Dit meisje wilde graag iets in haar selfie gephotoshopt krijgen. Door een stomme fout kreeg ze echter iets anders…

Oei, oei, oei…

Herinner je je nog de man die een meisje ‘te hulp schoot’ toen ze vroeg om een mollige strandbezoekster te verwijderen uit een foto, maar in plaats daarvan een koekje van eigen deeg kreeg? Nou, die man is terug. En hóé!

Enter Marina Juna, die vele dingen heeft in haar leven, maar één ding mist. En dat is: een mooie tatoeage op haar buik. Wat ze écht graag zou willen hebben op haar ontblote bovenlichaam, is een tattoo van een engel met vleugels. Dus vroeg ze ene James Fridman om dat voor haar te regelen:

fotoshop1

 

Voor degenen met enig begrip van de Engelse spelling: een ‘engel’ in het Engels is ‘angel’. Een ‘angle’, daarentegen, is een hoek. En dus wist onze plaaggeest James wel raad met de suggestie. En kreeg Marina deze tatoeage opgephotoshopt:

fotoshop2

LOL! De moraal van het verhaal? Controleer nog even je spelling voordat je een verzoekje opstuurt aan iemand anders. Voor je het weet heb je iets héél anders gevraagd dan je van plan was…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.