Hoera! Kourtney Kardashian legt het weer bij met Scott

Fantastisch nieuws uit huize Kardashian, want oudste dochter Kourtney heeft een oude liefde zijn heropleven: met Scott Disick, de vader van haar drie kinderen.

Nu de lente is aangebroken krijgt menigeen weer vlinders in de bui, en beroemdheden zijn zeker geen uitzondering op die regel. Dat ondervond Kourtney Kardashian deze week, die de strijdbijl begroef en weer in de armen viel bij Scott Disick, met wie ze al eerder een jarenlange relatie had. Het is niet alleen heuglijk nieuws voor Kourtney, die na haar breuk met Scott tevergeefs haar heil heeft geprobeerd te zoeken bij Justin Bieber, maar ook voor de drie kinderen die Kourtney en Scott de afgelopen jaren kregen.

Maar de twee hernieuwde tortelduifjes hebben nog wel wat problemen op te lossen, want als Scott vervolgens probeert om Kourtney een kus te geven na de aankondiging dat de twee weer bij elkaar zijn, weigert Kourtney:

Kourtney zette het filmpje desalniettemin op het internet. Ook plaatste ze nog een filmpje waarin de twee aan het stoeien zijn met een leeggedronken beker Starbucks-koffie. Scott pakt de moeder van zijn kinderen even goed beet:

Kourtney en Scott hebben het door de jaren heen vaker uitgemaakt. Laten we hopen dat het weer aanknopen van de relatie deze keer wél definitief is!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.