Heeft Kim Kardashian haar sekstape expres gelekt?

Foutje moet kunnen, toch? Of wás het helemaal geen foutje, en was Kim Kardashians sekstape een onderdeel van een slinks en vooropgezet plan?

We kennen Kim Kardashian nu als een stijlvolle superster, maar synoniem met ‘mode’ en ‘stijl’ is haar naam niet altijd geweest… De sekstape waarmee haar carrière begon, zou expres op het internet gezet zijn. Dat beweert althans de uit Canada afkomstige journalist Ian Halperin, die een boek over Kim, haar zussen en haar ouders. Volgens Ian zou Kim de seksvideo gelekt hebben als een soort uitgebreide marketingstunt:

In het boek over de Kardashian-familie staat dat Kim in 2007 een contract bij pornoproducent Vivid Entertainment tekende over het ‘lekken’ van de sekstape. Ze had de pikante beelden vier jaar eerder opgenomen met haar toenmalige vriend Ray J. Mede dankzij de sekstape zou Kims carrière in de jaren daarop een grote vlucht nemen.

Samen met moeder Kris Jenner zou Kim vervolgens alles aan de sekstape in scène hebben gezet, en hebben onderhandeld met Vivid Entertainment over de prijs. Naar verluid heeft de pikante video haar miljoenen opgeleverd. Da’s een hoop geld voor één vrijpartij… oeh-la-la!

Maar Kim – inmiddels de moeder van twee jonge kinderen – heeft er totaal geen belang meer bij dat er nog wordt gerefereerd aan de beruchte 13-jaar oude sekstape die 9 jaar geleden op het internet opduikt. Ze ontkent de beweringen dan ook met kracht:

Een woordvoerder van de 35-jarige realityster ontkent alles. “Al deze aannames kloppen niet.”

Oké, helder… Maar wie heeft er gelijk, denk jij?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.