‘Minder Marokkanen’-rechtszaak tegen Geert Wilders komt er. Volgende week is de eerste zitting

Volgende week zal de PVV-leider al voor de rechters moeten verschijnen om zich te verantwoorden voor de ‘minderminderminder Marokkanen‘-uitspraak van twee jaar geleden.

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het dan ook zover: Geert Wilders moet voor de rechter verschijnen vanwege de uitspraak ‘minder, minder, minder Marokkanen’. Er komt een heus strafproces, en dat gaat volgende week al van start: vrijdag 18 februari zal er een regiezitting zijn, en wordt het verloop van de zaak besproken.

Maar, aldus RTL Nieuws die de aanklacht inzag, zal de zaak pas van het najaar inhoudelijk behandeld worden:

“Pas in oktober wordt de zaak inhoudelijk behandeld in de rechtbank op Schiphol. Het vonnis wordt in december verwacht. “

Het vonnis zit daarmee kort op de Tweede Kamerverkiezingen van 2017, iets wat Wilders in potentie enorm kan schaden. De PVV-leider kan z’n borst nat maken, want de aanklacht is behoorlijk pittig:

“Volgens het Openbaar Ministerie heeft de PVV-leider zich ‘opzettelijk beledigend uitgelaten’ en aangezet tot haat tegen en/of discriminatie van mensen wegens hun ras.

De maximale straf op bovenstaande feiten is twee jaar cel.”

Juridische experts gaan er echter vanuit dat Wilders er hooguit vanaf komt met een geldboete. Een gevangenisstraf zal waarschijnlijk niet als reële optie worden gezien.

De PVV’er toont zich overigens strijdlustig in zijn overtuiging deze rechtszaak te kunnen winnen:

“Niemand zal mij de mond snoeren. Geen moslimterrorist met doodsbedreigingen, geen OvJ met onzinaanklachten en geen rechter met welk vonnis dan ook. De vrijheid van meningsuiting is de enige vrijheid die ik nog heb en niemand pakt me die af. Bovendien heb ik niets verkeerds gezegd maar de waarheid gesproken en dat zal ik altijd blijven doen, ook over Marokkanen. Wat er ook gebeurt”.

En op Twitter geeft hij PvdA’ers Hans Spekman, Diederik Samsom en Rob Oudkerk een flinke veeg uit de pan:

Eén ding is zeker: het zal knetteren en het zal knallen aankomend jaar. De vorige rechtszaak tegen Wilders is nog jaren over gesproken. Ik verwacht ook nu niets minder dan dat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

103 reacties

 1. Houtlijm

  Een rechtszaak om zoiets futiels kan alleen in Vernederlandje. Inderdaad, de drie pasfotosmoelen hebben veel ergere dingen gezegd. Maar behoren tot het establishment dus komen overal mee weg. Driewerf schande.

  1. sarko

   Geniet maar van het moment , ben het een beetje eens met houtlijm

  2. Wim

   Ze zullen er we weer zijn als benadeelde.

   ttps://www.youtube.com/watch?v=XrO4D24iwhU

   https://www.youtube.com/watch?v=UcEz7GX9qOk

 2. sarko

  Koren op de molen voor Geert.
  Ongelooflijk zo’n rechtszaak, snap er dus geen ene reedT van dat men het zover heeft laten komen.

  1. Houtlijm

   Natuurlijk koren op de molen voor Geert: waarschijnlijk goed voor drie zetels erbij.

  2. Wim

   Nou mijn vader verteld ooit dat tijdens de bezetting als je riep ik wil minder Duitsers die toch ook flink te keer gingen in dit land ,dat je direct opgepakt werd door de Duitsers
   Maar riep je minder Duitse nazi’s dat je niet opgepakt werd ,want de Duitsers vonden ook dat er goeie Duitsers waren.

 3. sarko

  Foto – zie man op links , da’s nu nog het liefje van Fleur.
  Zeg maar een verstandshuwelijk in opdracht van de grote leider.
  Het huwelijk stinkt 🙂
  Wij wachten af ….

  1. Houtlijm

   Ik denk dat je een beetje in de bonen bent Sarko. Fleur houdt het met oud-Tweede Kamerlid (voor de PVV) Léon de Jong. En niet met kutmarokkanen roepende Rob Oudkerk.

   1. sarko

    Oudkerk – hoeren -Fleur … hoe durf je 🙂

    1. Houtlijm

     Wonderlijk antwoord. Maar Sarko zal zelf wel weten wat hij daarmee bedoelt.

     1. sarko

      Op de foto links zien wij Leon , daarnaast een onbekend persoon.

     2. Wachteres

      Oudkerk had [heeft?] een voorkeur voor heroïnehoertjes.

  2. toetssteen

   Hé engnek, Fleur en Leon hebben een mooie dochter! Ga uw jaloezie elders spuien.
   Ga maar een Samsommetje doen, is veel meer reden toe.

  3. nick

   Wat is dat nu weer voor een idioterie! Fleur Agema en Leon de Jong hebben samen een prachtige dochter! Heel nare insinuaties hier.
   Leon werd/wordt trouwens ernstig bedreigd door die fijne marokkanen uit Den Haag! Daarover is pas nogal stompzinnig melding gemaakt door die vreselijke marokkanen fan/burgemeester Aartsen van die stad! Die strooide weer met leugens welke Leon toen even heeft rechtgezet.
   Leon merkt terecht op dat doodsbedreigingen blijkbaar veel minder ernsitig zijn als minder minder roepen!
   Hij heeft door al deze serieuze bedreigingen naar hem en zijn gezin wel zijn functie als fractievoorzitter van de Haagse PVV fractie moeten opgeven en werkt nu als begeleider van de PVVfractie in Brussel. Hij was eerder tweede kamer lid voor de PVV fractie en was woordvoerder sociale zaken en infrastructuur. We zullen beslist nog van hem horen, hij werd gezien als een groot politiek talent!

   http://politiek.tpo.nl/2016/03/04/voormalig-pvv-raadslid-den-haag-leon-de-jong-deed-aangifte-van-dreigende-aanslag/

 4. Ni28

  Door de planning van de rechtszaak is dit een politieke rechtszaak geworden. Het enige doel is schade toebrengen aan iemand die het in de peilingen goed doet. Dat de rechters geen leden van politieke partijen zijn is natuurlijk niet overtuigend. Zij willen zich ook wreken voor e vorige debacle.

 5. RobertMarsman

  Nou als ik aanklacht zo lees dan wordt het een makkie voor Wilders en advocaat Knoops.

  “Volgens het Openbaar Ministerie heeft de PVV-leider zich ‘opzettelijk beledigend uitgelaten’ en aangezet tot haat tegen en/of discriminatie van mensen wegens hun ras.

  Sinds wanneer is Marokkaan een ras dan? Die hele aanklacht klopt al niet en voldoet niet aan feiten.

  1. van Urk

   “Wij hebben hier ook kut Marokkanen”, “We moeten Marokkanen vernederen”,” Marokkanen hebben een etnische monopolie op overlast”,” Daarom minder Marokkanen”. Met die laatste aanvullende zin op de vorige beweringen heeft Wilders het Marokkanen probleem afgesloten. En daarmee is het boek uit.

   1. Julius

    Welnee van Urk,

    Wilders doet zijn uiterste best om het boek geopend te houden en voegt er telkens weer een nieuw hoofdstukje in. Hij doet er alles aan om in de media te blijven. Zijn strijd wordt zo langzaam maar zeker geschreven. Dit is voor Geert een geschenk uit de hemel zo in de aanloop van de nieuwe verkiezingen. Nu maar hopen voor hem dat het breed wordt uitgemeten op tv, radio, kranten en het internet.

    Uiteraard is het wel de bedoeling dat hij wordt vrijgesproken. Anders kan Geert straks de USA niet meer in.

    1. Wim

     Maar waar zou het hoofd zijn julius

   2. Wim

    Het werkt wel minder.Maar dit is wel een beetje ruw.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/25348435/__Slachtoffer_Zuidoost_onthoofd__.html

  2. toetssteen

   @Robert Marsman
   Yup, het Marokkaanse ras bestaat niet, het islamitische ras bestaat niet en Wilders stelde slechts drie vragen.
   Overigens lees ik dat het OM nu een uitspraak doet over iets dat onder de rechter is. Bij mijn weten mag zulks niet.

 6. ceteris paribus

  Wilders heeft deze rechtszaak bewust uitgelokt. De vorige poging mislukte: Justitie wrong zich in duizend bochten om Geert vrijuit te laten gaan door vrijspraak te eisen.
  Dat was voor Geert niet genoeg en daarom ging hij deze keer bewust een stapje verder en dwong Justitie daarmee opnieuw vervolging in te stellen en hen te dwingen nu ook een strafeis te stellen.

  Deze zieke provocateur heeft dit soort rechtszaken nodig om zijn publicitaire vuurtje brandende te houden.

  1. Julius

   Tja.

   Zonder Bosma was het vuurtje langzaam gedooft…

  2. cmsuijkerbuijk

   @CP
   Mag ik een link naar het interview, waar Wilders verklaart, dit bewust te hebben uitgelokt?
   Wat bén je toch een Godvergeten fantast! Zo schep je dus je eigen wereldje en je eigen werkelijkheid! Je bent rijp voor gedwongen opname, want dit is écht niet gezond meer!
   Je lulargument, dat Wilders dit soort rechtszaken nodig heeft, om zijn vuurtje brandende te houden, wordt alleen al gelogenstraft, door het feit dat er VOORGEDRUKTE aangifteformulieren klaar lagen! Idioot!!! Heeft hij die dan zélf voor laten drukken? Figuren zoals jij, zijn véle malen gevaarlijker voor ons land, dan Wilders óóit zal zijn, want slechts met leugens en bedrog probeer jij je gelijk te halen en zet, en passant, mensen weg als nazi’s, fascisten en racisten, terwijl je zélf vele malen erger bent!
   Wat ben JIJ een door God en alleman uitgekotst figuur!

   1. toetssteen

    @Suijkerbuijk
    Er zitten tien vingers aan.
    Dit stel heeft overigens al tig blogs naar de bliksem geholpen. Blijkbaar wil DDS nog niet zo lekker buigen en barsten. Maar mark my words er zullen al schrijvende meer trollen over de schutting springen.
    Marxisme? Nee joh, ze denken alleen via de gebaande wegen die Engels uitzette. Kop in het zand en spugen op hen die out of the box denken.

    Trouwens via de telefoon een veteraan gesproken. Hoop dat ik er morgen heen kan omdat ik vrees dat het het laatste gesprek is geweest. (Vandaag al willen doen, maar ik hoest als een blafkuch patiënt. Mijn bacillen kan hij op zijn 96ste missen als kiespijn).
    Hij waarschuwde voor islam en de twee maskers. Hij zal eerder kiezen voor de slang dan voor een moslim als hij hen beide op zijn pad zou ontmoeten….

    1. Julius

     Toetsje toch. Daar waarschuw je de redactie nu al vanaf het begin voor. Die vervelende ettertjes op de lage school riepen ook altijd naar de juf. Grow up knulleke. DDS is er nog steeds. Je blijkt onzin uit te kramen.

     Ps. Mooi verhaal over je denkbeeldige veteraan.

   2. Houtlijm

    Bravo Suijkerbuijk. U wordt (terecht) kwaad en verwoordt uitstekend wat menigeen hier op DDS dagelijks denkt.

    1. toetssteen

     @Houtlijm
     Ik onderschrijf.

    2. toetssteen

     @CP
     Terugnemen? Waar hebt u het over? Wil ik meer of minder EU? Nou ehh minder en minder en heel veel minder. Meer of minder PvdA, nou blijkbaar heeft dat zich via de peilingen al bewezen. Meer of minder Marokkanen? Nou de shit eruit en de rest meer, meer, meer.

     Maar ja CP vertaalt het als: meer misdaad, meer, meer, meer.

   3. ceteris paribus

    Beste Suikerbuik, denkt u wel aan uw hart?

    Mijn stelling dat Wilders deze rechtszaak bewust wenste volgt logisch uit het feit dat hij geen gas terug nam nadat het hem duidelijk werd (voor zover dat voor hem al niet duidelijk was) dat zijn uitspraken tot vervolging zouden leiden. Hij had eenvoudig kunnen aangeven dat hij zich wat ongelukkig had uitgedrukt en alleen de criminele Marokkanen op het oog had. Deze eenvoudige way out liet hij bewust liggen.

    Wilders zocht een publiciteitsstunt in een rechtszaak en vond die,

    1. Theo345

     CP, Wilders heeft onmiddellijk na het incident uitgelegd hoe hij zijn ‘minder, minder’ uitspraak dacht te realiseren. Nadien is dat nog enige malen herhaald.
     Maar de pers wil hier niet van weten en blijft verkondigen dat hij ermee bedoelde: alle Marokkanen het land uit’.
     Mensen die dat volhouden weigeren zich te informeren of zijn kwaadwillend.

     1. Beukman

      Een paar dagen na zijn uitspraak werd Wilders in een tv-interview gevraagd om deze te nuanceren. Hij weigerde echter koppig: “Ik neem er geen woord van terug. Ik wil minder Marokkanen.”

      Koppigheid is een lastige karaktereigenschap van Geert. Nooit zal hij eens een woord terugnemen, nooit zal hij eens een keertje zijn excuses aanbieden.
      Als hij daags na zijn beruchte uitspraak had gezegd: “Sorry, zo had ik het niet bedoeld, ik bedoelde alleen maar criminele Marokkanen”, dan was de kou een beetje uit de lucht geweest. Hij had dan alleen nog maar hoeven uit te leggen op welke wijze hij had gedacht van die criminele Marokkanen (doorgaans in Nederland geboren) af te komen.

     2. Theo345

      Ik denk het niet, Beuk. Mensen die op Wilders willen afgeven nemen met niets genoegen; ieder excuus zien ze als bewijs dat ze gelijk hadden.

      En ik zie dat er veel vraag is naar het afgeven op Wilders, ook al is wat hij gezegd heeft weinig nieuws. Ieder ander kan zich uitspraken permitteren waarvoor alleen Wilders zich heeft te verantwoorden.
      Dat justitie er vele maanden over moet doen een geloofwaardige tenlastelegging op te stellen zegt mij voldoende over de objectiviteit van onze rechtspraak.

  3. Beukman

   Ik heb ergens gelezen dat Geert zelf aan Bosma (zijn tekstschrijver) vroeg of “Willen jullie meer of minder Marokkanen” niet over het randje zou zijn. Bosma stelde hem echter gerust.
   Ik denk dat Martin het goed heeft gezien. De betreffende uitspraak heeft Wilders geen windeieren gelegd, met dank aan het deel van zijn tegenstanders dat is geboren met een al te kort lontje.

   1. ceteris paribus

    Het is doorgestoken kaart van Wilders en laten we hopen dat Justitie deze zieke clown eindelijk een keer achterover trekt.

    1. Beukman

     Het is inderdaad geregisseerd door de geniale spindoctor Bosma. Mogelijk wordt Wilders door Justitie achterover getrokken. Maar ook dat zal hem geen windeieren leggen.

     1. toetssteen

      Beukman
      O, ik wist niet dat Bosma het OM is dat zijn mond moet houden als iets onder de rechter is.
      Wauwel toch niet man, Ga anders naar Breedveld, die zit momenteel in een driedubbele axel met id stoornis.

   2. toetssteen

    @CP
    U bent echt de norm van het toelaatbare ver voorbij. Jasses wat een laag niveau!
    Ik geef u opnieuw nooit meer antwoord. En ook niet in uw volgende leven. DDS heeft u duidelijk gratie verleend of is niet wetend van uw trollenbestaan, maar ik ben werkelijk totaal klaar met u.
    O en wat u nu verder zegt, het boeit me niet.

    1. ceteris paribus

     De woede die de heer Toetssteen bevangt als hij wordt geconfronteerd met meningen die hij niet deelt maakt hem minder bekwaam in de inhoudelijke discussie.

     1. Wachteres

      Simon kent het verschil niet tussen meningen aan kwaadaardige aantijgingen, maar dat zijn we van hem wel gewend.

      Hij moet wat doen voor zijn geld.

      In de tweede wereldoorlog hadden we dat tuig ook.

      Die werden toen NSB-ers genoemd.

      “Hij verkoopt zijn vaderland voor zes losse centen”.

     2. ceteris paribus

      Ook mevrouw Wachteres heeft er zichtbaar moeite mee haar emoties onder controle te krijgen als ze wordt geconfronteerd met feiten en argumenten die bij haar cognitieve dissonantie veroorzaken.

     3. Houtlijm

      Inderdaad, tijd voor een cordon sanitaire rond Simon Paribus

     4. Wachteres

      Simon heeft een moeilijk woord geleerd: “cognitieve dissonantie”.

      Volgens mij kwam hij dat in het woordenboek tegen en leek het hem wel leuk om dat woord te pas en te onpas te gebruiken.

      Als er één last heeft van ‘onaangename spanning die ontstaat bij het kennis nemen van feiten of opvattingen die strijdig zijn met een eigen overtuiging of mening, of bij gedrag dat strijdig is met de eigen overtuiging’, dan is het Simon wel.

      Het enige wat hem dan overblijft is erg venijnig worden.

 7. Bromsnor

  Wilders zegt: “Ik wil minder Marokkanen”, via deze weg:

  – Vrijwillige remigratie
  – Minder of geen immigratie
  – Uitzetten Marokkaanse criminelen

  Gaat hier serieus alle ophef over?

  En hij noemde Marokkanen vanwege de zeer hoge criminaliteit in die groep.

  Wilders heeft vele malen herhaald dat hij natuurlijk niet de normale, hardwerkende, geen last veroorzakende Marokkaan uit wil zetten. Wilders heeft het over criminele Marokkanen (en criminele buitenlanders).

  Wat ik niet snap is dat de PvdA veel grovere uitspraken hebben gedaan over Marokkanen maar die uitspraken worden door de media volkomen genegeerd.

  Spekman PvdA 2008: “We moeten Marokkanen vernederen”
  Samson PvdA 2011: “Marokkanen monopolie op geweld”.
  Rob Oudkerk PvdA Amsterdam: “Kut Marokkanen”

  Waarom zwijgt de media hierover? Waarom geen media hetze tegen deze PvdA leden

  De hetze tegen Geert Wilders en de PVV gaat onverminderd door totdat Geert Wilders monddood is gemaakt. Dat is dan ook het doel van het proces.

  1. Beukman

   @Brom
   Een paar opmerkingen.

   1)
   “Waarom zwijgt de media hierover?”
   De media hebben hier niet over gezwegen. De media hebben het uitgemolken.
   Daar komt nog bij dat Oudkerk zijn kut-Marokkanen-uitspraak in een door jou weggeknipte context deed, en deze bovendien niet voor het publiek bedoeld was (hij zei het tegen Cohen, niet wetend dat er ergens een microfoon open stond). Hiermee kunnen wij dit voorbeeld alleen maar bestempelen als laster.

   2)
   “totdat Geert Wilders monddood is gemaakt.”
   Welnee. Geert gaat hier garen bij spinnen, dankzij een paar linkse sukkels die zich door Bosma hun tent uit hebben laten lokken.

   3)
   “Wilders zegt: “Ik wil minder Marokkanen”, via deze weg:”
   Via deze weg? Dat had ie er dan maar bij moeten zeggen. Een plucheklever als Geurt is zich verdomde goed bewust van de kracht van ongenuanceerde uitspraken. Stel je toch eens voor dat iemand precies hetzelfde had gezegd over joden. Was het dan echt vreemd geweest als joden zich gekwetst hadden gevoeld?

 8. toetssteen

  Even los van alles, kan een loslopende ICT blaag eens wat doen aan dit zuigende blog? Mijn flaptop is niet een van de snelste,maar DDS excelleert inmiddels inzake niet plesant in het gebruik.

 9. nick

  Geheel eens met Toets en CMS, goed dat jullie de idioterie van de trollen hier even gebruiken om te benadrukken wat er weer voor een krankzinnige zaken hier in ons land kunnen gebeuren! Deze ‘rechtzaak’ klopt voor geen millimeter en is zo heel duidelijk weer een politiek proces.
  De beide trollen hier denken te weten wat Geert allemaal denkt en bedacht heeft. Ze leven in hun eigen malloten wereldje.

  Wonderlijk ook dat nu werkelijk alle politici ( ongeveer van heel europa) roepen dat ze minder syriers willen! Dat mag wel??? Alles wat Geert zegt wordt uit zijn context gerukt indien men daarmee hem kan zwart maken.
  Dit proces zal dat weer aantonen en maakt het OM zich wederom belachelijk. Resultaat dat de Nederlanders nog minder vertrouwen in hun rechtstaat hebben en de PVV vele zetels erbij zal krijgen…dat is dan wel weer een bonus.

 10. Pimsch

  Geert Wilders stelde slechts de vraag. En alleen het publiek riep Minder Minder Minder.

  1. ceteris paribus

   En vervolgens zei Wilders dat hij de deportatie van de Marokkanen zou gaan regelen.

   1. Vigo

    Nee hoor trieste leugenaar, hij antwoordde: “dan gaan we dat regelen”.

    Maar weet jij veel….

    1. Wachteres

     Ach, ik zeg het wel vaker: Simon is van zijn eerste leugen niet gebarsten.

     En als je de meeste mensen vraagt :”Willen jullie meer Marokkanen”? dan weet ik wel wat hun antwoord is.

    2. ceteris paribus

     Hoe had Terzo dan gedacht dat Wilders de Marokkanen het land wil uitdrijven?

     1. Vigo

      Zoals vandaag aan het licht komt is in een blauwe emmer wel een goed idee, en daar werken zij geheel vrijwillig aan mee zoals blijkt.

     2. ceteris paribus

      De dappere toetsenbordkiller Terzo bepleit dus Marokkanen te executeren.
      Hij vindt zichzelf een stoere kerel die het kras durft te zeggen.

     3. Beukman

      Hoe weet jij dat die knaap vrijwillig aan zijn onthoofding heeft meegewerkt, @Vigo? Was je er soms bij?

     4. Vigo

      Men zou het ook gescheiden afval kunnen noemen, toch wel milieubewust van die mocro’s.

 11. Niek

  Schelden moet, mag. Zeker tegen de corrupte OM en alles wat links is!
  Gaan we doen straks. Meer, meer meer! Massaal als deze ‘justitie’ gekken zo doorgaan!

  EN schelden moet, ook voor illegale, misdadige (80-90%?) lichtgetintiërs en die trotse kaktrollen hier (idd waarom nog steeds geen BAN DDS!!!!?? – hoewel ikzèlf lees hun uiterst achterlijke dwaasheid nooit!):
  die beukerin, parasiet etc, julius jubelteen en alle slechterikken (allemaal w.s. simon dus): minder minder minder van jullie, stelletje Blaaskaak Pielemans
  Koekwauzen. Volidiote Trollen. Oppergompen. Totaalmalloten. Randdebielen. Diepgestoorden. Samsombermansen. Wassilalala’s. Tunahansworsten. Halsematenaaiers. Bellemakers. Klapyoeri’s. Halbezolen. Tofukkers. Attjekuikens. Halvegario’s. Marcouchpotatoes. Joziassen. Karabulutsers. Timmerfransen. Arnonvaleurs. Zo zou bijv. GS het verwoorden.

  Naar Kapitein Schelvis in ‘Kuifje in Germanië’: Geflüpte donnersteinen, halbe sohlen unterkreupsels, leugenachtige linkmiegel DDS glücksuchers, beschnitte leichtgetinte penisse, scheissdrollenfänger, tausend blitzkriegbombe und granaten, sauerkraut ersatz heiligschenners, alle schweinhundschweinereien aus die scheisse sandwüste und ihren National Socialistische Bockwursten in DDS

  @Toetssteen: “loslopende ICT blaag” (Timmetje dus) ja laat die daar wat aan doen, maar ook is hard nodig: een vaste waakhond als mod. Met speciale neus voor links bekakt Trotse Trollen Tuig!
  Simpel; IP adres checken enne, hoppa! Maar dan voorgoed, want ze hebben idd niet alleen hier hun destructieve laflinkse spoor getrokken, maar ook elders!

  1. Beukman

   Niek schrijft:
   “EN schelden moet, ook voor illegale, misdadige (80-90%?) lichtgetintiërs en die trotse kaktrollen hier (idd waarom nog steeds geen BAN DDS!!!!?? – hoewel ikzèlf lees hun uiterst achterlijke dwaasheid nooit!)”

   Wij zijn hier allemaal heel blij met het stukje beschaving dat jij ons komt brengen, Niek. Maar wie van al die mensen die jij zelf nooit leest zou je nu eigenlijk het zwijgen willen opleggen, en waarom?

 12. DeKadt

  Daar gaan we weer. Tweede ronde. Ik kan niet wachten. Het wordt weer lachen uiteraard. Dat de policor gemeente nog steeds niet door heeft hoe ze zichzelf eeuwig belachelijk maken met deze flauwekul is bijkans niet te geloven. Wilders is al de morele winnaar voordat dit circus aanvangt!

  Natuurlijk heeft Wilders hier eigenlijk helemaal geen zin in, want het is een stoorzender in alle hectiek van de huidige politieke ontwikkelingen. Nationaal en vooral internationaal. Wilders heeft wel wat beters te doen tenslotte.

  Maar goed, we gaan ongetwijfeld weer fraaie taferelen meemaken, met allerhande vreemde types en halve- en hele garen, die hun minuutje in de spotlight zullen krijgen. Iedereen kan zich nog de hilarische toestanden herinneren tijdens het eerste islam proces nietwaar? Een feest voor de kijker, met soms de meest bizarre typetjes, die soms onverstaanbare, incoherente en warrige betogen hielden, waar een psychiater nog een hele kluif aan zou hebben om dat psychosociaal te duiden.

  De Marokkaanse gemeenschap in Nederland zou zich kapot moeten schamen voor deze wanvertoning. Maar in plaats daarvan kijkt men de andere kant op. In schaamte wellicht? Ik betwijfel het. Er zullen Marokkanen zijn die het allemaal onzin zullen vinden, maar de meesten zullen deze justitiële dwaling wel goedkeuren. Daaronder burgemeester Aboutaleb uit Rotterdam, die tenslotte zelfs zijn lieve ouders nog gerust moest stellen op nationale tv (programma Zomergasten 2015), door ze te verzekeren dat ze niet gedeporteerd zouden worden als Wilders aan de macht komt..

  Kortom, heel vervelend voor Wilders, maar voor velen wordt het weer een feest van herkenning. Nu zelfs met ‘media-getrainde’ rechters! Binnenkort in uw theater.

 13. JanKorneeldeWit

  We weten allemaal waarom Wilders ‘has to stand before his peers’…..Het is de klamme angst, de goedkope bangheid van mensen als ‘kereltje P’, de gore lef van stenengooiers als ‘vleespet’, de banale lacherigheid van een ‘voorzittert’. Allemaal koren op de bekende molens…..
  Het maakt allemaal geen reedt uit mensen, het adagio ‘poot stijf’ gaat hier ook weer gewoon op!
  Dit ‘nepproces’ voor een zooitje bijeengeraapte neprechters gaat dan ook helemaal nergens over. Meer dan een mislukte politeike moord gaat er echt niet inzitten. De man Wilders komt hier alleen maar sterker uit.
  Ik sta pal naast hem en ik weet dat er velen met ons zullen zijn!!!!!

  Hopelijk worden de werkelijke criminelen, de betwetertzz, de EU-itvretertzz en de enerzijds-anderzijds politiekcorrecten op een goede dag eens aan hun schofterige gedrag geappelleerd…..ben wel bang dat het dan reeds te laat zal zijn …en het halallalala door de straten galmt….en de laatste kerkklokken tot kogels omgesmolten richting het kalifaatfront verdwijnen…..

 14. Vigo

  http://media.tpo.nl/2016/03/09/rechter-houdt-vol-arabieren-zijn-fervent-kontenbonkers-mag-gezegd-worden/

  “Rechter houdt vol: ‘Arabieren zijn fervent kontenbonkers’ mag gezegd worden”

  “Geert is groter dan Mohammed, de kleuterneuker. En Geert is groter dan Allah, de halvemaandemon. En, zoals iedereen weet zijn Arabieren fervent kontenbonkers. En ze neuken kleine jongetjes, dat is normaal in hun cultuur.”

  1. Beukman

   Ben je erg teleurgesteld dat jouw zielsverwant is vrijgesproken, Vigo?

   1. Vigo

    Ik ben nooit teleurgesteld Bukman wanneer het recht op vrije meningsuiting zegeviert over de lange tenen van moslims.

    1. Beukman

     Dat siert je, jongen. De meesten van jouw soort verkiezen het te worden bevestigd in hun ideeën over de rechterlijke macht boven het zegevieren van het recht op de vrijheid van meningsuiting.

  2. ceteris paribus

   Als de kontenbonkerij aan de orde is staat Terzo vooraan in de rij om er lustvol over te speculeren.

   1. Wim Hutten

    Was er wat achterlijke strontmongool?

    http://www.grondlijn.nl/wim-hutten.html

   2. Beukman

    QED.

    1. ceteris paribus

     De werkloze vrachtwagenchauffeur Rob de Haan uit Rockanje vervalt in zijn oude gedrag. Wellicht heeft die zorgdirecteur opnieuw geweigerd op zijn avances in te gaan. Zielig maar je kunt die man niet dwingen, Rob.
     Wordt het geen tijd dat je alles gaat opbiechten bij Henny? Erover praten helpt meestal het beste. Of weet Henny niets van je dubbelleven?

     1. Wim Hutten

      Dit antwoord verwachtte ik natuurlijk wel Wim, hoe gaat het eigenlijk in je verduisterde doorzonhoekwoning in de Laan van Poot 284 in Den Haag?

      Wat lees ik nu weer, ben je Manager, adviseur en veranderaar geworden, heeft Amerpoort je geloosd?

      https://twitter.com/wimhutten

      Nou de groetsels maar weer hè Wim de veranderaar, en veel succes in je verdere troosteloze bestaan op al die fora met die talloze nicks van je, dag lul………….

     2. ceteris paribus

      Je moet het verder maar bekijken, trieste loser. Dat machteloze stalken van de man die je afwijst is tranentrekkend. Ik denk niet dat je te helpen bent. Kansloos geval.

      Groetsels hoor.

     3. Wim Hutten

      En die oogleden, niet om aan te zien, laat toch eens wat aan je doen man, het ziet er echt niet uit dat ponem, om met een houten hamer twaalf uur op te slaan……

      Een vlo springt nog van je af Wim…..

     4. ceteris paribus

      Als je die oogleden van die man zo lelijk vindt, Rob, waarom stalk je hem dan en heb je zijn naam aangenomen?
      Je zet jezelf zo tragisch voor joker, arme kerel.

     5. Beukman

      @Vigo
      Man man, het lijkt wel alsof je Hutten persoonlijk de schuld geeft van je minder dan rooskleurige lichamelijke gesteldheid. Kom, wees eens een vent, zet je schouders eronder, en neem je eigen verantwoordelijkheid in handen.

     6. Beukman

      @Ceteris
      Ik heb inmiddels de indruk dat de arme Rob, die het zelfs niet gegund is om een baantje als vrijwilliger te bemachtigen, een printje van Hutten ergens op de wc verstopt heeft, waarnaar hij kijkt als Henny niet thuis is. Een echte masochist, dat is ie.

   3. Houtlijm

    Simon, je hebt toch werkelijk geen énkel talent om leuk, gevat, origineel of creatief te zijn. Hoe vaak heb je ditzelfde riedeltje nu al niet afgedraaid? Hetzelfde zinnetje, dezelfde mislukte poging om vilein te zijn, dezelfde strekking, dezelfde woordjes. Je begint oud te worden jongen en de enige die vindt dat je nog wel wat glans hebt, ben jijzelf. Sukkeltje.

 15. Vigo

  Met mijn lichamelijke gesteldheid gaat het opperbest Bukman, ik zou zeggen kom het eens uittesten triest figuur.

  Ik begrijp overigens niet wat ik met Hutten te schaften heb in deze.

  1. ceteris paribus

   Dat begrijpen wij ook niet zo goed, Rob, TerZo, Vigo.

   1. Wim Hutten

    http://www.grondlijn.nl/

    Godskolerig, wat een rariteitenkabinet…..met een helmpie op naar school vervoerd vroeger?

    1. ceteris paribus

     Ik weet niet wat je met die mensen moet, Rob, maar kennelijk zitten er mannen waar je erg opgewonden van wordt.
     Heb je daar een verklaring coor?

     1. Beukman

      Ik kan me ook wel voorstellen dat Rob onderhand wel zo’n beetje is uitgekeken op de Westvoornse mannen.
      Laten we hopen dat hij gauw een vrijwilligersbaantje vindt, zodat hij zijn zinnen wat kan verzetten en zijn obsessies leert te beteugelen.

     2. Wim Hutten

      Ik word nergens opgewonden van trieste misgeboorte, althans niet van jou of het soort waarmee je socialiseert of werkt, je hebt deze fittie weer geheel en al te danken aan jezelf, want uitgerekend jij durft iemand voor zijn poten te gooien meerdere nicks te hebben, nou als dit geen gotspe is te noemen….
      Dus wees nou verstandig als je niet wil dat ik jou, je bloeiende kankerfamilie, en al je antecedenten inclusief afbeeldingen afdruk hier.
      Want ik schijt op je Wim en op je sidekick hier.

      De groetsels maar weer trieste clown met je Luxaflex oogleden…….

     3. Beukman

      Ik heb er niet zo veel problemen mee als iemand meerdere nicks gebruikt, beste Rob, al doe ik dat zelf niet. Waar ik wél problemen mee heb, is om met een ander te worden verward. Daarom heb ik je destijds ook opgezocht in je virtuele hol om een en ander recht te zetten. Je hebt toen begrepen dat je ernaast zat met je beschuldigingen.
      Dit had je doen beseffen dat je onderscheidingsvermogen niet meer is wat ie ooit was. Maar nee, je blijft maar volharden in je obsessieve geblaat.
      Arme Henny. Zij denkt inderdaad dat je nergens nog opgewonden van wordt, zoals je schrijft. Ga eens aan je huwelijk werken, Rob, in plaats van hier de clown uit te hangen.

     4. ceteris paribus

      Als je niet seksueel geobsedeerd bent door die Hutten, beste Rob, wat is dan wat jou ertoe drijft deze man al jaren te stalken?

      Als je denkt er goed aan te doen alle familiekiekjes van die man hier te exposeren moet je dat maar doen, arme kerel, ik heb daar geen last van.

      Maar vooral die vraag, wat drijft je om al deze enrgie aan die man te besteden?

 16. Wim Hutten

  Als je nu geen dwarslaesie wil Bukman moet je eens trachten iemand zijn vrouw er buiten te houden, je bent gewaarschuwd, en ga nu maar een aanklacht indienen trieste lafaard want ik schijt op jou en je baas.

  1. Beukman

   Jij kent mij helemaal niet, jongen, en verder zou ik niet weten waarom ik Henny erbuiten zou moeten houden. Jij bent wel de allerlaatste die mij kan vertellen wat ie wel of niet kan doen, dacht je zelf ook niet?
   Gewoon nokken met dat achterlijke gestalk hier, *dat* is jouw garantie op fatsoen.

   1. ceteris paribus

    Rob de Haan hoopte een opponent op debatfora op het internet de mond te kunnen snoeren door zijn privé-gegevens te openbaren. Dat rookte hem pijnlijk in de ogen: voor de privé-gegevens kleunde hij mis met een ziekenhuisdirecteur die werkt in Amersfoort en woont in Den Haag en hoogstwaarschijnlijk niet eens weet dat we het over hem hebben en inmiddels liggen zijn eigen privé-gegevens volledig op straat.
    De sukkel schoot in zijn eigen voet.

    1. Beukman

     Inderdaad. Hij lijkt onderhand ook nog steeds te denken dat ik een collega of ondergeschikte van Wim Hutten ben. Als ie nou eens een paar stapjes achteruit deed, zou hij zien wat een reusachtige fabel hij de afgelopen tijd in elkaar heeft geflanst.

     Wmb is trouwens gewoon de kous af op het moment dat hij kapt met die Huttenonzin. Me nu en dan hier door hem laten uitschelden of tegen zijn poep-enpiespraatjes aanlopen, daar heb ik verder geen moeite mee. Als ik hem daar een plezier mee kan doen, zodat ie tenminste een beetje stoom kan afblazen, prima. Maar dan wel verder normaal discussiëren, van gedachten wisselen, en er geen problemen mee hebben dat we over bepaalde zaken niet allemaal denken zoals hij.

    2. Wim Hutten

     Whatever boys, als jullie muntje maar is gevallen, en het is geen Amersfoort trieste interimlul maar Amerpoort!

     1. ceteris paribus

      Whatever, trieste stumper. Ik dacht dat die zorginstelling in Amersfoort lag maar je hebt kennelijk uitgevonden dat het daar in de buurt is.
      Knap speurwerk, kleine loser, je gaat er nog veel mee bereiken.

 17. Le Pro 58

  Zo zo , sommige reacties hier gaan en slaan nergens op .
  Privé vetes worden hier uitgevochten en heeft niets meer te maken met het ingebrachte stuk .
  Jammer , vooral erg jammer .
  Mijn inbreng had de discussie doen vergelijken of een nieuw impuls teweeg gebracht .
  Ik bedoel te zeggen Donald Trumpp heeft het publiek en zijn republikeinse collega’s ook tegen zich , maar electoraal wint hij er wel door .
  Zo wat word deze man afgezeken , maar pareert met flair en spreekt het publiek serieus aan .
  Perfecte storm zou zomaar kunnen , ook voor Geert Wilders de ultieme springschans om electoraal gewin te behalen uit deze mallemolen rechtszaak om feitelijk de grootste partij te worden .

  1. ceteris paribus

   Ik denk dat Wilders om die reden de rechtszaak ook geforceerd heeft, Le Pro.

   1. cmsuijkerbuijk

    @CP, toch?
    ‘tuurlijk heeft ‘ie dat. HIJ was ook degene, die de voorgedrukte aangiftes heeft laten maken en verdelen over de diverse politiebureaus. Duidelijk met voorbedachten rade toch? Hij had ook, in het geniep natuurlijk, afspraken gemaakt met diverse burgemeesters en gemeenteraden, om in protestmars gezamenlijk op te trekken naar het politiebureau. Da’s toch wel duidelijk te zien niet?
    Man, je zwetst weer eens als vanouds!

    1. ceteris paribus

     Nee, die golf van aangiftes was het gevolg van zijn bewuste actie.
     Wilders deed twee dagen voor de ‘minder-minder-uitspraak’ in Den Haag al verglijkbare uitspraken. Die veroorzaakten veel ophef en werden algemeen als strafbaar beoordeeld. Wilders was zich dus zeer bewust van het mogelijk strafbare karakter van zijn uitspraak en deed er nochtans in Lelystad een flinke schep bovenop. Ook de mogelijkheden om nadien gas terug te nemen liet hij bewust lopen.

     Een zorgvuldig georkestreerde actie dus.

  1. Le Pro 58

   Perfect dat Geert Knoops als advocaat heeft genomen , de msm plus de tv en media maffia krijgt zo de bekende klap voor de bek om de onzin uitkramende verslaglegging de mond te snoeren .
   Kan bijna niet wachten om te zien hoe zij afgaan en dat het zinloos is om de heer Wilders als varkentje te wassen en te bashen .
   Een bekent spreekwoord doet zijn opmaat , wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in .

 18. Geah

  Leuk draadje….ik hou wel van een beetje variatie in een altijd maar saai draadje 😀 :D….

 19. H.Vaes

  Uitspraak in de zaak Wilders _ tegen misselijkmakende islam aanhangende in dit geval criminele Marokkanen aanhangers…….
  Op alle fronten…Vrijspraak.
  Dit is mijn uitspraak en daar zal islam minnend Nederland het mee moeten doen.
  Zo zal het gaan en niet anders.
  Wilders wordt vrijgesproken omdat hij niets gezegd heefd.

 20. H.Vaes

  Sorry…heeft met een t natuurlijk.

 21. JanvanEechoud

  Nog geen móer veranderd hier, zie ik wel…..
  Mvg…, tot over een aantal weken.
  En zolang figuren als Sarko’s en de simon’s serieus genomen worden…, zal het nooit wat worden ook hier…

  1. Houtlijm

   Dag Jan,

   leuk dat je je hoofd even om de hoek van de deur stak.

   1. Beukman

    Jan is typisch zo’n PVV-stemmerd. Die willen wel vaker verandering, maar verdommen het om er dan zelf ook even de schouders onder te zetten.

 22. Ruud562

  In de Telegraaf van vandaag: “Aangiften Wilders blijken nep”.
  Vele aangiften tegen de uitspraken van Wilders zijn onder intimidatie, door onwetendheid, oplichting en door pure domheid (bijv. niet kunnen lezen of schrijven) ingediend!
  Valse aangiften doen is strafbaar, dus ……………..!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.