Doodsbange asielhond kijkt angstig toe als iemand zijn hok inloopt. Dan begrijpt hij dat hij geadopteerd wordt

Geen categoriemrt 12 2016, 20:00
Hierdoor zullen gelukstranen je in de ogen springen.
Dit is nog eens geweldig! De hond in de video hieronder zit al een tijd in een asiel. Tot voor kort had hij geen idee hoe zijn toekomst eruit zou zien. Hij, Benny, had weliswaar een goed hart, maar zat opgesloten in het asiel. Daar zijn er zoveel honden dat hij bepaald niet overweldigd werd met liefde.
Hoe langer het duurde en hoe meer gezinnen hij de revue zag passeren die hem allemaal niet meenamen, hoe groter de kans dat ze Benny spoedig zouden laten inslapen. Gelukkig had hij daar zelf geen idee van, maar zijn verzorgers hadden dat helaas wel.
Maar toen veranderde alles. Op één dag kwamen er namelijk een man en vrouw langs die hem zagen en begrepen dat, hoewel Benny bijzonder verlegen is, hij ook erg lief is. En dus besloten ze om hem mee te nemen.
De video waarop je ziet dat ze Benny meenemen is echt geweldig om te zien. Het begint met een heel verlegen, zelfs angstige hond, maar als hij eenmaal buiten is en begrijpt dat hij geadopteerd wordt gaat hij helemaal los: hij springt van vreugde.
Tip voor dierenliefhebbers: de volgende keer dat je een hond neemt, adopteer er dan eentje uit een asiel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten