inmiddels ligt het hele internet in een deuk vanwege de hilarische photoshop waarin niet het stevige meisje, maar de oproepster tot photoshoppen is weggeknipt.

Moraal van het verhaal? Laat mensen gewoon met rust.. volledig onnodig om ze uit een foto weg te retoucheren. Wie denk je in ’s hemelsnaam namelijk dat je bent als je dat doet? Stalin?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. ponsje

    Ha Ha lol. Daar hou ik wel van. Jammer dat meiden tegenwoordig geloven dat je uiterlijk het belangrijkste is dat je hebt. Vaak zijn die mooie meiden een stel oppervlakkige leeghoofden en dat vind ik persoonlijk een stuk erger dan een misschien niet perfect uiterlijk. Hopelijk gaat deze meid een beetje nadenken in het leven, want je kan iemand gruwelijk kwetsen met zulke domme opmerkingen. Beauty is only skindeep but ugly goes to the bone 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.