Nederlandse jihadisten geschokt: ISIS-fascisten tolereren geen tegenspraak!

Geen categoriemrt 01 2016, 14:00
Je zou erom lachen als het niet zo dieptriest was.
Volgens jongerenwerker Fatimazohra Hadjar heeft ISIS onlangs een stel Nederlandse jihadisten geëxecuteerd -- en zullen anderen wellicht hetzelfde lot ondergaan -- omdat het Nederlandse ISIS-contingent wat moeite heeft met het uitvoeren van bevelen zonder daar meteen vraagtekens bij te zetten. Noem het maar een cultuurschok: de jongens zijn Nederlandser dan ze denken.

"Mogelijk is onbewust de Nederlandse mentaliteit naar boven gekomen", zegt Hadjar. "De Nederlanders gaven tegengas en dat kan daar niet. De top van IS duldt geen tegenspraak. Dit is echt een wake-upcall. Mensen gaan nu wel tien keer nadenken voor ze naar Syrië afreizen."

Dit is natuurlijk hilarisch: deze mensen worden lid van een ronduit fascistische organisatie, ISIS, en denken vervolgens dat de leiding van die terreurgroep hun 'recht op de vrijheid van meningsuiting' best zal respecteren.
Nee jongens, zo werkt dat niet. Ze zouden niet totalitair zijn als dat wél zo was.
In de tussentijd heeft ISIS maar liefst 75 Nederlandse jihadisten gearresteerd. Acht zijn onlangs geëxecuteerd, één zou doodgemarteld zijn tijdens zijn ondervraging. Het is vooralsnog niet duidelijk wat er met de 67 overgebleven Nederlandse jihadisten zal gebeuren, maar er wordt ernstig rekening mee gehouden dat zij er ook aan zullen moeten geloven. Dat kan gebeuren door een massaexecutie, maar ook door ze te dwingen om zichzelf op te blazen bij terroristische aanslagen.
Je zou bijna medelijden met ze krijgen. Bijna.
Het enige wat ik nu wel hoop is dat de polderjihadisten in kwestie inderdaad gewoon geëxecuteerd worden. Op die manier nemen ze immers geen onschuldige mensen met zich mee naar het hiernamaals; dat zal het geval helaas wél zijn als ze het via zelfmoordaanslagen doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten