Kim Kardashians naaktselfie krijgt een hoop kritiek, maar de wereldster slaat geweldig terug!

kamkardiahsian
Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Don’t mess with the KardashiansThey’ll mess you right back!

Ondanks dat Kim Kardashian niet bepaald een preutse dame is en haar naakte lichaam al eerder aan de wereld getoond heeft, waren er toch vele critici die de nieuwste ontblote selfie toch niet vonden kunnen. Zondag ging het zwoele plaatje het internet op, en sindsdien heeft het niet alleen veel bekijks gekregen.. maar ook veel kritiek opgeleverd. Zelfs andere beroemdheden konden het niet laten om Kim en haar lichaam een veeg uit de pan te geven.

Actrice Bette Midler had dit te zeggen:

Oftewel: alleen als Kim een camera doorslikt, zien we iets van haar dat we nog nooit eerder gezien hebben. Maar Kim had geen zin zich de les te laten lezen door een 70-jarige:

Het is bedtijd geweest! Aldus Kim. Die ook nog toevoegde dat Bette onlangs nog een cadeautje gestuurd heeft, maar nu desalniettemin vervelend doet:

Pats!

Ook de Britse tv-presentator Piers Morgan had wat te melden:

Absurd, aldus Piers, dat Kim geen kleren aan had. Kon Kanye (naar eigen zeggen $50 miljoen schuld) zich dat niet permitteren? Maar ook Piers kon zijn borst natmaken voor een Kardashian-diss:

En om daarom iedereen nógmaals te laten zien dat ze geen effect hebben op het gedrag van de realitydiva, gooide Kim er doodgewoon nóg een naaktselfie bij:

Zoals Taylor Swift al zei: haters gonna hate! En Kim Kardashian heeft die wijsheid overduidelijk goed in haar oren geknoopt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

1 reactie

  1.   

    Ja, alles goed en wel maar Kim Kardashian is geen wereldster. Ze kan namelijk niets, ze doet ook niets. Benen wijd voor de juiste man en klaar!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!