Is dit een vaarwel? Kanye West geeft afscheidszoen aan Kim Kardashian

Een afscheidskus van Kim Kardashian en Kanye West werd gesignaleerd in Los Angeles. En dat zou best nog eens meer kunnen betekenen dan je in eerste instantie denkt.

Wie gisteren toevallig in Los Angeles was en had opgelet bij de parkeerplaats van het vliegveld, had een bijzonder tafereel kunnen zien: Kim Kardashian, die haar ogen verborg onder een zonnebril, zette manlief Kanye West af en gaf hem een kus.

Kanye was pas enkele dagen weer thuis, maar neemt nu alweer de benen. Hij gaat naar Parijs, en wanneer hij weer thuis is is nog niet helemaal duidelijk.

Komt hij nog wel thuis?

Al tijden gaan er geruchten over scheurtjes in het huwelijk van Kim en Kanye, dat ooit nog de hemel in werd geprezen als het perfecte sterrenkoppel. Maandenlange ruzies later zijn de twee nu hier, in een auto. Kanye gaat even alleen op reis, en het enige wat zijn vrouw krijgt is een kus.

Duidelijk is te zien dat de twee nog wel om elkaar geven, maar werkt de relatie nog wel? Kim Kardashian en Kanye West staan er immers om bekend onafscheidelijk te zijn – als Kanye er alleen vandoor gaat, is dat een veeg teken. Zijn de tortelduifjes uit elkaar aan het gaan?

Hoe lang Kanye weg blijft, en wanneer (en of?) hij terugkomt is een goedbewaard geheim.. Wie het weet, mag het zeggen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.