Kim Kardashian verandert in een hebberige geldwolf

Nu is bescheidenheid nooit de sterkste eigenschap geweest van Kim Kardashian, maar met haar opschepperige gedrag over haar fortuin laat ze de arrogantie een verwaand loopje met zich nemen.

Kim Kardashian – of moeten we zeggen: Kim Karda$hian? – heeft zichzelf weer eens minder dan geliefd gemaakt door op Twitter openlijk op te scheppen over de tientallen miljoenen die de reality-ster op haar bankrekening geparkeerd heeft staan:

“Sorry dat ik zo laat ben, jongens,” laat de diva weten: “Maar ik was bezig met het incasseren van mijn $80 miljoen vanwege mijn computer spel.” En om aan te geven dat ze écht roekeloos is en ook manlief Kanye West graag een veeg uit de pan geeft voegt ze daar aan toe: “En ik heb $53 miljoen overgemaakt naar onze gezamenlijke rekening,” doelend op het feit dat haar rappende man onlangs moest toegeven voor $53 miljoen in het rood te staan. De tweet werd afgesloten met drie smileys die dollertekens in de ogen hadden, alsmede drie geldzakken.

Kim laat hiermee een minder prettige kant van zichzelf zien: de arrogante, diva-achtige kant waarmee ze wil bewijzen dat ze zogenaamd beter is dan alle andere mensen. Erg aangenaam om te zien is dat natuurlijk helaas niet.

Vandaar mijn dringende advies aan de bekendste van de drie Kardashian-zussen, en de blikvanger van de hele Kardashian/Jenner-familie: vriendelijkheid en bescheidenheid zijn deugden, maar ijdelheid en arrogantie zijn dat absoluut niet. Alhoewel ik Kim Kardashian al het geld en succes van de wereld gun (iemand die zulke fantastische selfies maakt verdient het wat mij betreft dubbel en dwars een dikbelegde boterham te mogen eten), maar in vredesnaam: gedraag je wel een beetje. Je bent wel een moeder van twee kinderen. Die moeten niet opgroeien als verwaande blaagjes, omdat mama ze dat geleerd heeft!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.