Kim Kardashian maakt Kanye jaloers met Instagramfoto. Maakt dit hun huwelijk weer spannend?

Geen categoriemrt 20 2016, 19:00
Dat het rommelt in het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West, is bekend. Probeert de ster de spanning terug te brengen met deze selfie?
Als er iemand goed is in aandacht trekken, is het Kim Kardashian wel. Ook haar eigen man weet ze uitstekend te bespelen, getuige een opvallende foto op Instagram. De realityster nam namelijk een selfie samen met fotograaf Mert Alas, en die postte hem op Instagram met de hashtags #sexy #baby...
https://www.instagram.com/p/BDGdsKBmFhf/?taken-by=mertalas
Probeert Kim haar echtgenoot Kanye jaloers te maken, nu hun huwelijk niet zo lekker loopt? De eeuwenoude volkswijsheid leert immers dat een vleugje jaloezie wonderen kan doen voor elke relatie: je partner wordt jaloers, en zal je meer aandacht schenken en beter zijn best doen. Of het echt zo werkt, is de vraag, maar het lijkt er sterk op dat Kim deze truc probeert in te zetten om Kanye een zetje in de goede richting te geven.
De laatste tijd wordt Kim er namelijk he-le-maal gek van dat Kanye continu zit te flirten met zangeres Rihanna. Probeert ze Kanye met deze selfie weer naar zich toe te trekken? Of de aandachtspoging van Kim kans van slagen heeft, moet nog blijken: Mert Alas is namelijk hartstikke homo. Of Kanye daar nou jaloers van wordt...
Wij raden Kim dan ook aan om niet op deze manier aandacht te vragen, maar op een positieve manier. Plan eens een leuke date met Kanye, of ga op vakantie naar een land waar je nog nooit bent geweest! Geld genoeg... Dat lijkt me een betere manier om aan je relatie te werken dan op elkaars emotie te spelen en elkaar jaloers te maken. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten